Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 774
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Завърнахме се от консултация- резултат 6 450 кг. и 68 см- дълго писанче  hahaha (сестрата чак не повярва на очите си).
Иначе педиатърката пак ''блесна'', ама няма да се оплаквам, че да не развалям и вашето настроение  Thinking

# 166
Браво  и на Криско - за сега май само той може да е кавалер на Краси... Wink И пак тя малко ше стърчи де... Mr. Green

А нашата консултация заради ваксините я изместиха от началото на юни чаааак на 21-ви - и до тогава ще сме в неведение за кила и метри...жалко

Йоанка, що бе, кажи да я оплюем дружно...Simple Smile

# 167
Голям сън правим днес следобед! Много ми е странно, ама няма да се оплаквам де.

Да си кажа сега по темите:

Обувки- имам няколко само за фасон, ще купувам есента сериозни обущета. Ние мерим така - дължината на крачето се отбелязва на лист хартия, след което хартията се сгъва на пръчка с размера ня крачето. Тази пръчка се пъха в обувката и така се преценява става или не. Хубаво е да има около един пръст разстояние, но това е като тръгнат да прохождат.

Проходилка ( паяк - едно и също е) не съм ползвала и няма да ползвам. Това е не само ненужна вещ, но и много опасна. Най- лошите травми стават с проходилки. Не вярвах на др Спок докато не видях как детето ми щеше да падне зверски. Моите деца ги пусках да пълзят на воля и нямах никакви проблеми.
Може да ви звучи радикално, но в това ме е убедил опита.

Браво на Красито!

Браво за добрите мерки на сладурчетата. Йоанче, сподели какво пак се е проявила моята докторка, че и аз ще ходя утре.

# 168
Чакайте да се включа и аз в поздравленията за Красито. Някой вярвал ли е някога, че ще се радва така на детско ако Joy На Лорис пък е много рядко последните два дни, досега не се е случвало, а и аз не съм яла нещо разхлабващо newsm78
Аз успях да сготвя, изпратих Лорис с дядо му навън и даже изчистих Party

# 169
  • София
Много му била суха кожата на главата (аз и казах, че се сборихме с крустите , ни кожата му е суха) и ме питат давам ли всеки ден Витамин Д. Казах им , че не съм много стриктна, защото има слънчеви дни и т.н. Викнаха отгореми, кой ми казвал да правят самоинициативи... и почнаха обидите- не само му била мека главата, ама и крива. Цитирам ''при мен сега няма бебе с толкова крива глава, ако продължаваш така, ще имаш дете с тежък рахит''  #2gunfire
Какво да ви кажа- да си лекар е призвание, думата деликатност.... и е чужда (виж сестрата е много хубав човек). А аз гулпавата даже сокче и бонбонки им дадох да се подсладят, защото от последния път си втълпих, че може би не ме харесва чисто личностно  newsm78. Какъв човек трябва да си да кажеш на една жена, която е майка за първи път такива думи?
Ей това ми тежеше

# 170
АУУУУУ днес ме побърка това мамино слънчице ... мрън-мрън... цял ден  Shocked сто пъти се приспивахме  Cry днес сме кривотии и двамата, въпреки месечинката ни  Heart Eyes

Браво за мерките и теглилките на порасналите бебоци  Party Party Party
Браво и на сладката малка Краси  Heart Eyes И повече да не притеснява така мама  Naughty
Нук е и нашата марка за шишенца и биби - доволна съм, но честно казано нямам база за сравнение  Naughty
Йоанка  Hug наистина ЛЛ е била много груба  #2gunfire от утре можеш да я смениш  Naughty

Бягам, че пак се размрънка  #Crazy

# 171
Йоанка, изпаднах в потрес... Shocked Преставям си какво ти е било... #2gunfire

Явно днеска всички са кривички...

Вчера нали Мария май питаше за картоф чист освен на ХИПП - сега като се разрових има и на Семпер, ама в съдържанието има олио/незнам това дали е негативно де.../, ето линк:

http://www.semper-bg.com/greens/greens_10.html

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 20:00 от amidala13

# 172
Нашата ЛЛ пък ни каза, че витамин Д се дава само при необходимост, а при нас нямало такава и съответно не съм давала и главата ни си е съвсем права.  Peace

# 173
моята педка ако разбера че тоя месец 4 пъти  съм давала вит Д и ще ме убие сигурно, ама аз не се притеснявам, не виждам детето да ми е рахитично  Blush какво да направя ккато съм мама забравана  Embarassed

# 174
Благодаря на Хепи-мама за разяснението за ПАЯКА!   bouquet

# 175
  • София
Много му била суха кожата на главата (аз и казах, че се сборихме с крустите , ни кожата му е суха) и ме питат давам ли всеки ден Витамин Д. Казах им , че не съм много стриктна, защото има слънчеви дни и т.н. Викнаха отгореми, кой ми казвал да правят самоинициативи... и почнаха обидите- не само му била мека главата, ама и крива. Цитирам ''при мен сега няма бебе с толкова крива глава, ако продължаваш така, ще имаш дете с тежък рахит''  #2gunfire
Какво да ви кажа- да си лекар е призвание, думата деликатност.... и е чужда (виж сестрата е много хубав човек). А аз гулпавата даже сокче и бонбонки им дадох да се подсладят, защото от последния път си втълпих, че може би не ме харесва чисто личностно  newsm78. Какъв човек трябва да си да кажеш на една жена, която е майка за първи път такива думи?
Ей това ми тежеше

Тъпанарка, баба й има рахит! Що не я напсува?
Другия път с точилката в кабинета, на зла круша зъл прът!

Като съм била бебе съм била супер злояда и суПер кльощава. Съответно една деликатна педка казала на майка, че имам рахит и че няма да мога да ходя. Проходила съм стабилно на 11 месеца и за късмет съм се сблъскала със същата лекарка в градката градина! Жената ми била потресена.

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 22:01 от Little Evil

# 176
  • София
Сигурно 3 път възпитание няма да покажа, а ще си покажа рогцата (Козирог съм)  Twisted Evil

# 177
Йоанка, ужасно съжалявам! Не знаех, че има двоен стандарт. Ние сме повече от десет години при нея и  винаги е била много любезна и на ниво. Направо не мога да разбера как може да каже такова нещо! Направо я сменяй, няма смисъл да я търпиш!

# 178
Момичета, лека нощ от мен. Лягам, че ситния нощес не ме остави да спя. Утре ще ви дочитам и ще ви дам две рецепти, които за пръв път правих, но ми се получиха много добре Simple Smile Гуакамоле и Десерт/закуска с ленено семе Simple Smile

# 179
  • Варна, морето, сините вълни...
Здрастии  Hug Оф моето дете са го сменили много е нервен милия, не мога да го позная Confused не съм го чувала така да плаче, даже днес на разходката мрънкаше от време на време ooooh! Явно от преместването милото и то усеща. Преди малко го сложих в леглото, заспа и след 5 мин чувам писъци, успокоих го (на ръце естествено) и сега си спинка Heart Eyes Явно като се събуди и вижда че е сам на друго място...ние преди стояхме по цял ден с него в една стая, а сега го оставям в спалнята и без ТВ, а е свикнал на шум да заспива. Е оплаках се поне  Blush сори  Peace

Сега ще почета последните страници че съм в пълно неведение какво си гукате тук Blush

Общи условия

Активация на акаунт