Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 872
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Орхидейке, вие да не сте към нашия край?
По кое време сте там?

Смехи, това с активното слушане, ми напомня на една метода на Гордън.
Бях ходила на трейнинг за нея и станах фен. Не знам дали е превеждана книгата му на български,
аз я имам на холандски, но е наистина много полезна.

# 601
Оле, всички са единодушни да ваксинирам със всичко, алергията ни била лека  Rolling Eyes. Хомеопатичката каза само пентаксим, а Еве се опитва да ходи, пипа всичко навън и казаха веднага да ваксинираме. Обривът ни е само на ръчичките вече гледаха го, чудиха му се и не са сигурни от какво е.

Орхид, дано лекарите, които ти препоръчват, знаят какво правят. Ти сигурно си чела повечето неща относно ваксините и си наясно как да процедираш, но аз да си кажа. В предишната ни отчетна по време на ваксините имаше бурни страсти "за" и "против" ваксините, което ме накара да се поразровя малко и да попрочета тук и там, за да съм малко по-наясно за себе си (а и за да се включа в спора все пак  Laughing). Много от майките тотално отказват ваксинации напоследък поради факта, че много са с неприятни и дълготрайни нежелани реакции. Една от майките в другата отчетна съвсем наскоро сподели, че малкото и дете в следствие на ваксинацията е отключило астма. Как се доказва, нямам си на идея. Както и да е, отплеснах се.
Мисълта ми беше, че каквото и да четох, за и против, ние все пак си поставяме ваксините и на двете деца, без да съм убедена, че е най-доброто за тях, но все пак, за да може да ги дадем на градина един ден. НО, винаги ама винаги гледам, и Радо и Симона да са изключително здрави. И най-малката кашлица ме спира и отлагам ваксина. За щастие до сега не съм срещала лекар да ми опонира, даже те са ми обяснявали, че детето трябва да е абсолютно здраво по време на ваксинация (въпреки, че едва ли има такова понятие).  Peace

Смехи, в предишни постове някъде писах как аз задавам въпроси на Симона от сорта на "ти сърдита ли си? Ядосана ли си? и след това изброявам причините, защо би могла да бъде сърдита, докато тя отговори с "ДА". По твоите думи това е грешно, правилно ли разбрах?

# 602
Ох Олеее, ти сега ми вкарай нов бръбар в глават  Rolling Eyes, от няколко месеца се каним да й сложим пентаксима заради детският паралич и все или има пъпчици, или е сополива... сега мислят че пъпките са от изпотяване и са ме навили. Ние като бяхме на 2 месеца имахме много пъпки и гастроентеролозите с лека ръка ме караха да ваксинирам, та сега са категорични че няма страшно. Хомеопатчиката ми приготви една торба с лекарства ако има реакция и даде зелена светлина. Ще мисля позитивно и ще се моля да нямаме реакция  Praynig Praynig Praynig.

Мила, в Свети Влас сме, но ще идвам няколко пъти до Бургас да се видим с една много близка приятелка, тя е с ноемврийче  Grinning, дано улучим някоя ваша срещичка.

# 603
Тия дни нещо все не ми остава време да се разпиша и аз тук. Ей, на - днес е същата работа.
Влизам да почерпя за месечинката ни и понеже е късна почерпка, рещих да е алкохолна Party

Та почерпете се!
Вчера бяхме на консултация - равносметката + 1 кг, т.е. 9 200 гр. и + 3 см - вече е 71 см.
Педиатърката му забели пишлето и Гогчето си поплака нещастен. Сега аз трябва да продължавам да го забелвам поолекичка и така. Весела вечер. Ние зачезваме да попазаруваме.

# 604
Орхид, така описано ми се струва, че е от топлото, нооо все пак не съм лекар  Simple Smile Дано всичко да е наред с ваксината.
Ние се прибрахме, мен ме е надул глада, само ми се яде, вместо в тия жеги да нямам апетит, аз двойно ям.
Взехме на Алекс гърне, но нямам успех, само няколко пъти е пикал, докато го сложа сутрин и той вече се е наакал в памперса.

# 605
Влизам само да кажа че си взехме подаръка и е страхотен и много благодаря на Мама Ма  Hug
Снимка утре.

Саманта Упс, не исках да издавам,че трябва да получите подарък от нас,за да е изненада,но сега се върнах да чета и видях ,че не си го получила , а трябва да е дошъл,защото по същото време изпратих още един и е получен вчера, така че отскочи до пощата ви да не се е изгубила бележката  Hug
Да знаеш че изобщо не си развалила изненадата - понеже нали съм изперкала  Crazy и супер се изненадах че е от тебе, аз си мислех че това горното ми го е писала Orchids Flower  Laughing Много благодарим и за подаръците и за прекрасните пожелания  Hug

Значи в пощата в четвъртък на 2 юни казаха че нямало нищо, днес благоволиха да ми го дадат и на него пише, че са ме известили още на 31 май

# 606
  • Русе
Здравейте мамчета и бебчета  Hug
Първо честити месечинки на малките бебчета  Hug
При нас вчера след разходката ни се появиха малки пъпчици по ръчичката и то само там където е голичка ,на друго място няма дали може да е от слънцето  newsm78

# 607
  Честити месечинки на всички бебоци, спецялно на Гого и Моника, да са много здравички  Hug
  Тани най-вероятно е от слънцето  Peace Аз въпреки, че съм дъртичка също от слънцето ставам на пъпки и петна понякога.
  Оле дано бързо се оправите  Hug
  Наде дано и при вас изгрее слънцето по-бързо  Hug
  Аз съм си още в Айтос, мъжо е в София по болници. В четвъртък трябва да си дойде за 2-3 дена и съм направила 100 плана. Дано ми се осъществят, че дори и тука до обяд пак ще ходи в болницата  Confused Та бургазлиики данооо скоро го пуснат и дойдем към Бургас и да се оправи де  Praynig

# 608
  • Русе
И аз си мислех че е от слънцето понеже вечерта поизчезнаха ,а днес пак се появиха като се върнахме от разходка ,иначе нова храна не съм давала а мислех да почна с глутена ,даже купих едни пюренца с бисквитки ама дали да му дам как мислите .

# 609
Тани, и  Гого се изпъпчи от слънцето, на голичкото, хем го мажа най-редовно. Иначе вкарах глутена с бисквитки на плазмон. (Това е след овеса) и днес се изпъпчи по личицето. Тзка се изпъпчваше и от безглутеновите на плазмон, та се чудя от марката ли е или от глутена newsm78И аз не знам утре да му дам ли пак или не.
Мис Файн, миси, миси  Hug

# 610
  • Германия
В тон със заглавието на темата, летният вятър ще отнесе моя милост във ваканция и ще повървя боса по асфалта  Mr. Green из Родината.   grinning039
Предваканционно ви оставям планираните
 събития, организирани с подкрепата на ЛЛЛ.
Оставям  кърмещите и захранващите мами, при които възникнат питанки, тревоги или просто нужда от подкрепа
 в ръцете на останалите ЛЛЛ-лидерки и помощнички за кърмене и...консултантския подфорум на Ла Лече Лига

Благодаря, че бяхте част от съвместният проект на БГ-Мамма и Ла Лече Лига България.  smile3525Споделената радост е двойна радост, споделената тревога е половин тревога.  yes
Благодаря за споделените радости и се надявам поне малко да съм била полезна на кърмещите майки. Страхотно е, да четеш как растат и се развиват малките човечета  Flutter  Нека ви носят радост и да се гордеете със своите рожби!  Hug  Бъдете здрави!

# 611
  • У дома
Пепеляшка, весела ваканция  Hug Hug Hug
Всички вие бяхте страхотни, винаги откликвахте на всеки наш въпрос, на всяко наше притеснение. Благодаря ви от сърце.   bouquet

Честит рожден ден на кака Моника, да е много весело и безгрижно дете, да е много здравичка и послушна.

Честити месечинки!

На Лъчко му се появи 3-тото зъбче, горе, но не е това, което чаках, а е отстрани,  Mr. Green

# 612
Ох Олеее, ти сега ми вкарай нов бръбар в глават  Rolling Eyes, от няколко месеца се каним да й сложим пентаксима заради детският паралич и все или има пъпчици, или е сополива... сега мислят че пъпките са от изпотяване и са ме навили. Ние като бяхме на 2 месеца имахме много пъпки и гастроентеролозите с лека ръка ме караха да ваксинирам, та сега са категорични че няма страшно. Хомеопатчиката ми приготви една торба с лекарства ако има реакция и даде зелена светлина. Ще мисля позитивно и ще се моля да нямаме реакция  Praynig Praynig Praynig.

В никакъв случай не искам да те плаша. Ти си решаваш как ще постъпиш, а аз се надявам, всичко да е наред и лекарите да са прави. Извини ако съм те притеснила.

Аз вече незнам точно кой от какво лекувам. Четвърти лекар, четвърто мнение днес.  Rolling Eyes

# 613
  • Stavanger,Norway/ Varna
Уфффф Мила ми е с температура. Незнам сега зъби ли са, или вчера от дъжда, който я намокри. Толкова е кисела, че не е за разправяне. Милото  Tired

# 614
Позитив, честито 3-то зъбче  Simple Smile
Бобче, дано бързо да спадне температурата.
Не ми стига гадния обрив на милото, ами сега има и на дупето червено.
Айде лека вечер от мен и всички бебоци да спинкат сладко!!!

Общи условия

Активация на акаунт