Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 778
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник на всички бебоци!Да са ни весели и засмени!Много да радват мама и тати!И да пораснат разумни и щастливи млади хора!

# 196
Честит първи юни на всички дечица! Да растат здрави и щастливи!
Иииии добрата новина е, че утре ще има превод на парички!  newsm44

# 197
Кърмещите мами искам да попитам или  някой от ЛЛЛ консултантите, като спят децата по цяла нощ ставате ли да се цедите, тъй като не съм от много млечните  Embarassed гърдите не ми се препълват, но ме е страх дали няма да ми намалее кърмата, та съм в чуденка какво да правя . newsm78
Здравей. Aко гърдите не се препълват и не усещаш дискомфорт, може да опиташ без еднократно изцеждане. На този етап лактацията вече се е регулирала и рискът от недостик на мляко е по-малък, дори и при липсата на нощно кърмене.
Освен това, сега е моментът да се възползваш и да се наспиваш, щом бебето съдейства. Ако усетиш, че производството започва да намаля, винаги може да възстановиш едно нощно кърмене или изцеждане.

Имам и въпрос към КОНСУЛТАНТКИТЕ ОТ ЛЛЛ

Мисля като започна захранването да слагам към зеленчука и по малко кърма и постепенно да премина изцяло към даване само на зеленчук и затова ме интересува:
Колко време може да се съхранява в хладилник веднъж вече размразена кърма?Изобщо може ли,или след като се размрази веднъж се ползва веднага и остатъка се изхвърля?
Благодаря ви за отговора и затова,че ви има!  bouquet

Мерси за милите думи!  Heart Eyes  Най-хубаво е кърмата да се извади от фризера и постепенно да се размразява в хладилник, за да се запазят максимално нейните качества. Това отнема около 12 часа и по този начин тя ще издържи още 24 часа в хладилник и 4-5 на стайна температура. Това означава, че може да се ползва още, в рамките на посоченото време.
Но не бива да се замразява отново, а трябва да се изконсумира или изхвърли. Именно затова се препоръчва да се съхранява в по-малки разфасовки.
Ако искаш разгледай тази тема: Указания за съхранение и третиране на кърма.

Честит празник на децата!  Hug

# 198

Честит празник на всички малки и вече пораснали деца Simple Smile
Бенжди, може да се каже, че станах фен на лененото семе, защото засега върши работа и малкия се изхожда нормално от вече една седмица без "крути" мерки Peace (много съм ти благодарна за идеята  Heart Eyes )
Искам да ви попитам вашите деца по колко пъти се будят нощем? Моя палавник докато спеше 3-4 дни по цяла нощ сега пак почна да се буди в 2:00 и в 4:00 за кърмене ooooh! направо вече издивявам newsm77
Ураа има радост от НОИ  newsm19 сега ще има да чакам пък за остатък адни докато ми обработят документите за майчинството  Confused
И Боби се опитва да се обръща от гръб на корем и сутринта докато си направя кафе и се върнах го намерих напряко на кошарата  Laughing
Да ви се похваля, вчера ми дойде подарък от сп. Моето бебе - продукти на Нивеа и лигавник с мечето им Simple Smile много съм доволна поне са уцелили какво да ми пратят, понеже съм на козметиката на Нивеа.
Табличката за бебчовците върви бавно но сигурно, съвсем скоро ще е готова (извинете за забавянето)  Hug

# 199
 Hug
Тук съм и аз, прочитам по малко, но не ми стига времето много да пиша.
Добре сме с дечурлигата. Целувки на всички  Simple Smile

# 200
Добро утро!

Честит 1-ви юни на всички малки и големи дечица.Да са здрави,весели,усмихнати и добри!

Честити месечинки на всички бебчета от вчера и днес!

Нои-утре ще има превод за май.Еднократната на мен ми я изплатиха за по-малко от месец.
Лина от няколко дни ми е много примерна.След всяко хранене спи по 1-1,5 час (пу-пу).
Галики,дано мъжлето ти бързо да се оправи! Praynig

Отивам да пия кафе.После пак  Wink

# 201
Честит празник на всички дечица и на порасналите такива!!!

Ето с това свързвам аз този празник Mr. Green

Айде още един поздрав:

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 09:28 от Evridika

# 202
Добро утро Хубавелки Hug   bouquet
Светле, беба - Добре, завърнали се Hug
Да пишете как сте с дечковците Naughty
И аз да честитя на Всички Дечица празника   bouquet
(не че ще разберат как ние мамите се "надпреварваме" да ги поздравяваме във форума Rolling Eyes Mr. Green
Да са ни живи  и здрави и малки и големи гарджета Heart Eyes Laughing
Та по обсъжданите теми:
Косопад - задръствам прахосмукачката Mr. Green
За мъжете ooooh!,аз съм лютата,много се изнервям и само му се карам на милото,а той милия без да иска се съгласява понякога с мен Confused
Иначе много си го обичам Heart Eyes
Борянка не се върти от корем по гръб,само си забива муцунката , опъва си ръцете назад и неще  и да чуе да си вдигне главата или да се обърне,а може да си държи главата изправена, защото се е случвало,по един два пъти Thinking
Иначе се върти настрани и дори е успявала да се "захлупи" по очи във креватчето си,но според мен успява защото е надигнато откъм главата Thinking
Много рита с крака и успява да си изрита чаршафа и да си събуе чорапките Laughing
Хваща добре с ръчички и си дърпа играчките към устата, а и вчера за първи път се смя на брат си със глас Heart Eyes, че той и правеше разни маймунджулъци Crazy
А и да си похваля отличника Heart Eyes
Ставам,че синчето чака ред Mr. Green
Хубав празник от нас,изпълнен с много детски смях!
Аз не мисля да й копувам нещо специално, защото няма и да разбере, а пък и всеки ден харча пари за нейни нещица Heart Eyes
Забравих да кажа,че и нашата глава е сплескана отзад ooooh! и то сериозно и малко на една страна е сплескана(всички ме успокояват че щяла да се оправи Praynig),иначе фонтанелата й е голяма .
Личната не е казала кой знае какво по този повод само че В. Д се пие до  година и половина поне
newsm78
Да Ви питам бе мамчета как так си имате педиатри за Лични лекари  Thinking,защото при нас в Козлодуй,личната трябва да те изпрати на такъв а до сега нас не ни е изпращала на педиатър!

Добре че е гледана от много педиатри от ходенето по болници за нашият проблем Confused

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 09:30 от nadejdata

# 203
Много поздрави и целувки на бебоците от мама КАТЕРИЦА!Извинява се,че не пише във форума,но не им остава време от разходки!

# 204
Ехо, честит празник на всички дечица - малки и големи!
Вчера купих на баткото подарък за 1-ви юни и пет пъти ме пита защо съм му купила подарък Laughing  Та на бебето за сега няма да купувам...
Наде, браво на отличника ти  Hug
Това будене и сучене отново на 3 часа през нощта може да е свързано и със зъбите  Hug По този повод Тодорке, забравих, честито ви първо зъбче  Hug
Моя болничен е до 11.05., а другите парички кога ще ги предеват за остатъка на май? Към края на месеца ли newsm78

# 205
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ И МАЛКИ ДЕЦА.МНОГО СМЯХ И УСМИВКИ.

Ние сме много виновни и ни е срам  че никакви ни няма напоследък. Embarassed , но по цял ден сме в Южният парк и като се приберем нямаме време за нищо.
На нас по случай първи юни се появиха първите две зъбчета накуп - още не са пробили, но се белеят и ни сърби и плачем - ама мама като ни гушне и ни даде гризалката и се хилим. Боже кога се роди кога му поникнаха зъбки. Как лети времето.

Тъкмо се чудех какво да му купя за днешният празник - май ще е гризалка ха-ха
Весел ден на всички и много целувки от нас

# 206
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ, МИЛИ МАЙЧЕТА И ЗАЙЧЕТА! НАШИТЕ СЛЪНЧИЦА СА НАЙ-КРАСИВОТО НЕЩО НА СВЕТА!

Аз пускам песен, с която свързвам детските си години  Hug

http://svejo.net/175729-Molqkajete-ne-na-shegakoi-narisuva-tazi-duga

отивам на работа, после ще водя бобчето някъде. Пък мъжО ми заяви, че не го интересува, че било 1ви юни, имал да си пише отчети  #2gunfire

Ще ви изчета довечера, че съм изостанала от онзи ден, пък вчера се опитвах да чета от работата ама....

ОБИЧАМЕ ВИ С БОБИ ОТ БОБЕНАТА ШУШУЛКА  Heart Eyes

# 207
Честит празник на съкровищата ни! Да са ни живи и здрави и да растат разумни и щастливи хора!

Да Ви питам бе мамчета как так си имате педиатри за Лични лекари  Thinking,защото при нас в Козлодуй,личната трябва да те изпрати на такъв а до сега нас не ни е изпращала на педиатър!

nadejdata, макар да ги наричаме педиатри, става въпрос за ОПЛ-та (общо практикуващи лекари, т. нар. бивши участъкови лекари)  , докато педиатрите, които гледаха Борянка са в болниците, имат някаква специалност (напр. пулмолози, невролози)... и втора специалност педиатрия. Те не са ОПЛ -та и не могат да са лични лекари, те са специалисти. При по-сериозен проблем личния лекар, трябва да насочи детето към специалист-педиатър Peace.

Моя болничен е до 11.05., а другите парички кога ще ги предеват за остатъка на май? Към края на месеца ли newsm78
mimoza-pm, На мен днеска са ми написали в сайта на НОИ, че утре ще имам плащане и по болничния и по молбата-декларация - едновременно е! Money

# 208
Да ви покажа моето чаве как се опитва да си навре дрънкалката в устата, как беше се завъртял в кревата сутринта и се беше отвил, и как си гушка Мечо-гризалката  Laughing
Само да кажа, че паролата за разглеждане е същата като тази на албума в snimka.bg
http://s217.photobucket.com/albums/cc210/volley4e/?action=view&a … rent=IMGP0603.mp4
http://s217.photobucket.com/albums/cc210/volley4e/?action=view&a … rent=IMGP0615.jpg
http://s217.photobucket.com/albums/cc210/volley4e/?action=view&a … rent=IMGP0613.jpg

# 209
  • Русе/Germany
Честит празник на всички малки и големи дечица. Също така и на всички които са запазили детското в себе си

Мимозка днес са отбелязали с вайта на НОИ че утре ще имаме превод за май месец! Поздрави и целувки на сладък Пепи Hug

Да прошепна че Бобчето спинка снощи от 23:00 до 8:30 без да се събужда Party
Днес баба му ще идва да го види Simple Smile и аз се хващам да чистя сега Tired

Дават интересни неща на Гала!!!

Fantasy_Girl много е сладък Борис Hug на нас това ни е любима играчка Party

Общи условия

Активация на акаунт