Раждане вкъщи 12

• 20 729
  • 844
  •   1
Отговори
# 105
  • До хладилника, който обичам
Какво друго искате?Защото аз не виждам нищо смислено да се казва и не ми е ясно даже кой каква теза защитава? Не са интересни за тази тема мнения като "раждането трябва да става само в болница". По темата какво искате, конструктивно, да кажете и постигнете?
Ще се радваме, разбира се, и на същото от "ваша" страна, щом настояваш да се делим на "ваши" и "наши", както и едни такива като мен и още, ами, доста хора, които са "никакви", защото симпатизират на част от идеите, но не са готови да плеснат и да ги прегърнат анблок, без да задават много-много въпроси. Grinning
Като питаш, е бон тон първо да кажеш сама.

# 106
Ти ми кажи дали е добре?

# 107
Не ми е ясно всъщност какво искат тези, които дойдоха и неспирно се зяждат и спамят темата? Имам предвид към този момент, преди беше ясно какво искаха-да натрият носа на "естественичките".

Сега какво искате? По точки ако напише някой, ще е полезно.

-До тук мисля, се изясни, че всички сме за  асистирано раждне.

-Също мисля, всички се съгласиха, че е добре като част от информацията по темата да се сложат списъци с обяснения за контреиндикации за домашно раждане и списък със ситуации, в които се налага трансфер.

Какво друго искате?Защото аз не виждам нищо смислено да се казва и не ми е ясно даже кой каква теза защитава? Не са интересни за тази тема мнения като "раждането трябва да става само в болница". По темата какво искате, конструктивно, да кажете и постигнете?

Аз искам да прекръстиш темата на "Раждане в къщи с божията помощ или милост".
Може да споделиш и собствен опит как ти помагат бoжествата след като Григорова не е богиня(жeната си го каза честно в ефир) и не е успяла да ти помогне.
Ако продължаваш със същия тон,не се изненадвай ако и другите поискат същото.
Къде остана благия тон и любовта към ближния,персимон?

# 108
Ще се радваме, разбира се, и на същото от "ваша" страна, щом настояваш да се делим на "ваши" и "наши", както и едни такива като мен и още, ами, доста хора, които са "никакви", защото симпатизират на част от идеите, но не са готови да плеснат и да ги прегърнат анблок, без да задават много-много въпроси. Grinning
Като питаш, е бон тон първо да кажеш сама.

Изобщо не ми е ясно какво искаш да кажеш. Аз казах какво смятам за разумно:  да се напишат контраиндикации и причини за трансфер в болница. И лично аз друго не искам, или поне никой не ме е убедил да искам нещо друго. Ти конретно-какво искаш?

# 109
Ти ми кажи дали е добре?

Разбира се, че не го считам за "добре". (Въпросът за верността на твърденията няма да коментирам.)

Но не виждам то как оправдава някой друг, който постъпва по същия начин?

# 110
Не ми е ясно всъщност какво искат тези, които дойдоха и неспирно се зяждат и спамят темата? Имам предвид към този момент, преди беше ясно какво искаха-да натрият носа на "естественичките".

Сега какво искате? По точки ако напише някой, ще е полезно.

-До тук мисля, се изясни, че всички сме за  асистирано раждне.

-Също мисля, всички се съгласиха, че е добре като част от информацията по темата да се сложат списъци с обяснения за контреиндикации за домашно раждане и списък със ситуации, в които се налага трансфер.

Аз искам да прекръстиш темата на "Раждане в къщи с божията помощ или милост".
Може да споделиш и собствен опит как ти помагат бoжествата след като Григорова не е богиня(жeната си го каза честно в ефир) и не е успяла да ти помогне.
Ако продължаваш със същия тон,не се изненадвай ако и другите поискат същото.
Къде остана благия тон и любовта към ближния,персимон?

Ма моля-отвори си тема за "божията помощ и милост" това е друга тема.

Ясно де, ти искаш да триеш носове и да се тръшкаш тук, еми сори, не си интересна. Който се интересува от болнично раждане, където явно без божията помощ се раждат бебетата, да иде в съответната тема, тази не е за болничното раждане.

Бъркаш ме с майка Тереза. Не съм поемала анагажимент за никакви благи тонове, а любовта към ближния не се изразява в клякане и съгласие с всеки, който иска да ти се бърка в работата и да ти спами дискусиите.

# 111
  • Куциндрел
stelt, защо, за Бога, ти е толкова трудно да отговориш на един четиридумен въпрос? После новодошлите не сме можели да провеждаме диалог  Tired
За мен нарочно го прави. Връщаме се в началото. Вместо отговори се дават линкове като се портропва с крак - няма да се обяснявам, не съм длъжна, чети!
Няма разбирателство. А можеше да се постигне....
Сега вече е късно.

# 112

Ясно де, ти искаш да триеш носове и да се тръшкаш тук, еми сори, не си интересна. Който се интересува от болнично раждане, където явно без божията помощ се раждат бебетата, да иде в съответната тема, тази не е за болничното раждане.

Бъркаш ме с майка Тереза. Не съм поемала анагажимент за никакви благи тонове, а любовта към ближния не се изразява в клякане и съгласие с всеки, който иска да ти се бърка в работата и да ти спами дискусиите.

Пита какво искаме?Казах ти.Но ти угода нямаш естествено.Моето дете съм си го родила с моята си помощ и тази на персонала.Господ ако го има е седял и гледал,ама не се е месил-сигурна съм.
А ти кажи Господ що прибира понякога домашно ражданите бебета дето се раждат с неговата помощ?Сериозно питам отдавна и няма отговoр още.

# 113
Добре, изяснихме, че ти не си тук защото искаш каквото и да било конструктивно или да дискутураш по темата, а да настояваш,че може да се ражда само в болница. Ами сори, но ти си спамерка и трол. Аз лично те игнориам напълно.

П.П. не че не знаех, че голямата част са тролове, но понеже тук се заговори за това как ние, видите ли, сме били гонили тия добри и искрени души, дошли да дискутират и да подкрпеят каузата.... Сега надявам се никой да не тъне в заблуди за мотивацията ви и смисъла на действията ви тук.

П.П 2. чакам другите да се изкажат-какво точно искате?

Пита какво искаме?Казах ти.Но ти угода нямаш естествено.Моето дете съм си го родила с моята си помощ и тази на персонала.Господ ако го има е седял и гледал,ама не се е месил-сигурна съм.
А ти кажи Господ що прибира понякога домашно ражданите бебета дето се раждат с неговата помощ?Сериозно питам отдавна и няма отговр още.

# 114
Аз искам да не ми се говори със заповеден тон, защото това е обща тема за дискусии, а не частен затворен клуб, например Grinning
В тоя ред на мисли смятам, че съм писала в предните теми идеи и мнения и който е чел, вместо да словоблудства, е разбрал моята лична позиция. С много хора от темата установихме задоволяващ, според мен, контакт и има потенциално бъдеще за развиване на идеи.

# 115
Айде стига вече сте ни правили на луди! Имало било обсъждане на рисковете! Имало е друг път! Да вадя ли сега цитати, в които на съвсем логични въпроси се отговаря безумно и безотговорно?!

# 116
Аз искам да не ми се говори със заповеден тон, защото това е обща тема за дискусии, а не частен затворен клуб, например Grinning
В тоя ред на мисли смятам, че съм писала в предните теми идеи и мнения и който е чел, вместо да словоблудства, е разбрал моята лична позиция. С много хора от темата установихме задоволяващ, според мен, контакт и има потенциално бъдеще за развиване на идеи.

Не ми е заповеден тонът. Умолителен е. Laughing

Не ми е ясно какво точно целиш с писането си тук. Иначе позицията ти ми се струва, че е , че е добре да има асистирано домашно раждане, при безрискови бременности? Така ли е?

Какво искаш да постигнеш с това, че пишеш в тази тема? Какво добро би искала да видиш, произлязло от нея в края на краищата?

# 117
Айде стига вече сте ни правили на луди! Имало било обсъждане на рисковете! Имало е друг път! Да вадя ли сега цитати, в които на съвсем логични въпроси се отговаря безумно и безотговорно?!

Не каза, ти какво би искала да стане в тази тема, което би те удовлетворило? Какво целиш с участието си в нея?

# 118
Не ми е ясно какво точно целиш с писането си тук. Иначе позицията ти ми се струва, че е , че е добре да има асистирано домашно раждане, при безрискови бременности? Така ли е?

Какво искаш да постигнеш с това, че пишеш в тази тема? Какво добро би искала да видиш, произлязло от нея в края на краищата?
Значи, както казах, е бон тон преди да искаш - да дадеш. Какво искаш ти да постигнеш в тази тема? Какво целиш? Как смяташ да го постигнеш, с какви мерки? Какъв краен резултат би искала да видиш след, да кажем, 1, 5, 10 години?
Или, ако нищо не искаш, както пишеш по-горе, защо пишеш тук? И ако е защото така искаш, защо другите да не могат да правят същото, ами да ти се обясняват като ученички? Thinking

# 119
Добре, изяснихме, че ти не си тук защото искаш каквото и да било конструктивно или да дискутураш по темата, а да настояваш,че може да се ражда само в болница. Ами сори, но ти си спамерка и трол. Аз лично те игнориам напълно.

Игнорираш ме, защото нямaш отговор за много мои въпроси,които възникват точно по темата.Пък какво ми е мнението по въпроса съм го дала много ясно доста назад в темите.Ама ти нали беше излязла в почивка по едно време,явно си пропуснала.На всичкото отгоре не виждам паузата да ти се е отразила добре...Явно си работила на друг фронт да доказваш колко си велика и как никой не е достоен за повече от прахта на обувките ти...

Общи условия

Активация на акаунт