Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 376
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Сливен

с помощ от сестричката ми

# 257
Аз не ги видях никъде.

# 258
  • Враца
Аз изгледах всички части и никъде не видях интервю на Чаги и Хазал  Whistling

# 259
Мими, много благодаря и на теб и на сестричката ти, но коя е? Вече май и обърках последователността на сериите-май останаха само 1 и 4 епизода, ако не греша.  smile3525

# 260
Наде, Ичи, и аз - нищо няма. Sad
Като се замисля какво ще правят в предаване на Канал Д, нали в момента снимат за ShowTv?

# 261
Много сме бързи и трите през 2 минути сме писали. Няма нищо, тя да се е разделила с бати, пък ще видим. Затова казвам, че трябва....няма да го напиша, че да не ме вземат и мен в манастира, за да видим нагледно как, ще се справят.

# 262
  • Сливен
Мими, много благодаря и на теб и на сестричката ти, но коя е? Вече май и обърках последователността на сериите-май останаха само 1 и 4 епизода, ако не греша.  smile3525
те още се теглят като са готови и тях ще кача  Peace сестричката мие Габи

# 263
Мими   Hug

Shocked кога успяхте да ги прегледате

сигурно съм се забавила, з' си взех и питие да ви почерпя и вас  Party

и аз не видях Хазал и Чаги само Бихтер и тоя другия  Sad

# 264
Наде, Ичи, и аз - нищо няма. Sad
Като се замисля какво ще правят в предаване на Канал Д, нали в момента снимат за ShowTv?
и аз си зададох същия ?  Peace

# 265
Габи това питие ми прилича на едно мое любимо  Heart Eyes ще се почерпя
А любимото ми е спрайт с мента и лимон  Peace

# 266
  • Враца
Габи   bouquet за питието . Нормално е Хазал и Чаги да ги няма те са в друга телевизия , а Берен и Енгин се снимат за канал Д затова може да са там . Имаше много познати за мен лица в това шоу  Peace

# 267
Да, Ичи, знаем. Ама нали клюката е, че са гостували на предаване в канал Д и са казали, каквото са казали. Нали затова ги търсихме. Но после си зададох въпроса, какво ще дирят в предаване на "чужд" канал, също като Габи. Peace

Габи, мерси за почерпката.  bouquet

# 268
Да ама аз видях от Карадаглар, а те са от шоу.тв иначе другите бяха от канал д.

# 269
  • Варна
Да, Ичи, знаем. Ама нали клюката е, че са гостували на предаване в канал Д и са казали, каквото са казали. Нали затова ги търсихме. Но после си зададох въпроса, какво ще дирят в предаване на "чужд" канал, също като Габи. Peace
Това няма значение и Халит Ергун гостува в предаване на канал ден и оня ден всички от ВВ бяха в Беяз и сега като прегледах предаването гледам пак хора от шоуто в канал д

Общи условия

Активация на акаунт