Южния вятър леко се носи, ОКТОМВИЙСКИТЕ крачета вече са боси!

• 26 743
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Мила в Поморие ходихме на плаж. Много хубав беше, аз незнам защо все лоши неща бях чувала за този плаж и не бях ходила. В Морската само се разходихме. Направили са я тази година страхотна. Чакаме ви, да се готвят и другите  Simple Smile
   Успях да изпреваря бурята и се разходихме в най-големия мор, ще пукна... Малката и тя зор видя, но имах малко работа навън. Вече се зачерни и тука. Мъжо днес си идва, ура  Simple Smile

# 676
Веси- аман от дивотии бе, егати хората странни #Cussing out

Пак болни дечица, да оздравяват бързичко.
За преобличането, Алекс се изпотява много когато е облегнат в количката или спи.Ако е мн горещо като го извадя не го преобличам, а го държа в мен и си исъхва на слънцето, но ако сме на сянка -задължително.

Ние отразихме една разходка и дребното спи, а навън е черноооооо-очаквам нещо страшно.
Ще имам време да ви чета

# 677
  • София
Юху, имам варицела ooooh! Мъжът май и той се опъпчва в момента, при мен е 99% Rolling Eyes

# 678
След потопа сутринта, на който аз бях и участник Mr. Green ( ходихме с малчо да му вземат секрет да видим има ли стафилококи  Praynig дано няма, и навръщане така ни овя Crazy ), след 12ч. беше прекрасен ден! Страхотна разходка си направихме с Аримче и Евичка Party Hug .

Бебзи
, дано лека я изкарате тая варицела! Praynig

Болничките бързо да се оправят!

Веси, не се ядосвай, тя може жената с добро да ти е казала, щото наистина малкия е много малък... Важното е, че си го записала Peace

# 679
Веси с право се ядосва. Толкова са  нагли. Сега мислех да задам един въпрос в темата за сборните групи, но като видях за какво става въпрос се отказах.
Явно ще търся частна за 3 месеца през лятото, но  ще си продължаваме да плащаме таксите за държавната, защото така им се полагат.

# 680
  • София
Веси, и в нашето ОДЗ като беше ходил за пръв път мъжът ми нещо такова си беше направила устата онази. Не можело по-късно да се пускат деца, не можело толкова малки деца да гледат "те ако не ходят още хубаво няма кой да ги гледа" представяш ли си ?! Но следващия път като ходихме при същата беше много мила, нищо такова не каза, само каза средата на август да отидем, за да си съобщим предпочитанията кога да се пуснат децата. Предполагам че и в другите ОДЗта е така: разговаря се с родителите и те изявяват предпочитание дали детето да тръгне по-рано или по-късно. Защото все пак над 10 бебета наведнъж за пръв път на ясла би било убийствено. Някои тръгват от началото на септември, други чак края на октомври. Та аз смятам за нея д апомоля да е възможно по-късно. + това нищо не ми пречи на предния ден да се обадя че е болна и да я задържа още 2 седмици ако желая.
Много се чудя дали да я пускам на половин или на цял ден Rolling Eyes Но мисля че за това най-добре ще ме посъветват леличките на групата след първите й часове и дни там, та не се притеснявам чак толкова много отсега.

# 681
Бебзи, не ти завиждам. Изкарах преди две години и аз варицела с дъщеря ми - тя с 5 пъпки, а аз с 50005. Няма такъв кошмар и сърби ужасно. Важното е да не се чоплят. Слава Богу и двете се отървахме без нито един белег. Мажехме с ментолов спирт, но само около пъпката лекичко с клечка за уши. Аз карах мъжа ми постоянно да ме маже, беше се пищисал милия, но то сърби та се не трае.  Confused

# 682
Бебз, дано леко изкараш варицелата.
А ти след като питаш, имаш възможност и половин ден да я дадеш ли?

Лелее, ние колко майки сме отказали да си оставят децата 5 дни на градина.
Пък може и нас после така да са ни плюли.  Thinking
Веси, сигурно си се афектирала, но с оглед на това, че ще повериш бебето си на тези хора,
трябва повече уважение и диалог. Ако не съм в "един тийм" с хората,които отглеждат и възпитават малкото ми дете, ще бъде доста кофти.

Цвети, ааа поморийския плаж си е хубав. Хайде бургазлийки мислете дата за среща,
докто Цвети е в Бг. Да не я изтървем.  Laughing

# 683
  • Сливен
здравейте
бебз бързо оздравяване
и дени от  15 часа  е с Т  - 38.5 - 38.8
дадох нурофен и съм на изчакване,след колко време започва да действа и след колко време мога да дам друго

# 684
Мила, аз през цялото време се опитвах да поддържам добър приятелски тон, тъй като тия хора ще ми гледат детето, пределно ясно ми е......исках всячески да й обесня на директорката, че решението да си пуснем малко детето е изцяло наше, и сме в правото си. И до края на разговора не сме си повишавали тон нито тя, нито аз....но ви споделих това защото ми беше супер странно като ми каза, цитирам....." ама така блокираме едно място за друго дете което било с навършени 2 годинки"......ей това много ме ядоса.....как така блокирам място, нали детето ми е прието, мястото е за нас  #Cussing out #2gunfire
Но така или инъче се разделихме с приятелски тон, с пожелания за хубав и слънчев ден, и с думите че като настъпел момента да тръгва, според нея това е 15.09., ще отлагаме някак си по медицински причини, и ще го пусмен към ноември, декември. Та така.....аз отлагането не го мисля, щото имаме куп познати дофтори, и болничните няма да са проблем да ги уредим  Peace

Бебзз...дано е леко това с Варицелата  Hug

Мириамс28, знам че може да се редува Нурофен с Панадол през 4 часа  Hug, дано не ти се налага де....

# 685
  • София
Milla, има такава опция в повечето ОДЗта в София, даже мислех че във всички като цяло newsm78 Детето може да ходи и до обяд, не знам дали само за няколко месеца или попринцип, таксата не е по-малка.

Веси, че ако има място за дете, навършило 2г, то ще е във втора ясленска, не в първа newsm78

# 686
miriams28, и ние сме с температура и аз редувам през 2 часа Панадол и Нурофен, но при нас е ангина и той поддържа температура. Иначе можеш да пробваш равни части оцет и вода да намокриш чорапчета и да сложиш на ръцете и краката, помага  Peace

# 687
Бебз, ако и теб те устройва, бих заложила на половин ден.
Достатъчно е за толкова малко дете. А и ще избегне спането там.  Peace

Веси, българските ясли са ми тъмна Индия, явно правилата са доста разтегливи.
Явно госпожата не че нещо за твоето дете се загрижила, ами 2годишното ще бъде блокирано.  ooooh! Дано се разбирате за в бъдеще.

miriams28 , аз Нурофен давам, ако парасетамола никак не помага.
И при двете ми деца действа много бързо. И все пак, толкова на често не бих давала.

# 688
  И Цвети е приета на ясла.Записах я,но незнам дали ще я пусна септември.По-скоро не.Ама много ни е тъпа системата,какъв е тоя прием от септември,ми децата родени втората половина на годината (като наште) са си бебета още  Sad.И аз ще мисля нещо с доктори да забавя процеса на пускането и.А и още не съм наясно къде и какво ще работя и най-вече откога  newsm78!
  А и аз 2 пъти си тръгвам разплакана от директорката  ooooh!!Тия хора се самозабравиха в тая ситуация,в която не само че нямаме право на избор,ами си мълчим от страх да не се държат зле после с детенцето ни!

# 689
Качих малко снимки с подаръците и супер сладката и хубава рокличка от Мама Ма  Hug, обаче не се получиха много добре, та ще ги актуализирам тия дни.

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 23:55 от Саманта Упс

Общи условия

Активация на акаунт