Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 871
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте ,искам да честитя месечинките на всички които имат .Честит рожден ден на кака Моника ,да расте много послушна и здрава.Давам отчет от днешната консултация тегло +250гр.(8.550) ръст+0.5 см.(68).Казаха ни ,че вече мога да го запиша на детска кухня,но предпочитам засега аз да му приготвям храната.Лека и спокойна нощт. Hug  bouquet Grinning

# 616
  Привет момичета!Влизам да се разпиша,че да не ме забравите  Laughing!
 Виждам,че красивата Моника има рожден ден!Да е жива,здрава,все така очарователна и да има едно щастливо детство!
  Аз ако ви кажа в какви филми съм се вкарала  ooooh!,направо незнам как да се оправям със всичко!Преди 2 седмици ми се обади бившия ми шеф да ударя едно рамо,както и да се опитах да му обясня,че съм сама с трите дечица и грам свободно време нямам,той все вадеше някакви аргументи.Само да съм опитала,поне малко и аз склоних да пробвам.Да ама братовчедка му (стара мома,деца не гледала никога) е решила,че аз имам време по цял ден да си чертая и ми звънеше по 100 пъти на скайпа.Докато не спрях да и отговарям,деца мрънкат тя си говори,хич не и пука  #Cussing out.Ама като отидох до офиса за нещо и я видях да си цъка карти тотално побеснях,до мен опряли,а тя открила комунизма.И хич не ми е за парите,че тия деца сами няма как да се гледат.
 А изневиделица в неделя ми съобщават,че в сряда си идва свекърва ми.Ходих посред нощите да я чакам на летището.Явно го е закъсала яко с кръста и краката и е дала зор да и намират билет.Хайде по болници и днес я оперираха.Ми сега следва раздвижване и рехабилитации.Та се чудя как ще я водя  newsm78.Поне е в Окръжна болница,та ще водя децата там отпред има голяма площадка с пейки,а аз ще се качвам да я водя на рехабилитации.Абе зор,да няма на кой да се обадиш за помощ.Дъщеря и си остана вАмерика,мъжа ми го няма и то пак аз останах....
  Извинете,че не ви отговарям,ама време да ви чета много нямам,камо ли да се включа!При първа възможност пак ще пиша!
  Бъдете здрави и целувки на сладките мъничета!

# 617
pepelyashka - приятна почивка и огромно благодаря за всички съвети  Hug
pozitive - честито поредно зъбче   bouquet
bob4enka - дано не е болна Мила  Praynig
sunnyooooh! Hug

Момичета - кокичета, не се вкарвайте в излишни фирми с това правилно или погрешно възпитавате децата си. Възпитанието не е като математиката и строги рамки не съществуват. Има препоръчителни идеи за това как да реагираме, какво да кажем или следва да премълчим и т.н. Та в този ред на мисли, Оле, препоръчително е да започнем разговора с детето в утвърдителна форма - "Ядосана си", "Обидена си" и подобни. Идеята е, че когато дребосъка е разстроен, то налучкването от страна на родителя допълнително налива масло в без друго бушуващата му главица. Ядосва се на случката, на опонента (тите), на себе си, че е или не е реагирало и на вас в допълнение. Казвайки утвърдително някаква емоция ние подсказваме на малчугана една от евентуалните причини, поради която е в истерия. Паузата, която следва да правим му позволява да осъзнае прави ли сме или не. Ако е вярната емоция, то напрежението започва да спада. Ако е погрешната, то детето е вече наясно с правилната и ще я съобщи. Целта е да мисли самостоятелно и да различава емоциите си, да ги назовава правилно и в крайна сметка да се научи как да се справя с тях.
Но ако задаването на въпроси при вас има добър резултат - не следва да променяш тактиката. Важен е крайният резултат  Hug
Milla - да, за същия метод става дума  Laughing Hug. Много добри идеи има при него и най-важното, че за 0-ла време дават резултат. Аз се запознах с метода от книгата на един от последователите на Гордън. Оригинал не ми е попадал.

Сладки сънища на всички!

# 618
Честити месечинковци и именници!  bouquet

Смехи,  Hug Hug Hug

Пепеляшка, благодаря за съветите на всички ви, които писахте в нашата тема и помагахте толкова много пъти! Hug Simple Smile

Болничките да оздравяват! Praynig

Моят го водихме на консултация, че забравих вчера да напиша - 7.700 кг, нещо не е качил много добре последния месец Thinking. На дължина педито не успя да го измери добре, изкара го 67 см уж, ама и той не беше сигурен Laughing, аз вкъщи го меря по-дълъг.

# 619
 Tired Tired smile3507 newsm46 Sleeping

Да дам и аз отчет: 11,500 (+400 гр), направо си е заслабнал младежът...  hahaha На сантиметри да речем, че си е същият - 70.5-71 см. И ние имаме доста пъпки по ръчичките, гръбчето, дори на едното цице се беше появила пъпка. Днес докторката (без да го види особено) каза, че било алергия. Ама каква алергия, от какво алергия? Кой да ти каже. Изписа ни калциев глюконат, че му липсвал калций, щом има пъпки, та да го подсилим... Ама аз не съм го купувала и много се чудя дали да го правя....  Thinking Crossing Arms Забелязах, че се появяват нови, когато е на слънце. Нашите пъпки са по-големички и червени...

Хайде да отивам да лягам, че след малко за ПОРЕДЕН път ще се размрънка... Пфууу.... вече и люлеещият се стол не помага. Заспива докато се люлее и 5 мин, след като е в леглото и се размърдва...  ooooh! ooooh!

Лека нощ, момичета!

# 620
Добро утро!

Честити месечинковци!

Ани, миличките вие.... Hug Хайде да се свършва вече! Praynig

Всички, всички болнички бързо да оздравяват Praynig !!!

Съни, Бобче, Confused Hug Hug кураж! Бобче, честито зъбче!

Вчера видях Тони, Раян е с варицела, каза че няма никакво време... Confused

Диде, пак страхотни съвети! Много благодаря! Hug

Пепеляшка, весела ваканция!

Снощи всичко си прочетох, но не помня какво исках да кажа още...., така че за всички Hug Hug

Вчера бяхме на гости на Мирчето и си изкарахме супер Party . Симеон се люля на люлката на Евичка и просто умираше от кеф Laughing Crazy

О-о, за излизането - най-добре до към 13ч. и после от16ч. Peace

Приятен ден!!!  bouquet

# 621
Хайде един глас за Даренце на Над Party . Ако трябва първо да харесате странината тук

# 622
Добро утро,
Хейли, ти пак си се погрижила за доброто разположение на душичките ни. HugХаресах страницата и Дарето харесах. Над, много ти е красива дъщеричката! Страхотна е! Как ще я опазвате след време... Laughing
Съни, Бобченка Hug. Ох, момичета, как издържате, направо не знам. Давам ви по едно виртуално рамо, че сме далече и няма как да ви помогна по друг начин.
Аник, ама верно е заслабнало момчето. Mr. Green Я се вземайте в ръце, че ние този месец сме наддали с кило и бързо , бързо ще ви стигнем.
Пепеляшка, да се напочивате добре, че ние тук те карахме доста да поработиш покрай нашите кърмачески притеснения и вълнения.  bouquet
Мама Смехорана, страхотна си! Дано се справим с възпитанието на дечковците въпреки страховете, които изпитваме.
Хайде лек ден на всички. Ние ще сме повече навън днес, че татито ще с и дойде от нощна смяна и ще спинка цяяял ден.

# 623
Добро утро,мами!
Хайли,пийнах си кафенце не само виртуално,мерси Heart Eyes!
Моята бебка си спи цяла вечер ,изобщо от както премина на АМ е чудно нещо спането,но и преди това само веднъж хранех .И все пак ако се разбуди нещо давам вода и после биберона и тя си продължава спокойно!
Орхидейка като дойде трябва да има среща  и без това точно тогава ще се са тук и Мила ,и Величкова ... Peace
Ние днес тръгваме към Албена ,дано дечицата да са послушни  Blush !
Позитив,чудна си на снимчиците ,а и бюста е завиден.Аз направо съм "разтроена и комплексирана" на тема бюст ,всичко изчезнаааа ,мн е зле положениято ,а какво чуде бе! Sad
Пожелавам ви приятен ден!

# 624
Добро утро, милички.
Една скромна почерпка за 8-та месечинка на Смехи, Майчето, Филип, Радост, Гергана и Даниел

Ани, дано по-бързичко се махнат тези пъпки Praynig Може би заради тях е толкова неспокоен миличкия. А мерките...  Laughing, ще видим тези дни щерката колко е качила, но определено е далеч зад зедкото.
Краси, днес ли ще ходите на доктор? Пиши после какво е казал и ще стискаме ли палци на 14.
pashic - дано и времето ви е хубаво и дечицата са спокойни  Hug

Хубави разходки днес и добро настроение на всички  Hug

# 625
Момичета, много лесно лекарите ви поставят диагноза алергия.  newsm78
Не бих приела такава, само на око. Тези пъпки могат да са от какво ли не.
Лятото Мила все имаше по нещо, от слънце, протриване с дреха, изпотяване и пр.

Днес продължавам със събиране на багаж.
Лудницата е пълна вкъщи. Нико е ужасно непослушен.  Mr. Green
Пипа навсякъде, вече свещи яде, изправя се, а дори се покатери на масата ни,
използвайки едно малко столче, не мога и за миг да го оставям. Добре че баща ми е тук.

# 626
Милички, който има възможност - пуснете Нова. При Гала има много добри специалисти и темата е супер. След близо 20 години да си видя отново първия гинеколог - невероятно добър специалист е Сираков, че и човечен!

# 627
Добр утро и от мен   Party, моето дете пак си сменя режима, но този ми харесва ... накратко сутрин става много рано след около час заспива - спи към час , часи малко после го водя на сутрешна разходка, прибираме се  към обяд, храним се , после пак иска да спи (само, че се приспиваме с кърмене всеки път когато спи в къщи..) спи около час и половина два и после е готов за игра, играем после маминка му го води на разходка (това е вече късния следобяд) и пак заспива в количката, после заспива чак към 10 вечерта. Голям кеф ви казвам, ей такова дете съм си поръчвала  Crazy, дан е така за напред  Sunglasses (пу-пу, да не го уручасам).

Варненки, аз в петък ще ходя да подавам документи за държавния и после може да направим разходка, аз пак ще звънкам де  Mr. Green, за да се намерим, то вие си щъкате по морската  Hug.

Айде слънчев ден  Heart Eyes

# 628
  • София
И моята си сменя режима, но не ми харесва Rolling Eyes Спи по веднъж на ден само, преди вторият път беше половин час, ама пак беше нещо. После вечерта в 7 едва си държи очите отворени, ако я приспя спи половин час и после чак в 11, ако не я приспя заспива в 10:30-11 ooooh!

Аз все още до обяд не давам друго освен кърма, това неправилно ли е? И с баткото най-дълго запазих закуската като чисто млечна.

За пръв пътсе оправих във ФБ с харесването Crazy Пак така да давате линковете!

Аа и аз ПАК искам съвет Embarassed Даже си мислех тема да пусна, ама направо ме е страх след последната hahaha Тате и махането на памперса. Малкият е готов да го маха. Онзи ден сам си донесе гърнето и сам пожела да го ползва. Оттогава е по гащи вкъщи. Вчера два пъти се изпишка в гърнето съвсем сам. Сваля си гащите, пишка, носи гащите да му ги обуя. Да бе, ама тате побеснява. Не разрешава. Детето щяло да е без памперс когато може да не се напикае нито веднъж ooooh! Не можело да ходи по гащи и да се напикае вкъщи, аз съм грешна, виновна, не се прави така, не е възможно другите да си оставят децата да се напикават и т.н. и т.н. Отнесох втория скандал вчера. Той мъжът ми грам не е чистник, но от мен някои работи изисква. Не че той някога би ги направил. И така - не ми разрешава да махам памперса на детето. Вика "на мен не ми пречи" и аз вече се развиках - той сменя по 1 памперрс месечно, ако не е наакано детето, остава и да му пречи! Как да го вразумя Sad

# 629
 Добро утро, честито на всички месечинковци  Hug
 Ние спим отново пу пу пу  Mr. Green
 Бебз направо ме убива твоя мъж. Той и моя се има за голям капацитет, ама не е случил на жена  Twisted Evil Последно се изцепи, това дете до кога ще го кърмиш, като си дойда спираш  Grinning И аз само му викам ЗАЩО?В коя книга го прочете, колко книги за деца си прочел, я ми се обоснови  Twisted Evil и той млъкна, щото нямаше какво да ми каже. Само измърмори нещо той да ми се радвал на гърдите, ама то беше колкото да не заспи. И от тогава не е споменавал нищо, даже се хвали на познати, че детето е кърмено още. Абе бъгната история...Не, че е много правилно, ама като нещо ми се изцепи влизам остро и агресивно и той се оттегля. Щото като почна да му се обеснявам и той почва с теориите и ме дразни. Но това работи при нас де, при вас незнам.
 Съни, Съни, няма край твоето... Дано поне бабата се оправи и почне да помага  Hug
 Пашик весело изкарване на почивката  Simple Smile
 Мила малко остана, лек път  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт