Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 386
  • 732
  •   1
Отговори
# 465

Benim hayatım bir gecede değişti.

2010 Best Model of Turkey birincisi Çağatay Ulusoy: Birinci seçildiğim gece 'Adını Feriha Koydum'un yapımcısından teklif geldi. Her şey hızlı gelişti

Show TV'de yayınlanan 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Emir'i oynayan Çağatay Ulusoy; şu sıralar, en büyük hayali olan oyunculuğu yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

İLGİDEN ÇOK MEMNUNUM
Okul döneminden itibaren yakışıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu; arkadaşlarının ısrarıyla modelliğe başlamış ve kariyerine oyunculukla devam etmiş. Ulusoy, nasıl oyuncu olduğunu Cosmopolitan'dan Özge Zeki'ye anlattı.

Geçtiğimiz yıl Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldunuz. Yarışmaya girmeye nasıl karar verdiniz?
Lise döneminde mankenlik yapmayı çok istiyordum ve bu yarışmaya da hazırlanıyordum. Düzenli olarak spor yapıp yürüyüş dersleri alıyordum. Okuldan sonra bir süre modellik de yaptım. Aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi peyzaj bölümünde okuyordum. Üniversitedeki arkadaşlarımın ısrarlarıyla yarışmaya girdim. Yarışma öncesi Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri de aldım.

Birinci olduktan sonra hayatınızda neler değişti?
Dereceye girdikten sonra yurt dışına çıkmayı planlamıştım. Fransa'da kendimi geliştirmek ve modellik yapmak istiyordum. Ancak birinci olduğum gece; 'Adını Feriha Koydum' dizisinin yapım şirketinden teklif geldi. Bir hafta sonra sözleşme imzaladım. Her şey çok hızlı gelişti. Biraz da kader galiba. Okuldaki kaydımı da şimdilik dondurdum. Şu an sokakta gördüğüm ilgiden çok memnunum.

GİTAR ÇALIYORUM
Dizi dışında neler yapıyorsunuz peki?
Tüm vaktimi oyunculuğa veriyorum. Vahide Gördüm'ün oyunculuk okulu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde, haftada iki kez eğitim alıyorum. Diziden dolayı da çok yoğun bir çalışma tempomuz var. Modellik yapmaya pek zaman bulamıyorum. Bir yandan da Haziran'daki Best Model of The World'e hazırlanıyorum. Onun dışında gitar çalmayı çok severim. Bazen ilham gelirse, şarkı yazmaya çalışıyorum. Resim yapmayı da seviyorum.

# 466
Като гледам първите Ви теми е имало много фенки и фенове на филма. Даже и момче е имало, което е превеждало и ВВ. Къде отидоха другите? Емито не се е появявала със седмици. Сигурно са се отказали. newsm78

# 467
? смятате ли че това нараняване е от бой  newsm78

тая пък сега  Crossing Arms долу ръцете бързо  Naughty hahaha

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 14:01 от ·٠•G@bby•٠·

# 468
  • Враца
Каква е тая проклетия дето му се е хвърлила на врата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire . Габи според мен Чаги се е спънал някъде и е паднал  Mr. Green , може Емир да се е сбил с някой  Whistling

# 469
Хахаха тази колко е нахална, чак на прегръдки налита. Crossing Arms Ама Чаги гледа в съвсем друга посока. Mr. Green

# 470
  • в очите на дъщеря си
ейййй, много луд народ има Shocked

# 471
и тя като цицорестата на Мехмед гледай къде си е навряла ци... Crossing Arms

# 472

hahaha да не са нещо рода с нея Mr. Green

# 473
# 474
  • Враца
Чаги горкия сигурно вика за помощ  hahaha hahaha hahaha

# 475

hahaha да не са нещо рода с нея Mr. Green
Сигурно ще са рода  hahaha hahaha ама много нахална той явно не я иска а тя се бута  Mr. Green

# 476
  • Враца
Това на яхтата май са Фери и Левент  newsm78

# 477
Аз изчезвам до после  Mr. Green

# 478
Като гледам снимките, аз си мислех, че туркините са скромни жени, а те много разюздени. Не стига, че са грозни, като съвестта на Хитлер, ами ще изнасилят момчето насред улицата. Как пък една не се е снимала нормално с Чаги, всички му се мятат по врата, като пиявици. И друго се чудя на всички артисти-когато заснемат дадена сцена, около тях гъмжи от народ, камери, а те играят все едно са сами, истински професионалисти.

# 479
Те са, но Фери не беше ли с други дрехи, като отиде да чисти, или това сигурно е друга сцена.

Общи условия

Активация на акаунт