Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 860
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Най-после успях да кача снимки с нашия подарък http://oktomvri2010.snimka.bg/children/podar-cheta-za-1vi-yuni.593819.23822049 Веси  Hug

# 646
Зравейтеееее

Честити месечинки днес и на всички които са имали поводи че са много да не пропусна някои!  bouquet

ние утре стягаме багажерията и отиваме до морето за няколко дни, дано бебка да е послушна Praynig

За възпитанието,и  аз  се притеснявам - колкото и да го мисля няма да го измисля  Crazy
купила съм си книжки за  "как да възпитаваме детето" сега съм на глава "позитивна дисциплина"
полезни са ми и постовете на Смехи  bouquet, но мисля че най важното е родителят да бъде уверен в себеси!

лека нощ

# 647
Milla Elaine, ами аз не пазарувам от един магазин, но определено си имам предпочитания. А бялата рокля на Ева й е подарък. Наистина е много красива.

Саманта Упс, ами ние бяхме на "свой" терен. Сложно е за обяснение. Simple Smile

# 648
  • Сливен
здравейте и от мен
честити месечинки на всички сладурчета родени на 8-ма и 9-та дата, нека са здрави и послушни
честит рожден ден на патерица на моника на ноел   bouquet Hug
аник страхотни мерки си имате,сладура е само за мачкане и целуване
над Даренцето е страхотна,гласувах,а и споделих  Hug
бобче,съни хайде да свършва тази серия и всичко да се оправи  Hug
и дени днес спа само веднъж за половин час,но аз го отдавам на жегата
бебз малко в кръга на шегата,но купи един памперс за възрастни и го накарай твоето мъжле да го носи денонощно в тази жега  Crazy Whistling
мила направо ме уби Нико  Shocked ,браво,той е готов ерген за женене  Hug Party
димяни бързо оздравяване

# 649
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС! ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ! Laughing

Накратко от нас - прекъснахме си почивчицата на вилата заради едни ми ти сополки Confused НО, за мен беше важно да разбера дали е било от настинка или е сенна хрема и, слава богу, оказа се настинал. Ами така е като се сетих, че през деня беше спал в една по-усойна стая по къс ръкав, а моят много се поти, докато спи. И в тази връзка, момичета, мъниците ви потят ли се докато спят и как се справяте с това. Ей го на, моя настинал от това, друго обяснение нямам Rolling Eyes Добре е иначе, пие инфлуцид и това е.
И да се похваля - казва "дядо" съзнателно. Пък дядотооооо Rolling Eyes - сещате се - няма такава вдетинена радост! Joy Joy

Оле, аз от едни сополи настръхвам, пък вас направо не ви виждам Confused Дано скоро отминат тези болести!
Мила, катерите се значи, хехех? Laughing Браво на младежа, моя е мързелив - не пълзи даже, само бърбори и маха с ръчички. Хайде идвайте вече Party
Цвети, дано се оправи мъжо ти и да не му се налага повече да посещава болниците Praynig
бебз, да вземете да си смените ролите с твоя мъж за един единствен ден ли, какво. Той ще се занимава с хипер лесното гледане на деца, а то ще му вършиш страшно тежката работа.
Смехи, ох, страхотна си, честно! При нас има друг проблем, за решението на който май ще се наложи консултация с твой колега - та ако имаш такива в Бургас, свирни че да се възползваме. Става въпрос за това, че майка ми много се промени след операция и химиотерапия.. и така.. Confused

# 650
Буболече, поти се много! И докато спи, и докато яде Crazy . За спането - просто гледам винаги да е завит, имам едни много тънички пеленки, 60/60см, идеални за количка. А от месец ,сигурно, не е бил с нещо повече от боди. Има доста пъпчичи от претоплянето /днес бяхме на кожен/ и лекарката каза за толкова потящо се дете е много желателно да е с боди, което е с бие покрай врата и с късо ръкавче, за да може максимално да се попива потта.

Честити месечинковци! Да са здрави и весели деца!

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 05:56 от hailie

# 651
Добро утро! Честити месечинки! Да растат здрави и засмени!
Буболече, и нашето Дуни много се поти - както казва Хейли и докато чде, и докато спи...Гледам да не е навлечен, но не винаги успявам. Като сме навън , ако се изпоти, му слагам кърпичка под бодито ( моята баба правеше така с нас)иначе гледам да не го преобличам абсолютно всеки път, когато е потен - малко да посвиква, че ще се изнежи. Може и да бъркам, но...
Тия дни започна да става по-стабилен в седенето, лази само назад и се върти настрани Laughing
Вчера го сложихме за няколко минутки в проходилката. Е, няма такава радост! Квича, скача, блъска по масичката пред него. Джаджата се побърка да свири мелодии Laughing
Весел ден с много разходки ви пожелавам.
Болничките да оздравяват бързо. Димяни, дано леко да изкарате шарката. Бобче, как е Мила? Спадна ли температурата?

# 652
  • Русе
Добро утро и честити месечинки на всички малки сладури
И ние сме към групата на потящите ,ама то и баща му е такъв ,по целите ръчички има пъпчици който и педито каза че вероятно са от претопляне
Как мислите при тези пъпчици от топлото проблем ли е да се въведе глутена  newsm78

# 653
  • София
Добро утро  Hug
ама какво време е днес, а? В София е само за плаж  hahaha Буря, дъжд, вали и небето е тъмно сиво. Светнали сме лампи у нас, да не си извадим очите  hahaha  Joy

Много болнички имаме  Cry Оле, Цвети, Димяни  Hug  Hug  Hug
Съни, не се претоварвай, че ако останеш без сили няма кой да се погрижи за децата ти  Hug  Heart Eyes

Днес трябваше да се срещна с една мацка от Продавалника, за да си взема кутията за бижута, но няма да се случи. Дано утре е по-приветливо времето  Rolling Eyes

# 654
Ники също много се поти.Когато яде,когато спи,като плачи абе постоянно.Вчера такъв каръшки дне имахме. ooooh!До обяд всичко нормално,слагам го да спи и кихнах не можах да се сдържа и нашия като писна,не мога да го успокоя половин час,накрая заспа.Решаваме към 17ч да си ходим,защото бяхме у майка ми,и се товарим в колата със сестра ми и мама да пием по една биричка някъде и сестра ми изпусна Ники от седалката в колата.Той падна в колата не се удари,но така се изплаши,така плачеше милото,сърцето ми щеше да се скъса.Сестра ми като се притесни и тя рев,не мога и нея да успокоя,толкова виновна се почувства.Цяла вечер плакала и сънувала кошмари да не би на Ники да му стане нещо,а той си е добре детето,смее се,играе си,но много ни изплаши.И това не всичко,слагам го снощи в проходилката и за минута отидох до другата стая,за да взема шишето с вода и Ники си прискрипа пръста на един шкаф ooooh!,айде пак рев.Така го заболя,милото ми детенце изтормози се.Взех го при мен да спинка и като заспа не издържах и се разплаках и аз Cry.
Дано в днешният ни ден няма произшествия.
Искам да попитам има ли мами,скоито след една годинка ще пускат бебоците на ясла?

# 655
  • София

Искам да попитам има ли мами,скоито след една годинка ще пускат бебоците на ясла?
Да Peace

# 656
Съжалявам, не исках да Ви натъжавам...

# 657
Съжалявам, не исках да Ви натъжавам...

То е в добрия смисъл Heart Eyes . Страхотно нежно и красиво стихотворение! Hug

Как мислите при тези пъпчици от топлото проблем ли е да се въведе глутена  newsm78
Глутеновата непоносимост/алергия не се проявява с пъпки, така че мисля, че няма проблем Peace

# 658
  • Stavanger,Norway/ Varna
Легео все така е, мерси. Днес ще я водя на лекар,вече трети ден е с температура 38, 38,5  Confused, не ми се вярва да е от зъби. Иначе няма други симптоми.

За потенето- не се поти никоя от двете, явно са се метнали на жаща си и по- добре  Peace

# 659
  • Русе
hailie мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт