,направо незнам как да се оправям със всичко!Преди 2 седмици ми се обади бившия ми шеф да ударя едно рамо,както и да се опитах да му обясня,че съм сама с трите дечица и грам свободно време нямам,той все вадеше някакви аргументи.Само да съм опитала,поне малко и аз склоних да пробвам.Да ама братовчедка му (стара мома,деца не гледала никога) е решила,че аз имам време по цял ден да си чертая и ми звънеше по 100 пъти на скайпа.Докато не спрях да и отговарям,деца мрънкат тя си говори,хич не и пука
.Ама като отидох до офиса за нещо и я видях да си цъка карти тотално побеснях,до мен опряли,а тя открила комунизма.И хич не ми е за парите,че тия деца сами няма как да се гледат.
.Поне е в Окръжна болница,та ще водя децата там отпред има голяма площадка с пейки,а аз ще се качвам да я водя на рехабилитации.Абе зор,да няма на кой да се обадиш за помощ.Дъщеря и си остана вАмерика,мъжа ми го няма и то пак аз останах....

. Много добри идеи има при него и най-важното, че за 0-ла време дават резултат. Аз се запознах с метода от книгата на един от последователите на Гордън. Оригинал не ми е попадал.

. На дължина педито не успя да го измери добре, изкара го 67 см уж, ама и той не беше сигурен

На сантиметри да речем, че си е същият - 70.5-71 см. И ние имаме доста пъпки по ръчичките, гръбчето, дори на едното цице се беше появила пъпка. Днес докторката (без да го види особено) каза, че било алергия. Ама каква алергия, от какво алергия? Кой да ти каже. Изписа ни калциев глюконат, че му липсвал калций, щом има пъпки, та да го подсилим... Ама аз не съм го купувала и много се чудя дали да го правя....
Забелязах, че се появяват нови, когато е на слънце. Нашите пъпки са по-големички и червени...

Хайде да се свършва вече! 
!!!
кураж! Бобче, честито зъбче!

. Симеон се люля на люлката на Евичка и просто умираше от кеф 

Харесах страницата и Дарето харесах. Над, много ти е красива дъщеричката! Страхотна е! Как ще я опазвате след време...
. Ох, момичета, как издържате, направо не знам. Давам ви по едно виртуално рамо, че сме далече и няма как да ви помогна по друг начин.

!
!

Може би заради тях е толкова неспокоен миличкия. А мерките... 

, моето дете пак си сменя режима, но този ми харесва ... накратко сутрин става много рано след около час заспива - спи към час , часи малко после го водя на сутрешна разходка, прибираме се към обяд, храним се , после пак иска да спи (само, че се приспиваме с кърмене всеки път когато спи в къщи..) спи около час и половина два и после е готов за игра, играем после маминка му го води на разходка (това е вече късния следобяд) и пак заспива в количката, после заспива чак към 10 вечерта. Голям кеф ви казвам, ей такова дете съм си поръчвала
, дан е така за напред
(пу-пу, да не го уручасам).
.

Пак така да давате линковете!
Тате и махането на памперса. Малкият е готов да го маха. Онзи ден сам си донесе гърнето и сам пожела да го ползва. Оттогава е по гащи вкъщи. Вчера два пъти се изпишка в гърнето съвсем сам. Сваля си гащите, пишка, носи гащите да му ги обуя. Да бе, ама тате побеснява. Не разрешава. Детето щяло да е без памперс когато може да не се напикае нито веднъж
Не можело да ходи по гащи и да се напикае вкъщи, аз съм грешна, виновна, не се прави така, не е възможно другите да си оставят децата да се напикават и т.н. и т.н. Отнесох втория скандал вчера. Той мъжът ми грам не е чистник, но от мен някои работи изисква. Не че той някога би ги направил. И така - не ми разрешава да махам памперса на детето. Вика "на мен не ми пречи" и аз вече се развиках - той сменя по 1 памперрс месечно, ако не е наакано детето, остава и да му пречи! Как да го вразумя

И аз само му викам ЗАЩО?В коя книга го прочете, колко книги за деца си прочел, я ми се обоснови