Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 766
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте Wink Изпуснах ви....Влизам да попитам бебчето,на което подаряваме подаръче,получи ли си го? В петък го изпратих по ЕКОНТ.Айде,че малкото е гладно и пищи ли пищи. Hug

Кат, мисля, че го получиха, но не помня кое бебче беше. Но беше споменато тук. Simple Smile  Peace

# 121
 Много мъчно ми стана за Иформа  Cry И аз съм за да съберем малко пари, кой колкото може да и помогнем за билет! Ако ни чете да даде сметка. Стискам палци всичко да се подреди  Hug Тереза е страхотна кукличка  Simple Smile

# 122
И аз го гледах сега Cry И ми се иска поне едно да ти кажа, Ифома, ние освен една виртуална морална подкрепа друго не можем да ти дадем засега.. Но когато един ден, надявам се скоро, благодарение на тази публичност, която ти даде на проблема, Джони получи виза и има възможност да се върне при вас, разчитай на нас. Каза накрая че трудно ще съберете средства той да се върне - не е така. Когато едно момиченце от майските дечица 2009 имаше нужда от операция на очичките всеки помогна с малко и тя вече вижда без проблеми. Която може ще отдели неусетно за нея и семейството й малко средства, а ние сме поне 50, и когато всички тези малки средства се съберат вече няма да са малко. Всички сме съпричастни с вас и ще ви помогнем с каквото можем Hug

# 123
  • Стара Загора
И аз го гледах сега Cry И ми се иска поне едно да ти кажа, Ифома, ние освен една виртуална морална подкрепа друго не можем да ти дадем засега.. Но когато един ден, надявам се скоро, благодарение на тази публичност, която ти даде на проблема, Джони получи виза и има възможност да се върне при вас, разчитай на нас. Каза накрая че трудно ще съберете средства той да се върне - не е така. Когато едно момиченце от майските дечица 2009 имаше нужда от операция на очичките всеки помогна с малко и тя вече вижда без проблеми. Която може ще отдели неусетно за нея и семейството й малко средства, а ние сме поне 50, и когато всички тези малки средства се съберат вече няма да са малко. Всички сме съпричастни с вас и ще ви помогнем с каквото можем Hug

newsm10

# 124
Здравейте,
ние бяхме извън града през почивните дни. По цяяял ден се излежавахме на едно одеало под една сенчица в градината, чист въздух, лек ветрец, птички чуруликат... Party Малкия по боди се търкаляше насам натам, вече опита и чиста зелена тревица, но не му хареса много Laughing

В Тази сутрин и аз видях ифома, веднага се сетих, че е тя. Стана ми много криво. Не ѝ е никак лесно да се бори с институциите, милата...
Мартакели - акаме си всяка сутрин в гърненцето:) та затова казах, че не съм имала наакан памперс:)
Череши дадох вече двечки, от ранната ни био черешка на село:) Още няма мнение...
не съм, охооо симпатягата Стоянчо вече бил на първия си концерт! Браво на детето, гледам добре се е държал:)  Завиждам ви пък Crossing Arms  Mr. Green
мама смехорана - за сравняването на децата: Чувала съм такова да правят и учителките в детската градина, но не съм изобщо убедена че е правилно. Свеки постоянно сравнява малкия или с деца на нейни познати или с мъжа ми като малък. И едното и другото според мен е глупаво.
илка - непретенциозно си ми е детенцето, но ако може я мобилен телефон, я дистанционно да пъхнем в устата си, екстра ще е! Тея чесалки много безвкусни, бре! Laughing
бобинка 85 - много добре те разбирам как се чувстваш с тази алергия Tired Същата съм. Отгоре на всичко лигавиците ме сърбят ужасно. Пууу, че хубаво си ми беше докато бях бременна - няма сенна хрема, няма нищо!! Да взема за идното лято пак да забременея ли какво... Laughing

# 125
  • Сливен
здравейте и от мен

благодарим на кат 88 и герганчето за подаръчето,снимки ще кача като ми оправят компа
kat вече ти благодарих мила
posle pak shte pisha

# 126
  • Бургас
Привет момичета  Simple Smile

Днес Алекс си получи подаръчето  Simple SmileИскам да благодаря на мама Брасто и бебе Еми за подаръка и картичката с прекрасните пожелания   Hug Разбира се ще кача и снимки в албумчето. В тази връзка Брасто не знам за ограничения в размера на снимката  Thinking, до сега не съм имала проблеми при качването, ако някой е по- вещ от момичетата нека да каже.

Рор, много се радвам, че получихте подаръчето. Алекс има същата костенурка и започва дива радост като му я пуснем , дори вече успя и да я "контузи"  Laughing

За Ифома и аз да кажа , че бих се присъединила при събиране на средства за билет. Така се събират много бързо средства, мафията на мамите е голяма работа  Mr. Green. Така съм участвала и в  събиране на средства и за болни дечица , които са имали нужда от лечение в чужбина.

Ние също бяхме извън града за уикенда, Алекс направи и първото къпане в басейнче на двора. Голям кеф, много се радваше Simple Smile
Не съм, страхотни сте  Party Много ми се ходеше на концерта, но не посмяхме да  отидем и да  вземем Алекс с нас, иначе сме си го мислили. Децибелите не му ли пречиха, защото по концертите озвучаването е доста добро?

# 127
буболеченце, внимавай какво си пожелаваш Wink

много ми е мъчно за Ифома, милата  Cry  Cry
дано влезе тук, много искам да й помогнем  Hug поне тя да замине, щом нашите изроди не пускат мъжа й в свещената България, пууууу  #2gunfire

# 128
Нашата мама също не е казала за подаръка,а в срядо го изпратих,дали го е получила newsm78
bubolechence,ужасна е тази алергия и аз наистина като бях бременна почти нямах нищо.Сега ще пробвам лекарството,което мама Хипопотама ми каза,дано да подейства.
Почерпете се,моето злато става на 8 месеца днес

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 15:09 от bobinka 85

# 129
Извинявам се , не съм прочела. Wink

# 130
  • Русе
Здравейте ,днес пратих подаръчето дано успее да стигне на първи

# 131
С Буболече се чудихме дали има подарък за Роси,да не би да няма,все пак тя ни оргснизира изненадите!

# 132
Привет, прочетох ви по диагонал, признавам си  Embarassed
Ифома  Hug

Завърнахме се от концерта на Роксет. Страхотно бешеееее, искам пааакккк Simple Smile и малчо се е справил блестящо с баба си Simple Smile Всичко е било наред. Аз поддържах лактацията с помпата и проблеми нямаше никакви Simple Smile

Хайде, после пак Simple Smile

# 133
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, приемам съвет за подарък на 5годишно момиченце. А сега де   newsm78. Не е близко дете, приятелче на Йована от градината, но незнам какво харесват 5 годишните  Thinking

# 134
Здравейте,
и аз да се запиша в новата тема  Wink
Тини не е задължително да даваш каши . Незнам точно каккво мляко има в тях, но аз си давам каши защото Габриел ги харесва и това ми ее едно хранене, нямам проблеми за сега каквото и мляко да има в тях. Но ти можеш да заместиш и с някакво друго пюре или с крем супа.
Аз направих на абриел крем супа,но не беше очарован , но той по принцип на месните пюрета не е фен така че не се учудвам.
Аз също вземам пюрета предимно на Гербер и Ганчев.
Варненки ако решите нещо специално за първи звънкайте  Wink

Общи условия

Активация на акаунт