Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 35"Време е за кекс със стафидки"

• 21 438
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Тя май, като Лейля от Листопад-не искаше да се раздели с розовото си палтенце, нашата пък не ще да хвърли това палто и това си е.

Joy

Систъра е адски фешън! Peace

# 541
Тя май, като Лейля от Листопад-не искаше да се раздели с розовото си палтенце, нашата пък не ще да хвърли това палто и това си е.

Joy

Аз на теб нали ти казах да не махаш Лейля hahaha Ейй не ме слушаш, систър Crossing Arms

# 542

Joy

Аз на теб нали ти казах да не махаш Лейля hahaha Ейй не ме слушаш, систър Crossing Arms

Систър, ако искаш ще ти я отстъпя. Mr. Green Е какво да направя изкефих се на Диляна Попова и реших да заложа на българското. Whistling
Не съм ли добре така? #Crazy Mr. Green

# 543
  • Сливен
Миме, тъкмо се чудех newsm78 hahaha какво пък толкова ни показваш, че така се презастраховаш Whistling и от двете страни, да има симетрия. Mr. Green
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 544
Систър, ако искаш ще ти я отстъпя. Mr. Green Е какво да направя изкефих се на Диляна Попова и реших да заложа на българското. Whistling
Систър, супер си.   bouquet Махай я тази Лейля. hahaha hahaha hahaha

# 545
# 546

Joy

Супер си, систър Flutter Вярно, че Диляна Попова май ти беше любимка. Peace
Подкрепям те напълно, че си заложила на българското Hug
И все пак можеш да ги менкаш. Whistling hahaha Не слушай сестра ни. Rolling Eyes

# 547
А сега де! #Crazy Кой да слушам - систъра или каката систър?! Mr. Green

# 548
# 549
Каката систър, ъф корс. Laughing Laughing Laughing

# 550
Така ли систър Mr. Green
 hahaha Виж колко некомфликтна сестра имаш, аз казах да остане така Stop за да й спестя вайкането. Laughing

# 551
Така ли систър Mr. Green
 hahaha Виж колко некомфликтна сестра имаш, аз казах да остане така Stop за да й спестя вайкането. Laughing

И аз това казвам, де. Да остане така. Whistling
Вили, страхотни снимки постваш.   bouquet Тези хора кога правят серията и кога се прибират, като гледам колко снимки с фенове имат?!?
newsm78

# 552
Здравейте баби,майки,лели,сестри и други членове на този малък,но сплотен колектив. Как върви приказката.Виждам има още снимки.Интересно наистина тези хора не спятли? Само снимат ли снимат. Simple Smile

# 553
Лелче снимат се хората наистина много снимки има тази седмица   Mr. Green Mr. Green

# 554
  • Враца
Вили то много снимки и много клюки , май найстина ни чака епизод " бомба " както някой го беше кръстил  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт