Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 489
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
  • Сливен
това е описание на вероятен бой м/у Левент и Емир и реакцията на Фериха и Санем

Левент ще се опита да целуне Фериха но вместо това ще опита от юмрука на Емир. Санем и Фериха ще се качат в колата

в общи линии е това 

# 406
# 407
  • в очите на дъщеря си
клип с Чаги...Тъкмо го слушах,  Mr. Green като видях че Тина го е сложила, хубава песен  Wink

вече не съм ли ти майка Crossing Arms

# 408
Сценаристите само се опитват да наложат този Левент като някой плейбой, а всъщност е смешник. ooooh! Ни тяло, ни фейс. Crossing Arms

# 409
Мерси Мими[/b   bouquet

е как си ест,  Аз по погрешка от бързане съм забравила да напиша DJ пред името  Blush ooooh! Whistling

# 410
  • в очите на дъщеря си
Мерси Мими[/b   bouquet

е как си ест,  Аз по погрешка от бързане съм забравила да напиша DJ пред името  Blush ooooh! Whistling

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 411
Сценаристите само се опитват да наложат този Левент като някой плейбой, а всъщност е смешник. ooooh! Ни тяло, ни фейс. Crossing Arms
на мен ми идва в повече историята и Левент да се влюби във Фери, в нашата Пепеляшка двама плейбои въздишат  Rolling Eyes

Ни тяло,ни финес, ама Зехра беше ей така  Shocked да я беше видял Риза  Joy

# 412
# 413
  • Враца
Благодаря за превода   bouquet . Лека нощ от мен  Hug

# 414
  • в очите на дъщеря си
Мисля , че ролята на Левент няма да е да се влюби във Фери. Може да се сприятелят с Фери , той да и помага и подкрепя/ Емир пак може да си ревнува/ , но чак и боййййййййй

# 415
Не разбирам, как може Левент да направи това. Няма как да стане, та нали Санем е при него, а останах с впечатлението, че я сваляше предните серии когато ходеше при него на яхтата. Трябва да е много дързък за да направи това пред очите й. Не е красавец, но като образ който ще предизвика ревността на Емир, го предпочитам пред Халилчо. Сценаристите неслучайно ни запознават отдалече с него. Сигурна съм, че ще изиграе съществена роля в отношенията между Фери и Емир.

# 416
на мен ми идва в повече историята и Левент да се влюби във Фери, в нашата Пепеляшка двама плейбои въздишат  Rolling Eyes

Ни тяло,ни финес, ама Зехра беше ей така  Shocked да я беше видял Риза  Joy

Тя затова си изкълчи крака, че гледа където не трябва. Mr. Green

# 417
Лека нощ аз ставам че котето ме чака да се погрижа за него майтапа на страна на котето е хубаво  Hug Hug Hug Hug и аз го искам в нас ама няма кой да ми го даде  Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 418

Тя затова си изкълчи крака, че гледа където не трябва. Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

OЩЕ клюки  ooooh!

Корай след няколко еп щял да прости на Ханде  ooooh! , но...щял да се влюби в Гюндже  Crossing Arms

Левент се влюбва във Фери  ooooh!/ той е казал в преден еп че  жената на живота му  тр да е някоя к' не м  да го погледне в очите, .... а нашето Фери отговаря на това изискване като че ли  ooooh! ooooh! ooooh!

Юнал щял да разбере за болестта на Риза

# 419
G@bby, от къде ги вадите тези клюки? Толкова се ровя и не попадам на нищо интересно

Общи условия

Активация на акаунт