Лятото е тука вече, февруарчетата разсъблече!-Teма 10

• 35 482
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Я да питам още нещо,преди да се унеса заедно с Албена,днес купих прехваления прах за пране Сано,но много силно мирише.Пише,че е за бебенца и е много концентриран,само 36 грама прах за 5 кг.пране.Не успях да намеря мерителната лъжичка и ползвах една от адаптето.Заредила съм да се перат наще чаршафи,първо на нас да видя как ще ни понесе.Нещо не ми вдъхна доверие с тази силна миризма,много парфюмиран бе!Ако някоя го ползва моля да сподели мнение!  Praynig
Благодаря предварително!  Hug

# 646
Я да питам още нещо,преди да се унеса заедно с Албена,днес купих прехваления прах за пране Сано,но много силно мирише.Пише,че е за бебенца и е много концентриран,само 36 грама прах за 5 кг.пране.Не успях да намеря мерителната лъжичка и ползвах една от адаптето.Заредила съм да се перат наще чаршафи,първо на нас да видя как ще ни понесе.Нещо не ми вдъхна доверие с тази силна миризма,много парфюмиран бе!Ако някоя го ползва моля да сподели мнение!  Praynig
Благодаря предварително!  Hug
Аз го ползвам от самото начало и хич не ми мирише толкова силно (говорим след като сме изпрали дрехите и са изсъхнали и изгладени). Ако миришеш директно в пакета много ясно, че ще мирише.
Даже наскоро ползвахме Тео, че нямаше наблизо от Саното и честно казано той мирише по-силно от колкото Саното, при това на сапун. На мен лично никак не ми допадна и повече нямам намерение да го ползвам, още на другия ден ходих до Карфура да си взема Сано-то.
Не сме имали нито обриви, нито пъпки, нито зачервявания,нито нищоооооооо, много съм доволна.
( А аз съм от претенциозните към миризми, даже за бебка предпочитам почти да не миришат нещата, затова и вземам и мокрите кърпички без мирис)

То май и моето стана като реклама, ама какво да направя като съм доволна  Embarassed

# 647
Слънцезащитния на Чико също го дават БЕЗ парфюм,лесно се размазва.На Себамед 50+ е голяма опаковка и се размазва много лесно.

# 648
Слънцезащитния на Чико също го дават БЕЗ парфюм,лесно се размазва.На Себамед 50+ е голяма опаковка и се размазва много лесно.

Абе аз хубаво си бях тръгнала за такъва на Себамед, ама нямаше в аптеката и взех Мустелата... Crossing Arms

# 649

Абе аз хубаво си бях тръгнала за такъва на Себамед, ама нямаше в аптеката и взех Мустелата... Crossing Arms
+1 за СебаМед, Краси с него я мазах 30 мин преди да тръгнем за плажа, доволна съм, добре се размазва като за 50-ти фактор и е 200 мл опаковката, т.е. не е и толкова скъп предвид голямата разфасовка.

# 650
Някоя мама беше споменала,че е взела слънцезащитен на Бочко  newsm78,та въпросът ми е с УВ фактор ли е?Аз имам на Бочко защитен крем за всички сезони,но е упоменато:
Цитат
!!!Защитният крем БОЧКО е предназначен за всички сезони, но няма слънцезащитен UV-фактор. Количеството на UV-филтрите в Защитният крем БОЧКО е достатъчно за защитата необходима при непряко излагане на слънце. Не оставяйте детето си дълго време на пряка слънчева светлина, защото това може да доведе до изгаряне! Защитният крем БОЧКО е съвместим със слънцезащитната козметика.

# 651

+1 за СебаМед, Краси с него я мазах 30 мин преди да тръгнем за плажа, доволна съм, добре се размазва като за 50-ти фактор и е 200 мл опаковката, т.е. не е и толкова скъп предвид голямата разфасовка.
Аз лично не съм го ползвала,но го видях с очите си при съседското бебе. Peace

# 652
  • София
Я да питам още нещо,преди да се унеса заедно с Албена,днес купих прехваления прах за пране Сано,но много силно мирише.Пише,че е за бебенца и е много концентриран,само 36 грама прах за 5 кг.пране.Не успях да намеря мерителната лъжичка и ползвах една от адаптето.Заредила съм да се перат наще чаршафи,първо на нас да видя как ще ни понесе.Нещо не ми вдъхна доверие с тази силна миризма,много парфюмиран бе!Ако някоя го ползва моля да сподели мнение!  Praynig
Благодаря предварително!  Hug
Напълно съм съгласна с Бенджи ние също използваме Сано и не мирише прането след като е изгладено и нямаме нито обриви нито нищо , да не говорим че с един прах за пране карам още преди да се роди Вико и още не е свършил.Една приятелка ми даде едни чорапки които бяха прани с Тео да си ги сложим , защото нашите бяха напикани а мама не се беше сетила и на вечерта се бяхме обринали.

# 653
Стани Бочко мисля имат или поне имаха и слънцезащитен. Преди години една приятелка мажеше сина си с такъв и беше доволна, а моя големия се обрина от него, така че сега избягвам да ползвам техни козметични продукти. Ползвам само гелчето за никнещи зъбки.

# 654
  • У дома... някъде
Изписали сте света значи за половин ден. Mr. Green Mr. Green
Прибрахме се от разходка,че навън е адска жега.Яко се поизпотих,дано това помогне в  свалянето на килцата. Embarassed
Амидала,за колко парички купи биберона на Авент с дупката?
Стани аз бях взела вчера на малкия Бочко за слънце 30-ти фактор.Днес го мазах даже за първи път преди разходката и му понася добре,въпреки тая жега и слънце.Тубичката е жълта,150мл и има защита UVA i UVB. Peace
И от другите зелените за всички сезони съм доволна.Каката също ще мажа с това.

# 655
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз си ползвам Тео бебе и нищо му няма на Мони Hug и на ме ми харесва. Също съм го купила преди да се роди Мони, но скоро си взех нов. Специално за обриването явно си е до бебе  Peace
Слънцезащитен си взех и аз от ДМ 50 фактор. Не ми дават 30 и няколко лела, всъщонст не мога да си го позволя не че не искам Rolling Eyes Размазва се много добре само дето стои мазен, но няма бяло като от крем Naughty
А на Себа Мед на каква цена е че не можах да намеря в нет-а newsm78

# 656
Булка,Валерия,благодаря! Hug

# 657
  • Варна
Аз си ползвам Тео бебе и нищо му няма на Мони Hug и на ме ми харесва. Също съм го купила преди да се роди Мони, но скоро си взех нов. Специално за обриването явно си е до бебе  Peace
Слънцезащитен си взех и аз от ДМ 50 фактор. Не ми дават 30 и няколко лела, всъщонст не мога да си го позволя не че не искам Rolling Eyes Размазва се много добре само дето стои мазен, но няма бяло като от крем Naughty
Даже е по-скъп с няколко лева от Мустелата, само че е по-голяма опаковката.

# 658
Аз си ползвам Тео бебе и нищо му няма на Мони Hug и на ме ми харесва. Също съм го купила преди да се роди Мони, но скоро си взех нов. Специално за обриването явно си е до бебе  Peace
Даже е по-скъп с няколко лева от Мустелата, само че е по-голяма опаковката.
Аз го взех за 39.50лв. от Санита, но пак казвам това са 200 мл. Все едно да дадеш 20 лв за 100 мл крем, а те повечето са по толкова.

# 659
Ние днес сутринта давахме кръв и урина. Кръв от пръстчето  ooooh! Резултатите излязоха вече и малко се филмирах от разни форуми, за това край с четенето.... Утре ще ги закарам на педито да ги види ,дано е наред всичко  Praynig

amidala По колко бишкоти слагаш и на какво количество мляко?
И ние сме с на мустела 50-ти фактор- белее доста

Общи условия

Активация на акаунт