Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Честити месечинки   bouquet

Мирче, аз вече направих един плаж и къпане Joy - ходих да си спасявам градинката, че едната саксия ми бе тупнала от перваза.
brasto - дано времето се оправи и са можете добре да си починете. И да направите много снимки да ви се радваме.
bubolechence - Смехи от време на време се поти. И аз мятам тънка пелена отгоре. А вчера, за да избегнем изпотяването - я оставих да спи по боди под дебела сянка  Wink За съжаление нямам познат колега от Бургас и не можа да ти съдействам.
Димяни - дано леко мине шарката  Praynig
Оленце, Наде, вие как сте?

Днес май няма да има разходки... Дано бебчетата са спокойни без тях.

# 661
  Тука е пекнало едно слънце, не се диша. Чудя се дали да не излезнем, но предполагам бурята ще дойде насам след обяд, дали пък няма да ни завали  newsm78
  Надявам се всички болни да са по-добре вече  Hug
  Мишелка ще се уреди с ясла съвсем скоро по сегашните ми планове, но да видим, може и промяна да има, но до една годинка се надявам да я запиша със сигурност, поне почасово. За целодневна не ми се иска поне до година и половина да я пускам, но ще видим..
   И ние се потим, главно по главата и гърба, особедно в количката е ужас, вир вода. И не нося резервни дрехи, щото нямам акъл и си седи мокра.
   bubolechence как ще се шашкаш от едни сополки, стягай се  Simple Smile Аз ако се разминем само с тях се радвам. Тя и малката си е почти винаги хремава де, та не се впечетлявам грам.

# 662
Искам да попитам има ли мами,скоито след една годинка ще пускат бебоците на ясла?
Аз също. Живот и здраве искам от януари Ева да тръгне на ясла, тогава ще е на около 1г. и 3м. Само дано я приемат на ясла, щото в ОДЗ-тата не я приеха.

# 663
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мила на 17.08 трагва на ясла. Ако успея да довлека свеки тук да ми помага, ще тръгне октомври месец, като навърши годинка, ако не, трябва да тръгне август, милото ми то  Confused

# 664
  • София
Мен педиатърката ме заклейми вече задето ще си пускам детето на годинка. Толкова малко никое дете не било пускано, да си ги гледам ooooh! А имам познати от 9м си ги пускат и моя синковец дето на 2г още не е на ясла като го гледам много ми е жал че не е! И за него щеше да е по-добре!

Навън сякаш не е била тая буря сутринта. Такова слънчице, облаче не се вижда, тротоарите сухи, а улицата под 2см вода Crazy

# 665
И Нико се поти. Нищо специално не правя, а и не виждам какво.
Просто го обличам леко и гледам да не го завивам.

Тани, не виждам никаква връзка между обривчета от топло и въвеждане на глутен.
Бих въвела тоест.

Бобинка, а бебето не е ли било в столче в колата?  newsm78

За ясли - надявам се не.

Цвети, гледам и в Бургас ходите. Къде направихте плажче? На централния ли?

# 666
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 И Стоян се поти докато се храни и като спи. Нищо не правя, освен че го държа само по тънко боди с късо ръкавче. Нося дрешки но не го преобличам, имам ги за екстремни ситуации с екстременти  Mr. Green, никога не съм го разбирала това с преобличането през 5 мин заради изпотяване, а това пък с дообличането когато детето е изпотено ми хептен непонятно.  ooooh!

На ясла за сега няма да пускам, след 2 годинки най-рано.

Нас снощи ни наваля дъжда, много забавно беше.  Grinning

# 667
Мами,   bouquet Благодаря за отговорите за потенето. Питах, защото Алтай се поти доста, не само когато спи; и мисля, че изобщо няма връзка с тънкото обличане, защото си се поти и по боди с къс ръкав. И аз досега не съм го преобличала никога, само го забърсвам с кърпичка. Лошото е, че докато спи се отвива и колкото и да е топло времето, потта засъхвайки върху него го охлажда доста.
Ясли обмислях да подавам документи догодина, но при нас ситуацията доста се разбърка и направо ми е тъмна Индия това къде изобщо ще расте това дете!
Цветенце, абе те не самите сополи ме шашнаха, ама причината, поради която се появиха. Щях да съм адски тъжна, ако се беше оказала поленова алергия. Казвам ви, няма по-гадно нещо Sick. Дано никога не разберат дечицата ни какво е това!
Болничките да се отчетат - Оле, Наде, Димяни, гледам сега и Мила бобченкова вдигнала темп.  ooooh!

# 668
Ох, много тъжно това стихче... Cry
И на мене ми стана тъжно  Cry

Аз пък слушах актрисата Елен Колева как прочувствено го декламира в "Търси се..." и си мислех колко се превзема и как никога няма да разбере това, което казва, ако няма дете  newsm78 надявам се, не е нейно произведение  Peace

честити месечинки!!!

Всички болни - бързо оздравяване и кураж!!

# 669
И ние сме в клуба на болните  Sad

Преди два дни вдигна температура, заведохме при личната уж го гледа и нищо - от зъби било, навън било топло и затова и той бил топъл, да ама не, днес го заведохме на часно и си платихме и му откриха ангина. Тези лекари са ужасни (с изключения), но ако не си платиш не ти обръщат никакво внимание. И така сега ще пием антибиотик, защото някой не си свърши работата. Офффф, извинете ме, но съм бясна.

Бързо оздравяване на болните дечица, а другите много ги пазете.

# 670
Milla Elaine,да имаме столче,но сестра ми е искаше да го премести малко и то политна заедно със стола,добре,че не беше в движение колата.
Питах за яслите,защото се чудя дали да го пускам,но май ще е след 2 г.За сега като започна работа баба и дядо ще го гледат.
Бобче,много кофти с тази температура,дано не е нещо сериозно,че представям си какво ти е.Ти,Димяни и Съни сте направо майки за възхищение,как смогвате да се оправяте не ми е ясно Hug

# 671
Леелееее, бурята сега е при нас  umbrella, дъжд и вятър...Miss Fine, готви се- до час-два ще дойде и при вас най-вероятно  car003 newsm01
Ние се поразходихме добре преди обед с Иринополис, Гого и Рая, но като гледам навън времето май това ще ни е разходката за днес...

И Йоана се поти, най-вече главичката и гърба, най-често в количката или столчето за кола, иначе не чак толкова.

Жана, хареса ми стихотворението, не бях го чела до сега  bouquet

# 672
Не ми говорете за ясли, ни сме приети в ОДЗ, за което сме супер щастливи, и отивам онзи ден да го записвам и директорката като го видя, ама това ли е детето, ама то е още бебе ....Аз й казах, че искам да го пусна зимата когато ще е на годинка и 1 или 2 месеца вече....а тя кукумявката.....ама така блокирираме едно място за друго дете което е на 2 год. а това бебе защо сме искали да го пуснем и т.н. ама другите в групата щели да бъдат по големи и т.н. и т.н. всячески се опитваше да ме откаже да не го записвам кокошката долна  #Cussing out #2gunfire така ми вдигна нервите......Учебната година започвала на 15.09. ха ха ха, аз й казах че вие да не сте училище....хи хи хи.....та така де, казах й че детето ми е прието по напълно законен ред, има право да е в ясла, тъй като по закон яслените групи в ОДЗ са от 3 мес. бебета, нямат право да не ми го вземат, а най-малкото пък да не се грижат за него  Crossing Arms само да има късмет да ми върти някакви номера като тръгне Пецата......тесен ще й се стори не града ами света.......
Уфффф оплаках Ви се, ама нали питахте дали има други деца дето ще са на ясла....еми има, и ние сме в кюпа  Mr. Green

Мис Файн, чудна е Мишелка, и как само си играе с гъбката, радвам се че й харесва.
На болничките, бързо да оздравяват  Hug

И тук е адска жега, бурята идва насам явно, но ние успяхме да се поразходим и да напазарим, и малчо спи сега блженно на хладно на нашето легло  Heart Eyes отивам да се опъна и аз при него  Embarassed

# 673
  • Stavanger,Norway/ Varna
Дасе отчета. Бяхме при личния, температурата е от зачервено гърло. Взе й кръв, хемоглобин 120  Peace Решихме да изчакаме с антибиотика, той каза ако продължи така още 3 дни и няма подобрение, няма как ще пие антибиотик  Confused
Сега ще й правя чайчета, друго за гърло на толкова малко бебче не се сещам. ако някой знае, приемам съвети  Rolling Eyes
Покрайтепературата, да я поддържам хидрирана, пропи вода, но от моята чаша. Малко се оливаме, но поне пие, от нищо друго немога да я накарам.

# 674
На Блага Димитрова е, казва се Всичко...Не знаех, че някой го е рецитирал хихихих Grinning

Общи условия

Активация на акаунт