Раждане вкъщи 12

• 20 751
  • 844
  •   1
Отговори
# 585
Christian , обещавам ако ми откажат професура да дойда да ти се извиня публично. Така ОК ли е?  Mr. Green Иначе, родените и откърмени естествено ромчета, за тях е ОК да не учат до 3-ти клас. Обаче за родените секцио българчета, сакън, ако не учат в ИЕЙЛ - това е причината.  Laughing
 Joy Joy Joy
Сега IQ ли ще си мерим? Аз нямам нищо против да участвам в статистическо изследване на родени естествено и секцио. После ще сравняваме резултати.  Mr. Green Моят мозък ( и този на децата ми) не е страдал от липса на кислород и част от секундата, което не може да се твърди за част от родените по вагинален начин.

Не искам да се обиждаш,ако ти кажа,че те провокирах с тези постинги и получих даже желаните от мен отговори.Не очаквах други.Благодаря!

# 586
Гордей се с каквото намериш за добре, Klemy, тук в алтернативния обаче не знам кой ще те разбере. Въпрос на приоритети е, много ясно, но Алеко Константинов все пак е описал доста отдавна народопсихологията българска..  Wink

# 587
  • София
От теб - никога.  Peace
Всъщност миналата седмица неволно станах свидетел как на един ром му купиха диплома за 12 клас, с подарък Ферари. Без да е ходил на учлище. баща му му обеща (и записа с камера), че след няколко години ще е магистър и докторант. Може и към най-елитния университет. Това, обаче, уви, не доказва нищо. Simple Smile)) Осве, финансовото състояние на бащата.
Бай дъ уей, там всички са родени естествено.

# 588
Да съм казала, че трябва да се интересува някой от това, какво правя? Просто се извиних, но явно това не се приема за нормално - човек да се извини?

Попитах - След колко време, може да се видят последиците? Или и това не е нормално, да попита човек...?

# 589
  • София
Мулти, гордея се.
С две здрави и прави деца. Интелигентни и сензитивни.
С дипломи не. Не съм толкова изтрещяла още, че да почна да ги размахвам като знамена.  Mr. Green

# 590
От теб - никога.  Peace
Всъщност миналата седмица неволно станах свидетел как на един ром му купиха диплома за 12 клас, с подарък Ферари. Без да е ходил на учлище. баща му му обеща (и записа с камера), че след няколко години ще е магистър и докторант. Може и към най-елитния университет. Това, обаче, уви, не доказва нищо. Simple Smile)) Осве, финансовото състояние на бащата.
Бай дъ уей, там всички са родени естествено.

Е как да не доказва нищо.Ти току що описа смисьла на живота.Пьк ти се бори с купените дипломи и парите на рома.И кьрмене и неасистирано и секцио и нищо няма да помогне,ако в матраците няма нищо.

Буболина,
Извинявай не сьм те разбрал!  bouquet

# 591
  • София
Не се боря с нищо аз.
Вярвам, че това, което е, е. За мен и за децата ми. Няма кой да ми го вземе.
Но има заблудени души, на които им трябва едно леко побутване и "ойде коня в ряката", видяхме вече.
За тях ми е тегаво. Но съм на път да оставя реката да си тече.

# 592
Не се боря с нищо аз.
Вярвам, че това, което е, е. За мен и за децата ми. Няма кой да ми го вземе.
Но има заблудени души, на които им трябва едно леко побутване и "ойде коня в ряката", видяхме вече.
За тях ми е тегаво. Но съм на път да оставя реката да си тече.

Аз метафорично го казах.
Е,поне си имала избор и си го направила за децата си.Дали е правилен няма значение,никой не може да те сьди.И последстията от този избор,били те позитивни или не,са само твоя и тяхна грижа,нали така?
И на мен ми е много тьжно да гледам всеки ден как се убиват наркомани на по 14 години,но пьк мисля,че ще взема от мьдростта ти и ще оставя реката да си тече сама....така както вселената я е сьздала,без да знаем нейния смисьл.  bouquet

# 593
  • София
Това за реката е от тази тема.
И беше иронично казано.  Peace

# 594
Това за реката е от тази тема.
И беше иронично казано.  Peace
Значи трябва да разбираш от ирония. Wink

# 595
Клеми, ти всъщност твърдиш че родените секцио и некърмени деца по презумпция са по-здрави и интелигентни от родените вагинално и кърмени деца?
Един вид трябва вагиналното раждане да се забрани и ако има налични АМ и чиста вода кърменето също?
И че наблюдението над твоите 2 бр. деца е достатъчно за да приемем това за доказана истина?

Всъщност нали точно това смяташ за нередно? Да убеждаваш хората, само на базата на личния опит, че твоят избор е единствения правилен?

# 596
  • Boston, MA
A бре, Клем, и ти самата ли си родена секцио? На теб направо трябва да ти сложат личен бан за алтернативния?  Grinning

Мулти току-що нагледно ни показа как алтернативно се строи цяла рационална кула върху имагинерни основи - има много хора, които от години не са пили антибиотици, и не са боледували, но не ползват вуду или някакви материални енергии (като в хомеопатията).

В общи линии, линиите на поведение в този подфорум са или откровени лъжи, или ето такава "логическа" мисъл.  Tired И един куп лесно впечатлителни мами, които нямат време и/или капацитет да се информират за себе си, та напяват "нали ваксините били вредни"...

Ами веднага ще ти намеря място -  ти си от "симпатизантите", дето са много загрижени за "тревожните въпроси" на майките, които обаче са отправени в този подфорум, а не в здравния. Всички те си имат лични лекари, в случай, че имат нужда от тях, тук няма кой да ги лекува. Могат само да прочетат каквото останалите потребители споделят от личния си опит. Примерно, че в моето семейство не сме пили АБ от 7-8 г. и почти не боледуваме, откакто се лекуваме с хомеопатия. И как със съвсем ясно съзнание преди доста години изхвърлих до едно всички фармацевтични лекарства, защото ги намирам за ненужни и вредни. Не знам кои теми четеш, но очевидно нещо те притеснява. И за да не е съвсем спамо-чат, ще повторя, че става въпрос за начин на живот и житейска философия, затова на някои им звучи странно, страшно и много рисковано.

# 597
  • Куциндрел
Трудно някой би доказал дали естесвено родените деца, кърмени до нам си колко време са по-различни от децата родени секцио и хранени с АМ. Едва ли само това е критерия за интелигентност и здравсловно състояние на децата.
Чудя се аз къде се нареждам в списъка - родена секцио, захранена на 4-5 месец и кърмена година и няколко месеца /тогава майка ми си е била отсвякъде за ЛЛЛ/. Mr. Green

# 598
  • Под кленовите дървета
Клеми, ти всъщност твърдиш че родените секцио и некърмени деца по презумпция са по-здрави и интелигентни от родените вагинално и кърмени деца?
Един вид трябва вагиналното раждане да се забрани и ако има налични АМ и чиста вода кърменето също?
И че наблюдението над твоите 2 бр. деца е достатъчно за да приемем това за доказана истина?

Всъщност нали точно това смяташ за нередно? Да убеждаваш хората, само на базата на личния опит, че твоят избор е единствения правилен?

не, не го твърди по презумпция. Дава да стане ясно, че децата на кърма и децата с АМ (при наличие на чиста вода) се усмихват еднакво и че щом има избор, който да не е животозастрашаващ за децата й, тя го прави. И въпреки многото негативи които четем и слушаме за АМ голяма разлика няма. Тя не убеждава и не агитира никого за АМ.
Всеки говори на база лични наблюдения, освен ако не е член на организация, която да се занимава с подобни проблеми.

Сега, да ти призная като се наложи да дохранвам с АМ и после като ми спря кърмата изревах реки от сълзи, а сега виждам, че не е имало много смисъл, защото детето има нужда от спокойна майка на първо място.

Пак се отклони темата.

# 599

+1

Общи условия

Активация на акаунт