Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 638
  • 666
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря за пожеланията:) Аз както винаги неразбрала.... мислех си , че утре ще е деня, но то не било сигурно. Утре тонове отново и преглед, дано да имам някакво разкритие, че иначе ще продължаваме с чакането.

Отивам да полегна , че слънцето ме изтощи:)

# 151
  • До морето :)
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ!
ДНЕС, НА ПРАЗНИКА НА ДЕТЕТО, В 02:10ч. СЕ Е РОДИЛ РАДОСТИН НА MAM-ADI. МАЛКИЯ Е 3.300кг. И 51см.

# 152
Честит ден на детето на всички малки, големи и още по-големи деца!

# 153
Някой давали хомеопатични капки за колики ?Как се казват? И имат ли ефект ?

# 154
  • София
Ето малко снимки от нас

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 18:10 от nellyli

# 155
Честито бебенце на мама Ади, да е живо и здраво!  Hug

Днес бяхме на разходка в морската градина за около час и половина Simple Smile Купихме подаръче за Еди - Моят първи албум... по скоро на мама и се искаше такъв албум, а не на детето, ама нищо после ще гледа, ще чете и ще се радва!  Heart Eyes

Относно храненията ни, да ви кажа продължавам с кърмата, оставам му обаче на милото ми да се откаже самичко, като се наяде.. то просто си пуска, а ако взима да мрънка после пак или пак го слагам или допълвам 30 гр АМ..  Снощи оставих таткото да го нахрани с 90 АМ и нашия като взе да реве после... тогава му показах на таткото, че не винаги когато реве детето е от глад... в повечето пъти като не заспи веднага след хранене и после му е трудно да да заспи... Ще оправим ние работата с храненето.. ама нали съм за сефте мамче и може би от там идва и по - трудното, знам ли  Tired

Сега съм метнала една пица във фурната. Готвя за първи път от както съм родила. До сега все свекито или таткото с каквото може..

По отношение на разходки в морската - много ми се иска, днес едва навих таткото... имало вируси и незнам си какво да не е сред много хора детето, уууу тооо бива, бива ама тоя наш татко много ревнив се оказа.. представям си ако беше момиче  ooooh! Амаа на мене тука в близкия парк ми по омръзва и все обикалям на едни и същи места... за 30 мин и обиколих всичко..  Tired

Майчета с какъв крем мажете личицата на децата? То трябва да е със слънцезащита 50 ама незнам кой е най-добрият?

Нелили много са сладки децата, а като гледам как си облякла малката, аз май доста навличам Едито.. днес например беше с едно боди с дълъг ръкав и една жилетка също с дълъг ръкав.. шапка и чорапки.. ааа дори и в къщи е с дълъг ръкав малкия, не го пускам още с къс.. все да не настине, пък и все киха...

Искам да попитам Мария I или Мушенце, кажете ми за този масаж или там каквото е за оригането... мноооого трудно го оригам нашия юнак, даже и понякога не се орига, после като го сложа да легне и след известно време се почва повръщането  Tired

# 156
 Нещо не мога да се класирам до компютъра тези дни, та нищо не съм чела назад и пак минавам набързо (да не ни забравите  Mr. Green )

Нелли, пу-пу да не ти е уроки на кукличката! Като видя розово и залепвам..  Heart Eyes

Честито юначе на Теди! Щастливо и кротко бебе да бъде!   bouquet

Честит празник на детето, момичета и дечица! На мен това е любимият ми празник....
Като бяхме в БГ, всеки път излизахме с Габ някъде, на организирани партита и сме изкарвали винаги страхотно! Тук го няма този празник, но аз винаги гледам да го отбелязвам, с балони с хелий и почерпка, след училище...

Лотхен и моето диване не кротува в количката  Crazy Другите хора са цял ден по улицте, аз не смея да изляза  Confused И с първото ми дете беше същото.
И не само са по цял ден навън другите майки, ами и по кафета сядат, а аз не мога да си представя такова нещо, щото то ще стане голям цирк, а аз ще се изпотя цялата от неговите вокални изпълнения...  Rolling Eyes
Общо взето количка и кошара- неизгодни вложения.  Crossing Arms Особено кошарата- ако искам да го разбудя, слагането в кошарата е начина. Колкото и дълбоко да спи, усети ли матрака под себе си, рипва до 5-тата минута..  Crossing Arms

# 157
..кошара- неизгодни вложения.  Crossing Arms
И ние така - нито 1 път не е спал в леглото си , нито в кошчето. Спи само в люлката  Crossing Arms Как не му е неудобно там да седи сгънат по цял ден и нощ не знам.... Tired

# 158
..кошара- неизгодни вложения.  Crossing Arms
И ние така - нито 1 път не е спал в леглото си , нито в кошчето. Спи само в люлката  Crossing Arms Как не му е неудобно там да седи сгънат по цял ден и нощ не знам.... Tired

Да ти кажа, където ще, там да спи, само да спи или поне да мълчи. Всичко сме купили- шезлонги, люлки, кенгур-а, всичко пробваме, само мир да има...ама няма  Mr. Green

Сега ще видите как всички бебета, дори това на Хера  Mr. Green ще се кротнат едн по едно, ще почнат да спят, да пропускат хранене, само моето ще си откара така до година и половина..  ooooh!  Tired
И като казах хера, е сетих да питам, Хера, ти как успяваш на ръчна настройка да ти целия обект на фокус?  При мен нещо не се получава, особено при вътрешни, портретни снимки  Tired Или краката ще са на фокус, а лицето някъде на боке в далечината или обратното. Много тъпо  Crossing Arms Дай нЕкой съвет  Praynig

Гери, много облечено това дете, наистина!Недей така. Като нищо да реве, защото е прегрято  Rolling Eyes И аз слагам чорапки на моя син, защото крачетата обикновено са доста хладни, но като цяло е леко облечен.
А бебетата кихат, защото това е съвсем нормално за първите седмици и това съвсем не значи, че са настинали  Wink Имай го предвид!
  bouquet

П.С. Като гледам шушоната на Нелли и се сещам да се оплача, че Рафаелчо е станал гигантелчо  Rolling Eyes
Такива бузи е отпрал, така е дръпнал яко, че...няма нищо общо с онова малко вързопче, което донесох от болницата. До момента е станал 4 кг (утре става на месец), а се роди 2.920кг . И 54 см, а беше 47  #Crazy

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 19:20 от БУБА

# 159
и аз щях да питам за кихането но Буба е обяснила  Hug, все ми мислех, че е някакъв механизъм за изчистване на бебетата  newsm78, пък и аз кихам, като съм здрава  Joy.

Днес мерих чавето +400гр за 11 дни , много доволно  Mr. Green. Ама ни мери сестрата и не можах да вия докторката, а малкия ми е просмукал едното зърно/любимото/ и определено ми е по-чувствително, ако някой даде идея с какво да го мажа  newsm78.

тази вечер ще се цедя, да видя аз какво произвеждам, че моя лакомник, все е гладен, следобед все додавам около 40мл АМ и после спокойствие.

И отново да похваля Колийф  Peace, а дано все така да я караме  Praynig.

# 160
То вече досадно стана...ама все пак да се отчета  Laughing

Нищо няма пак.Шийката назад.Не е готова.тонове идеални.
В петък в 11:00 пак до болницата  Tired Tired Tired
Какво толкова се е закеркенечило това бебе нямам идея  ooooh!

# 161
  • Стара Загора
ЕЛфичке вече те пъдя Mr. Green заминавай да раждаш стига си се търкаляла из темата Mr. Green
БУБЕ човек е хубаво да си мечтае ама не виждам изгледи скоро да спя...ходя като зомби и исам от Люси един камион кафе да ми прати, че съм зела - дала без кофеин Twisted Evil
За апарата - на ръчен като е трябва да затвориш блендата повече за да ти е на фокус всичко...например 5,6 бленда. Ако искаш да размазваш трябва да отваряш максимално блендата 1,8, 2,8...колкото ти е най-малкото число.
Днес баткото ни се нашари като рокер Twisted Evil

Борис пак спи върху чужди цици Mr. Green /това не съм аз/

# 162

Елфун, отърва май месец ти.. Отиде и се невиде в юнките  Crossing Arms Тъй, че нямаш бърза работа, когато, тогава. Търпение. все ще излезе. Аз прогнозирам, че до края на тази седмица ще родиш  Grinning

Херич, искам обектът да  е на фокус, фонът да се размазва..Затуй отварям блендата аз, ама освен фона, замазвам и тоз, който снимам. Хич ме няма, начи...  Confused Портретния обектив мисля беше 50 мм/1.8.

Чакай сега ще покажа няколко снимки, да видиш за какво говоря. С такъв мерак снимаме, а нищо не се получава....

Ето:

Рафаел- 25.05.2011

Пак от същата серия..

Ей го и тук (виж краката..като фон са направо  Crossing Arms )

Любимите ми крачета  Heart Eyes (добре ли са или пак едното по-на фокус от другото?!)

Ей го на мама красавеца.. тази май е добре?!  Thinking

И две снимки от 29-ти май, на 27 дена, снимани с малкия Канон, много е сладък тук, разлят в блажена усмивка, въпреки, че целия се е надрал по лицето  #Cussing out:

Ралфи 1

Ралфи 2

П.С. Хера, на чернобелите снимки се губи ефекта от прекрасните му очи. Просто не се вижда каква прелест са...  Heart Eyes

# 163
  • София
Честито бебенце на мама Ади!Да и е живо и здраво момчето!!  bouquet
 Нели: Страхотна дъщеричка- много е нежничка, с правилна главица( личи си, че е родена секцио). Моето момиче излезе с лицето напред ( вместо с тила) и в началото имаше оток на лицето и приличаше на маймунче Laughing
 Към мамчетата от София: Вие събличате ли ги вече по къс ръкав? Аз още не смея- както е топло и изведнъж започва да духа или се смрачава...а имаме страхотни тоалети за лятото и нямам търпение да ги облека!
За оригването: Ние не се оригваме след ядене почти никога каквото и да правим. Затова я слагам в креватчето ( мястото за моментално събуждане Mr. Green) и след 2-5 мин. тя се е размрънкала- тогава я вдигам и правим всичко наведнъж- акане, оригване и понякога повръщане ooooh! Оказа се , че преяжда. Аз я кърмя по 10 мин. от едната и 10 от другата гърда, но явно и това понякога и е много.Още не сме се мерили, но на вид изглежда да е наддала добре. Обмислям да спра да се изцеждам след кърмене (правя го само сутрин и наобяд), за да си понамаля количеството кърма.

# 164
  • София

Нелли, пу-пу да не ти е уроки на кукличката! Като видя розово и залепвам..  Heart Eyes

Бубе и на мен ми беше мечта да си имам момиченце  Wink . Пожелавам ти следващия път една прекрасна малка принцеса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт