Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, Ева вдигна температура 38,1 тази сутрин в 06,00ч. Следобед ще я водим при педиатърката, но понеже нямам никакво обяснение от какво е - възможно ли е да е от зъбки? Нищо друго й няма, само тази температура.

# 106
Ноел, според това, което аз съм чела и педиатърката на Симона ми беше обяснила, че няма такова понятие "Т от зъби". И друг път съм го споделяла. При никнене на зъбите, спада рязко имунитета на детето и по-лесно се хващат вирусчета и настинки и за това има сополи и Т. Тоест като се каже, че Т е от зъби, не виждам какво това е по-малко притеснително ако е Т от вирус. За мен нещата звучат еднакво. Дано не вдига повече и бързо да се оправи.

Сподели после какво е казал лекаря.  Hug

# 107
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ноел, дано не е вирус  Praynig
За температурата- Йована така ми вади кътници. Два дни ниска температура и на третия ден- кътник. Така, че това, че неможело температура от зъби-  Stop, може  Peace

Ох, сега като ви прочетох за Инфома съвсем ми стана гадно. Тя нали каза, че присъдили в тяхна полза, явно е обжалвано след това. Така си мислях, че щом не пише са заедно всички. Това е ужасно, от собствен опит го казвам, кошмар голям. Данос е наредят нещата с тях, незнам какво са обсъждали в предаването, но дано има надежда.
Днес мъжо пак ще се явява на поредното дело. Дано се състои  Praynig

Бебз страхотно буболече е Ванеса, браво. Скоро ще ти свърши рахата, виждам я проходила до месец  Grinning

Мила и тя от няколко дни не спи спокойно. Само си търка муцунката в чаршафа, явно много я мъчат зъбите. Снощи чак плака милото  Rolling Eyes Като я погледна, 4 са се наредили отгоре, единия преден, аха да избие.

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 10:47 от bob4enka

# 108
Здравейте мамчета и бебчета!

Честити месечинки!

Лелеее е много ми е гадно за Ифома, няма ли най на края да да се осъзнаят тези хора и да пуснат човека да се прибере при семейството си.

На нас вчера ни изби и второ зъбче.

Ноел не знам дали температурата е от зъбите - чувала съм, че от зъби Т не се вдига а от някаква инфекция и спадане на имунитета на организма. Дано да и мине бързо. Ние до сега Т не сме вдигали и дано не ни се случи скоро.

Успех на изпитите на другите дечица.

Бързо оздравяване ма болничките.

# 109
  • София
Бобче, стискам палци оная кучка да дойде (без извинение за кучката, това не е човек просто).

# 110
  • Stavanger,Norway/ Varna
Не само да дойде, ами и да се произнесе, че да се свършва най- после  Praynig Praynig

Бърди, Писето упех на дечицата ви   bouquet

# 111
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/video/209021 … no_semeystvo.html
Ето линк за тези, които не са успели да гледат.

Не съм, ама как са ви издебнали Party, супер, че сте решили да заведете и децата! Сигурно е било страхотно.

Йоана вече пък спи все по-малко преди обед, преди откарваше по 2 часа, успявах да си свърша всичко запланувано, сега максимум 30-40 минути и това е. При нас май тепърва ще завалява та да видим дали ще излезем...

Илка- най-интересни и "вкусни" са нещата, които не са играчки, ако я сложа в кошарата със 100 играчки( независимо музикални, дрънкащи, недрънкащи) и 1 дистанционно или телефона ми- ще избере едно от последните две неща.

Бобче-  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 112
  • София
Не знам от какво е Т при никнене на зъби, но ако е само Т без нищо друго най-верочтно с излизането на зъбче ще падне. Ако желаеш дай Панадол 4мл на 4 часа не повече от 4 пъти в денонощие. Аз последно давах по 3мл даже и за един ден мина температурата и не вдигна повече.

Не съм гледала и двете предавания и днес мисля да се пробвам. И аз мислех че всичко е наред вече около Ифома и мъжа й (не си спомням името му, но беше много готино!) Tired

И ние вчера бяхем на Роксет своеобразно. Още на обяд си пробваха барабаните и озвучаването, цяла вечер слушахме. Ние живеем в първия блок по диагонал от пазара, който е до стадиона Mr. Green

Варненки, тая година пестим от пари за море и ще сме поне две седмици при родителите ми във Варна, така че щли-август живот и здраве ще играем карти на плажа Mr. Green Hug

# 113
И аз гледах гостуването на Ифома. Просто нямам думи...  Cry Cry Cry
Бебз, Джони Боро се казва мъжа й.

За температурата - и аз си мисля, че не е от зъби, но все пак... Днес педи ще каже. Стискайте палци да не е болна!

Димяни, как са децата?

# 114
  • Варна
Не съм страхотни сте,не се ли намокрихте от дъжда Rolling Eyes
Когато бях студентка денонощно ги слушах Crazy
 ,много ги харесвам.
 Ние още нямаме нито един зъб Rolling Eyes
Бобченка ,Ифома дано проблемите ви се разрешат в скоро време  Confused..
И ние сме сами ,ама след 2-3 дена ще си дойде нашия татко ,много ми е гадно ..та ви разбирам напълно Hug

# 115
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/573482 … o_gi_razdeli.html

това е откъса с Инфома

Не съм - ще ме умориш , ама ти и Стоянчо си завела- луда глава

Ноел- моето мненире се припокрива с това на Олето

бандиткеее- не ми се подигравай, че ще пратя дивака да разбие и твоя компиУтър и ще видиш тогава

Момичета , не съм давала каши досега и хич не съм наясно с нещата.В млечната каша има адапте нали, не е пр. мляко Rolling Eyes.Малко ми се ще да му разнообразя храненето.И още нещо дали е рано да вкарах глутена???

# 116
  • София
И аз го гледах сега Cry И ми се иска поне едно да ти кажа, Ифома, ние освен една виртуална морална подкрепа друго не можем да ти дадем засега.. Но когато един ден, надявам се скоро, благодарение на тази публичност, която ти даде на проблема, Джони получи виза и има възможност да се върне при вас, разчитай на нас. Каза накрая че трудно ще съберете средства той да се върне - не е така. Когато едно момиченце от майските дечица 2009 имаше нужда от операция на очичките всеки помогна с малко и тя вече вижда без проблеми. Която може ще отдели неусетно за нея и семейството й малко средства, а ние сме поне 50, и когато всички тези малки средства се съберат вече няма да са малко. Всички сме съпричастни с вас и ще ви помогнем с каквото можем Hug

# 117
Сега ще гледам за Ифома. Много неприятно и аз мислех, че са ок вече.

Според моя педиатър, температура може от зъби и още как. Mr. Green
Дааже и 40 градуса да е, излиза ли в тоя момент зъб, значи е от зъб.
А ако няма други симптоми като гърло, кашлица, съвсем е категоричен.

Не съм, страшни сте! Аз се чудех Мила дали да я взема на Спирита някой от дните.
Ама като видях Стоян на концерт, реших че дори съм закъсняла, хихи.

Успех на големите деца с изпитите!

Аз пък днес имам родителска след училище.
Изтеглихме я по-рано заради пътуването ни. Да видим Мила има ли напредък.  Laughing

Отново не сме спали. Ама вече загубих надежда...

# 118
Още старата тема не съм изчела, а вече 8 стр. нова  Shocked Отгоре-отгоре попрочетох..
Ама много са хубави дечицата в тази тема! Да са живи и здрави!  Heart Eyes
Идеята за 1ви е супер, но съм без кола... Пак ще пропуснем, както винаги...
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за майките и бебета, които все още си чакат татковците! Хайде по-бързо да им свършват ядовете   bouquet
На който му се гледат снимки: http://oktomvri2010.snimka.bg/family/barbaletka.474639.23690431.big
За пюретата - купувам Бейбилов и хип, защото имат по-малко съставки  Wink Не, че има голямо значение.. Нашият и без това не ги яде. Иска от нашата храна. Днес например, не пожела да яде пюре от ябълки, а от моята си хапна с удоволствие. По-точно си смучкаше с удоволствие..

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 11:52 от barbaletka

# 119
Здравейте Wink Изпуснах ви....Влизам да попитам бебчето,на което подаряваме подаръче,получи ли си го? В петък го изпратих по ЕКОНТ.Айде,че малкото е гладно и пищи ли пищи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт