Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 758
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Вчера за следобедна дадох плодово,което си имаше сухарче вътре!

Хехе и аз така Simple Smile

Писе, стискам палци! Моят дребчо и той има изпит днес в 119то, ама в 1:30, след големите  Grinning

На Мая съвсем й се скапа нощния сън, какво й става последната седмица не знам  ooooh!

# 91
Дават Ифома по бтв

# 92
Уффф, много тъжно ми стана  CryCry ..., това наистина беше нашето Другарче-Минзухарче, не знам защо, но бях останала с впечатлението, че мъките при тях бяха свършили и са вече заедно, а пък то...За пореден път се убеждавам, че живеем в "Абсурдистан"...

# 93
  • Варна
Офф ,чак и аз се разревах..мъчно ми е за Ифома Sad

# 94
Уффф, много тъжно ми стана  CryCry ..., това наистина беше нашето Другарче-Минзухарче, не знам защо, но бях останала с впечатлението, че мъките при тях бяха свършили и са вече заедно, а пък то...За пореден път се убеждавам, че живеем в "Абсурдистан"...

Оф, и аз се разплаках....

# 95
  • София
Уф и аз, егати кретенската държава.

# 96
Много кофти ми стана и аз се разплаках... ужас

Почерпка за нашата месечинка
Честито и на наборчетата ни, да са живи и здрави!   bouquet

# 97
Честити месечинки на Димитър на Лина Борисова, Никола на Бобинка85, Димитър на Фиролина, Василена на Виви_ана и Полина на ДабълТрабъл!

Стискам палци на децата, имащи изпит!!! Praynig

Писе, май балони само са достатъчни... newsm78

# 98
  • Варна,морето,сините вълни...
Добро утро и от мен!
Не можах да гледам бтв,ще търся после запис на чуя докъде са стигнали мъките на инфома Cry
Стискаме палци на всички малки умници днес,да минат леко и успешно изпитите!
Хайде болничките бързо да ви минават настинките и да се радвате на разходки!
За пиУретата(шегичка тини-бамбини  Heart Eyes) взимам Хип,Гербер,на Ганчев 1-2вида,Бебивита и онзи ден купих от ДМ на Бейбилов(добри са).При нас,ако нещо не се хареса го размесвам с пюре от тиква и така минава номера,много я харесваме Simple Smile
Бебз,браво на сладката Ванеска.Ако лятото си идваш насам,ще кажеш да се видим и да я погушкаме Mr. Green
Аник,радвам се че подаръка ви е харесал.Ако ти надува главата с музиката,скрий батерийте Mr. Green
МартакЕли,голяма игра падна с рибите в коритото JoyБодинцето ще е тъкмо за след 1-2 месеца  bouquet
МНого готини снимки гледах в фейса,супер сте Peace
НИе имаме нов номер,като ни текат лигите да си правим балончета и да имитираме как хърка мъжът ми (обикновенно му е позапушен носа и диша тежичко,не толкова че хърка) hahaha
Днес сутринта голям дъжд тръшна тук,още е мрачно...дано поизпече и да стане за разходка!

# 99
  • София
 Hug
гледах снимчици с подаръчетата, много са порастнали бебоците. всички са страхотни!
и се замислих - вашите бебоци "играят" ли си с нещо по-специално? нашия ръфльо де що види и хапе, няма значение какво е, дали е чехъл или специална чесалка  ooooh!

# 100
Така ме хвана яд, че не пуснах телевизора по-рано. Чух само тази част, където Ани четеше оправданията на инстанциите  Crossing Arms Дано се размърдат всички, че детенце най-после да си гушне татито  Praynig
Честити месечинки на сладурковците   bouquet

mimi - честито зъбче   bouquet
bebzzz - Ванеска е чудесна, браво на момичето  Hug
Тони, Наденце - как сте, милички?
Краси, Ани - дано всичко е отминало при вас и вече никакви неразположения  Hug
piseto, Бърди - стискаме палчета, разбира се!
leqeo - ще се опитам да давам повечко насоки, които не са толкова разпространени  Hug
Оле, занимавам се, клиничен психолог съм, но не работя като такъв, а се занимавах до миналата година с обща психология, ако мога така да кажа. И да, моето име обърка Нана  Laughing
Благодаря на всички за милите думи  Hug
Да си призная "купон" в студиото бе невероятен вчера. В смисъл, че по време на рекламите двамата мъже с Б продължиха да се карат, водещата не успяваше да ги укроти... От друга страна на мен лично ми бе интересно да ги наблюдавам отстрани - каква взаимна непоносимост имат един към друг. Добре, че не ги бяха сложили да седят един до друг, че и до ръкопашен бой можеше да се стигне. За пореден път се убедих, че Маргаритка е... как да се изразя по-меко - самодостатъчна си  Laughing Може ли да изземе функциите на водещата и да не се съобразява с правилата на предаването в което е поканена... Моето участие бе напълно безсмислено във формата, в който се проведе, но все пак трябва да започна да възвръщам форма, че съм светлинни години назад. След предаването говорих с младежа, който е заснел със скрита камера Васа и по чиято покана бях там ако има подобни предавания и участват колеги психолози, те да коментират непосредствено видеото, защото ние наблюдаваме ситуацията от различен ъгъл - начин на говорене, тембър, следим за позата на тялото, жестове и прочее по което съдим какво се случва. И него, разбира се, го хвана яд, че не се бил сетил по-рано за това.  Но идеята много му допадна и явно ще се възползват в бъдеще.
Хайде хубав ден на всички и приятни разходки  Hug

# 101
Добро утро Tired
голямо мрънкане беше до 4 часа, пренесохме се в хола и спахме двете на дивана, тя зае 2/3, а за мен каквото остана Crazy не знам зъбите ли я тормозиха или лещата която погълна майка й за вечеря, но ............ сега спи блажено Mr. Green
Честити месечинки, да са здрави и щастливи малките палавници и родителите им Hug
Не можах да гледам Ифома, дано сега нещо се раздвижи в тяхна полза Praynig
Титка и аз прилагам номера с тиквата Laughing

# 102
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И аз изпуснах Ифома, дайте малко подробноси, моля!  Praynig

Ето ни и нас от снощи:

Снимката е от тук, успели са да ни щракнат.

# 103
  • У дома
Да, много мъчно ми стана за минзухарчето. Аз също мислех, че нещата са се наредили, а то........ Милата, толкова й е тежко, ужас направо. А Тереска каква е сладуранка.

Много стиснати палчета на батковците с изпити днес.

А пък аз заради тези изпити не мога да вляза в у-щето на Кари и да взема бележка за социалните. Ще изтърва срока за подаване на д-те и ако трябва пак всичко на ново да вадя, ужас. И при нас вали и е едно мрачно, дано се пооправи към обяд и да се пробвам да ида до у-ще да видя дали няма да мога да направя нещо.

Честити месечинки на Димитър на Лина Борисова, Никола на Бобинка85, Димитър на Фиролина, Василена на Виви_ана и Полина на ДабълТрабъл!

Ей, че хубави срещички си правите, страхотни сте.

# 104
  • София
Ох, супер гадно ми стана от историята с Ифома, още я мисля. И колкото повече мисля, толкова повече се ядосвам, понеже тия разтакавания и врътки и обжалвания, които външно ги прави, ги плаща с моите пари, с вашите пари. Еми аз не искам моите пари да се харчат за расизъм баси.

Принципно куцо ми тръгна деня днес от сутринта, това просто ме затапи. Да се събужда Мая и ги мятам в брат й в колата да отиваме на изпита и после ще вземем да минем през Хипо, вчера им харесахме подаръци за 1 юни, днес ще взема да ги взема, да ми светне малко през очите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт