Още чакаме последното МАЙ-ско човече и в "родени" ще се местим вече! - Тема 27

• 28 632
  • 666
  •   1
Отговори
# 450

За оголване на пъпчето: педи каза като стане на месец да започна лека по лека по време на баня, когато е отпуснато да го забелвам по лекичка. Таа от съботата се мятаме на пъпчето.
Ново двайсе, дет се вика.  Mr. Green Сега пък пъпчето, аз защо не съм чувала за подобно нещо ?  newsm78

# 451
ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ, ЕЛИЗАБЕТ И ЕЛФИЧКА, БЪДЕТЕ МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!
за обличането Ние от днес сме по къс ръкав и 7/8 панталонки /клинче, де/ и чорапки  Grinning
за килограмите- върнах си абсолютно всичко, само коремче остана, ама и него ще оправя.. няма как... иначе десетте килограма качени през бременността гии свалих с раждането, сега ми е добре  Laughing

# 452
  ЕЛИЗАБЕТЧЕ, ЧЕСТИТО БЕБОЧЕ И НА ТЕБ МИЛА! smile3525

На лекциите едно време когато бременеех с баткото, ни предупредиха, НИКАКВИ МАЗИЛА ПО ГЛАВИЧКАТА Naughty И бяха много прави. Иво изобщо не съм го мазала с нищо по-косичката и не съм имала никакви проблеми с белене и люпене. Сега пак ни го припомниха на лекциите и за сега нямаме проблеми и с Марти. Така че не ползвайте никакви зехтини и мазила!Може само да омазните зад ушенцата.
  Марти е с бяло езиче-това дали е симптом за някакви бактерии?
  Биричка си пия по една , ама даже и втора бих изпила ама малко ме есрам, но щом вие го правите значи и аз съм в кюпа cheers

# 453
  • София
Честито бебче и на Елизабет! Да и е живо и здраво!  bouquet
Цитат
За оголване на пъпчето: педи каза като стане на месец да започна лека по лека по време на баня, когато е отпуснато да го забелвам по лекичка. Таа от съботата се мятаме на пъпчето.

Joy
Явно става дума за пишлето. Peace Просто Гери е прекалено изморена и е направила мъничка грешчица!Предтавете си ако трябваше и пъпчета да оголваме? Grinning Mr. Green
Само аз ли не пия бира и въпреки всичко не мърдам на килограми?

# 454
Здравейте мили МАЙ-чета!!!
Да ви кажа, че съм жива, ако все още ме помните!  bowuu

Влязох и си прочетох старата последна тема в която писах преди да родя на 11.05.

Благодаря на всички за милите думи и за пожеланията, с които сте нарекли моята малка Ирина!!! Толкова мило ми стана и си поплаках.  Cry  Cry  Cry
До момента не съм чела нищо от следващите теми.

Искам да честитя рожбичките на всички, които са родили след мен - да са ви живи и здрави и много да ви радват малките вързопчета!!!

Виждам, че Елфи е родила последна! Да и е жива и здрава принцесата с това красиво име и да е много щастлива с кака и батко!!!

Момичета, нищо не съм чела-дори не знам за какво си говорите. Като нова съм във форума!  Rolling Eyes

Искам само да споделя с вас, че съм много щастлива! Crazy Много си обичам малката Ирка. Толкова е миниатюрна - изписаха ни 2600 гр. и все още няма 3 кг.!
Толкова е мъничка и крехка. Има си всичко, но всяко нещо и е много миниатюрно! Всичките дрешки и хлопат!  Laughing

Бооооооооже, толкова съм щастлива - по цял ден я съзерцавам и ходя полуразревана из нас. Мъжът ми все ме пита защо плачеш сега? А аз - ми от умиление, много ми е сладка. Залива ме истинско щастие-не мога да разкажа какво изпитвам, но знам че само тук всички вие може да ме разберете!!!

Чувствам вина, че съм несправедлива към другите си деца - малката така ме е превзела, че не мога да се отлепя от нея! Толкова ме изпълва моята Ирка-Вампирка!!!  Rolling Eyes

Иначе, момичета, аз се занимавам по цял ден с кърмене и храннене!!! Първо държа малката на гърдите по 1 час, после давам добавка - още полови час, памперс-мамперс и хоп - идва следващото хранене!!! Каквото и да правя, не мога да отделя повече от 20 мл. на кърмене - меря на един домашен кантар!
Жени ми знае историята - в момента пия хапчета за увеличаване на лактацията, ям къде каквото чуя, но за сега нямам промяна в количеството!!!  Cry Само парчета ламинат не съм яла, но ако трябва и него ще подпукам!!!  hahaha

Момичета, дано не ми се сърдите, че не съм влизала толкова време! Но голям рев ме гони и някак не мога да се оправя с времето! Вие ревете ли? Аз всеки ден - нямам пропуск! Дали е нормално или съм за психолог?  newsm78
По-натам ще разкажа за раждането, което също беше много емоционално и щастливо за мен!!!  Laughing

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 23:43 от spasdidi

# 455
ЧЕСТИТО ЕЛФИ, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!! А НА ТЕБ БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ   bouquet

# 456
Добър вечер!  Hug

Елфи честитоооооооо!!!!! Най сетне дългоочакваната Рая-Евелин! Да ти е жива и здрава и мнооооооого да те радва!  newsm51 newsm51  love001

Ние днес бяхме на преглед и за 15 дни сме наддали 0,500 и сме се издължили с 2 см. Всичко е ОК. Алекс не пропусна да напълни хубаво памперса Sick Педи добре и видя творенията...чак на гърба се омаза. Това и редовен номер след баня я да се опикае или като пръцне да се уака  Joy Бях и взела дрешки да я преоблека (сякаш знаех,че ще стане тей )но с къс ръкав,та тогава педи ми вика още да не я разголвам съвсем.... поне на месец да стане.

Благодаря на Мария_И за информацията за глюкозата. Пием си я без проблеми. Дано се изчисти вече,че неискам да я гледам жълтичка.

Ох... писнаха ми тези превръзки, сега особенно както е топло направо .... разбирам Алекс защо се нерви като го напълни памперса smile3506

котките: Аз след 3 месеца ще кажа какво е. Сега съм ги оставила ММ да се оправя с тях,но за 20 дни вее бая оплаквания чух от него  newsm62 Да види какво ми е било на мен. Сега ще ме оцени...поне се надявам. Simple Smile Как ще се разпределяме в 2 стаи незнам. ММ иска едната котка да я махаме... нямало да се оправим с две,които немогат да стоят в една стая.Женската е много дива и все съска мъжкаря и е лудница... Трябва да измисля нещо и да не се налага тази стъпка  Weary

Лека вечер! Аз се мятам да спя докато и Алекс спи Simple Smile

# 457
Ей, честита радост и на Елфи Simple Smile Устиска тя доста време милата  Hug

На лекар ходих днес, видя ми шева, доволна и предоволна беше док. След месец иска пак да ходя.
Даде ми едни упражнения, ще ги сканирам ако някой проявява интерес, за стягане и т.н.. След втори месец се правят.

За обличането - също както сме ние вече, голям е човечец Simple Smile
От изписването до сега е качил 450 гр. до снощи, за около 10-14 дни, аз съм мноооого доволна Simple Smile

Жени, браво на малкото съкровище все така да наддава.  Hug  Може ли да ми изпратиш тези упражнения за стягане.

# 458
СПАСДИДИИИИ, много се радвам, че се "завърна"  Mr. Green
И стига ревала, гушкай си Ирка-Вампирка и се радвай бре, жена!  Hug
Аз пък се радвам, че сте добре, защото се бях притеснила с това твое "изчезване" ! Crossing Arms
п.п. не нападай паркета,а наблегни на бирикчата (модерно е във форума)  Hug

# 459
Хоупче, мерси мила! Много те  Hug
Ма аз от радот рИва де!!! Пуста радост!
А биричката я пийвам редовно - вечер ходя като избит електрон из къщи, отнесена от поредната бира - заради кърмата де!  hahaha
Значи е модерно в нашта тема -  а като я пиете с форумските чехли ли сте обути или без тях?  Joy
Хоупче, нашите чавета не са ли астрални близнаци-ти на 11ти ли роди? За Гери знам със сигурност! Гери,  Hug

# 460
Хоупче, нашите чавета не са ли астрални близнаци-ти на 11ти ли роди? За Гери знам със сигурност! Гери,  Hug
На 10-ти родих аз, т.е. Филип е батко на Ирка!  Hug

# 461
Честито Елфииииииииииииииииииии  newsm18 newsm18 newsm18 Да ти е жива и здрава и още по-щура от другите ддвама Simple Smile
Добре дошла спасдиди, много плачеш ти...... добре че е от радост.

Днес вече успях да ви изчета Simple Smile Да кажа и аз какво става с нас.
Вчера вечерта премерих Максим - от изписването е наддал 1,600кг - на шишо бакшишо малкото синче. Като го погледна, само бузи виждам вече Simple SmileКак така качва не знам, яде на 3 часа и повече, и вечер прави една по-голяма пауза от 4-5-6 часа. И пак е шишенце и има бузки за щипане Simple Smile
За обличането - и аз карам по къси ръкави и от скоро по къси гащи. Вечер обаче слагам дълъг ръкав, че вече спим на отворена врата.
И при мен лохиите не са свършили, все така бавно и леко се точат...... И ММ вече се поизнерви леко и иска да ме нападне  luvbed, ама не ми е комфортно още. А и като свършат,  тези  bombs  понякога протичат........ какъв ще  е този секс, не ми е много ясно........ ще стане едно мазало в пряк и преносен смисъл Simple Smile

щях да пиша още...... но забравих Simple Smile
Хайде сутринта на свежа глава. Лека ви  нощ момичета Simple Smile

# 462
  • Стара Загора
Имаме пробив в системата  Mr. Green Борис си свърши работат след два дена и половина не ходене Twisted Evil
ОТ вчера съм на Розовия Хип и Колийф и вече два пъти ходи. Незнам от кое е обаче...дали от млякото или от Колийфа Crazy АМа поне детенце се изходи.
Здравейте мили МАЙ-чета!!!

Бооооооооже, толкова съм щастлива - по цял ден я съзерцавам и ходя полуразревана из нас. Мъжът ми все ме пита защо плачеш сега? А аз - ми от умиление, много ми е сладка. Залива ме истинско щастие-не мога да разкажа какво изпитвам, но знам че само тук всички вие може да ме разберете!!!

Чувствам вина, че съм несправедлива към другите си деца - малката така ме е превзела, че не мога да се отлепя от нея! Толкова ме изпълва моята Ирка-Вампирка!!!  Rolling Eyes

Момичета, дано не ми се сърдите, че не съм влизала толкова време! Но голям рев ме гони и някак не мога да се оправя с времето! Вие ревете ли? Аз всеки ден - нямам пропуск! Дали е нормално или съм за психолог?  newsm78
По-натам ще разкажа за раждането, което също беше много емоционално и щастливо за мен!!!  Laughing

Еййййй добре появила се...значи си жива Mr. Green Heart Eyes
Много ми е сладък...много ми е мил и страшно много го обичам...когато спи Mr. Green Mr. Green
Аз също изпитвам вина към Слави...сякаш Борис ме е превзел и не обръщам достатъчно внимание на Слави. Но той мисля, че ме разбира Crazy или на мен така ми е угодно Crazy Но Борис е толкова малък и неможе нищо да прави /освен да реве Twisted Evil/ та почти изцяло съм заета с него. Постоянно му казвам колко много го обичам - и на Борис и на Слави...
А Слави откакто съм родила постоянно сутрин ме посреща с думите - мамо много си красива Heart Eyes
Може да съм дебела, чорлава, без маникюр ама съм най-красивата...а някой да дойде друго да ми каже Twisted Evil Mr. Green

# 463
  • София
 Добро утро момичета!!! Laughing
Сега вече можем спокойно да си доизпишем темичката, докато чакаме Елфи да се завърне от болницата и да се местим в родени! Peace
 Спасиди: Добре дошла отново! Hug Видяхме снимките във ФБ!Много сте хубави! Laughing И при нас е ''пълна къща'' във всякакъв смисъл Laughing И аз, като теб съм се вторачила в малката, но си мисля, че е нормално след 2 момчета.  newsm78 Гледам ,обаче да не карам батковците да се чувстват пренебрегнати колкото мога! При тях има състезателен елемент кой ще бъде по- мил с Маги и кой повече ще ми помага и за сега... ревност няма! Дано да продължим така и занапред! Praynig
Вчера лекарката ми каза едно упражнение за по- бързо свиване на тазовото дъно.Споделям го с вас: Свивате 2-те бузки на дупето и започвате да стъпвате бавно, като слагате краката един пред друг. Прави се, когато се сетите. Помага при мамите с изпускане или болки в дупето! Peace

# 464
Добро утро!
Ние направихме сутрешния тоалет и закуска и аз се наслаждавам на петте минути затишие:)
Люси, за операцията - оказа се, че съм зашита много некадърно и когато тидох да ми свалят конците и махнаха първия - раната се отвори - кожата просто не се беше срастнала. Раната се отвори и три дена ми беше забранено да ставам за друго, освен за тоалетна. Слагах топоцин и след три дни всичко беше наред.
СпасДиди - добре се завърнала. Гушкай си Иринка и не се притеснявай за нищо.
Аз си поплаквам също, но само от яд или безпомощност. От радост плаках последно като я родих.
Аз вчера май се престарах със съблиането и май малката настина - доста ми хрипти днес. Мъжът ми каза, че си въобразявам, но според мен има нещо. В тази връзка - момичета много моля да ми препоръчате читав педиатър - живея в Изток, може и в някой от съседните квартали да е. Много ще съм благодарна.
Усмихнат ден от нас!

Общи условия

Активация на акаунт