Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 756
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Хмм, аз нацупени си спомням само едно момиче, дето пишеше доста и след това -
хоп, махнете ме от списъка и нито вест нито кост.
Попрегледах старите теми и има доста,които са се включвали и после са спрели поради разни причини явно.

Цвети, не ти и трябва да знаеш за краставиците.  Mr. Green
И аз обаче избягвам да консумирам. В сряда ще ходя на пазар в Германия и ще подмина зеленчуци и плодове. За всеки случай.

Ох, Бобче, и аз съм така. Не ме свърта вече.
Сестра ми днес ми разказва за разни купони, дискотеки, басейни, плаж, ресторантчета... ooooh!
А колко ми липсват близките.

# 76
  • София
Специално за Бобченка и който още не може да отваря вбокс (не знаех че не може от чужбина Embarassed )
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150255720090379
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150255724460379
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150255730130379

Вие сте цяла армия защитнички  Mr. Green Hug

# 77
Здравейте мамчета

Моля някой да ми каже - не мога да кача снимка в албумчето с подаръците и немога да разбера защо....? newsm78 данеби да има някакво ограничение за големината на снимката

Желая ви спокойна нощ Heart Eyes

# 78
Бебз Малката е страхотна, много хубаво пълзи, стабилно се изправя и как ходи с опора. Браво! Тя може да проходи след месец.
Мими голям сладур е малкия.

Нали тези дни коментирахте татковците, та да похваля моя: Тези дни бях с температура, болки в гърлото и главата, втрисане и отпадналост, даже днес събрах границите-100/80 ми беше кръвното. Та мъжа ми как се прибереше от работа ме отменяше за всичко, миене на чинии, грижа за малкия, разговори с голямия и не на последно място ме мачкаше, и ми разтваряше тайлол. А като цяло той харчи по много, а аз съм скъперника у нас. Но за сега закърпваме положението, от септември ще е страшно.

# 79
Здравейте, много хубави снимки видях и клипчета ))) Прекрасни са дечицата ни, най-хубавите  Hug
И да се похваля, днес моята малка любов каза "мама"  Heart Eyes
Лека нощ на всички!

# 80
Диде, успех днес! А това на тв7 не мога да го гледам, че плеъра дето го плейва е до вердия виста, пък аз съм със седмицата Close

Нова идея за първи:

На обяд в ресторанта на Писето и после разходка в Борисовата?

Краси, чак ме хвана яд, че не се сетих аз!  hahaha Идеята е повече от страхотна!!!  yesyes Big Ups Кафенцето днес май е било супер, а. То и новини съм изпуснала, абе направо да се ядосвам до следващото кафе чак...  Crazy

Писе, аз нямам предпочитания към менюто. Всеядно прасе съм вече повече от година (откакто проядох мЯсо)...  Rolling Eyes  Animal Pig Animal Cow Animal Chicken

Ние що-годе сме добре. Шишко се оправя, аз гледам да закърпя положението. Пусто и гърло и нос... Ама сега с Ники двамата се "парим" в банята с гореща вода за прочистване но нослетата.  Mr. Green Голям кеф! И накрая к'во... един зъб за красота няма... Пфууу... зор напразно...

Смехи, аз пропуснах да те гледам... Sad Точно тогава изгоних мъжете навън и си легнах, че през деня ми беше едно льоляво и съм изпуснала... Има ли някъде запис, файл, линк - нещо, където да гледам?

Тони, Hug Praynig дано скоро се оправите вие и да ни зарадваш с добри вести!

Бебз, леле какви остри хора има тук... Сигурно са се напатили някои (само някои), че да пишат така освирепяло... Ама пък може и по-културно да се изразяват все пак де... Иначе Ванеска е стра'отна! Как пъргаво се изправя, не е истина просто! Браво на нея!!!

Хайде, спокойна вечер на всички тук и надалеч!!!   newsm46

# 81
здравейте!едва смогвам да чета по товс време,постоянно сме навън!каката започна тенис ,отделно ходи на рисуване,ще започва и плуване ,та ще прелитам....
Добро утро  Hug

За пюретата цъкнах Друго, понеже откакто открихме Бейбилов марката на ДМ, друго не купувам. И като цени са много прилични, като качество да не говорим. Но купуваме от тях само чисто месо и плодови (с плодове, които нямам под ръка), иначе зеленчуковите си ги правя. Купувам и за резерва по някое друго готово месно и зеленчуково, както и такива за закуска (имат страхотни овесени ядки с ябълка) - за случаите, когато ме налегне мързела, или планираме да сме навън цял ден и не съм готвила.
Видях сега, че и адашката яде тази марка  Heart Eyes Препоръчвам  Peace
абсолютно и при нас е така!

# 82
Днес беше много хубаво дето се срещнахме  Laughing това за Писето ми харесва идеята, само дето аз май няма да мога, но ще проверя пак като му дойде времето.

Ох моя батко пак е със сополи и на мене ми идва вече не знам какво да направя  #Cussing out

GK, честито и мерси за почерпката!

Miss Fine, тука казаха че нямало от испанските краставици, ама за всеки случай да си ги миеме хубаво със сапун и да ги белим, за да не хванем е-коли. Надявам се това да не те плаши много Wink

Я колко негативно съм се изказала - трия го

По филмчетата още не се изказвам, понеже не съм ги гледала...

Аник хайде оправяйте се и ще се видим в градинката  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 11:35 от Саманта Упс

# 83
Накарахте ме посред нощите да се заровя да чета за какво иде реч. Ама и по бурни теми сме виждали. Бебз, не си успяла достатъчно да разбуниш ветровете.  Mr. Green  Hug

Що не се разходите в гората дето тръгва от 5ти микрорайон нагоре и стига до западния парк? Там едно време карахме колелетата, има и река. Ееееех, спомени Party

# 84
  • Сливен
честити месечинки на НИКОЛА на бобинка 85,ДИМИТЪР  на лина борисова и ДИМИТЪР на фиролина,ВАСИЛЕНА на вивaна и ПОЛИНА на DoubleTrouble
честит празник на всички прануващи днес- Емил,Емилия, Емилиан,Ема ,със здраве да си носят името

бебз малката е страхотна,браво и хич не се връзвай ,и мен ме заръбаха ,че съм слагала малкия на гърне  Crazy

моето мъжле отказа днес да купим краставици  ooooh!

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 00:41 от miriams28

# 85
  • София
Много приятна срещичка на бебешкото кафе си изкарахме днес  newsm44
Краси, благодаря че ме нави  newsm51 Постоянно ме измъкваш от Люлинта  hahaha Много приятно беше, видяхме се със Саманта Упс, Скреч и Бръмбазела. Хайде следващият път дано сме повечко октомврийки  Praynig
А пък ако знаете Симеончето колко е добричко и кротичко..... пу,пу!!! Душицата е само за гушкане и цункане! А Ева беше нервна и мрънкаща, преумори се и се превъзбуди и вечерта заспа рано-рано милото  Heart Eyes
Аник, да оздравявате и двамата с Никчо, че ни липсвахте днес  Heart Eyes
Бебз, страхотна е Ванеса  newsm10 При нас пълзенето е само мамина мечта  hahaha

Навихте ме да потърся пюрета Бейбилов  hahaha Само в ДМ ли има?
Днес дадох пюре с парченца, ама много малки - бях оплюта публично  Joy Ева категорично отказа да яде парченца  hahaha Като се прибрахме го пасирах и си го хапна с апетит.

На 1 юни аз съм първа писта - там сме  smile3521 Писе, стягай се за гости  Mr. Green  Heart Eyes
Да поканим и мамчетата и октомврийчетата от цяла Бг! Който иска и има възможност да пътува - заповядайте да празнувате с нас!
Аз отдавна искам да си спретнем среща в средата на Бг... И да знаете, че все някой ден и това ще стане  Mr. Green

# 86
Добро утро!

Турско кафе? Grinning

Мирче, и Симеон се преумори, едва го държах буден до 8 да заспи.

# 87
Добро утро!Не сме се вясвали доооста време, но навън е страхотно и се приираме вкъщи май само за  Rolling Eyesсън. А вие сте писалиии..... Ще има да наваксвам.
Сутринта по БТВ Ани Цолова каза , че на гости ще им е една мама -Венцислава, чийто нигерийски съпруг така и не може да получи виза и не е виждал дори още детето си.
Защо си мисля,че става въпрос за нашето мамче? newsm78
Хайде, ще чета и после пак ще се включа.
Само да честитя месечинките днес.  bouquet
И - Краси- както винаги си страхотна с кафенцето сутрин! newsm51

Последна редакция: пн, 30 май 2011, 08:43 от p0liglot

# 88
Добро утро!
Арим,мерси за поканата!
През лятото каним всички ,които могат на морска среща!!!
Babylove,има само в dm,марката е тяхна!имат каши и ам,хем с хубаво качество,хем на добри цени,всички са био!Вчера за следобедна дадох плодово,което си имаше сухарче вътре!
Пак там памперси пуфис са на промо 20,90(за тези които са на тях като нас)!

# 89
Стискайте палчета Ванко да си реши задачките    Praynig    Мирче,дано само времето не ни развали партито. Аз днес ще отида до Джъмбо и ще вземя балони,шапчици за мъничетата и нещичко за нас-може би от свирчиците,където се надуват и развиват    newsm78       Красенце,винаги първа поднасяш кафенцето-прекрасна си    Hug

Общи условия

Активация на акаунт