Джогинг

• 35 373
  • 250
  •   1
Отговори
# 150
калли  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
# 152
Момичета да ви попитам защо не се потя вече,докато бягам? В началото като започнах се заливах буквално още на първата обиколка(а моите обиколки са малки,не като на стадиона). Сега чак като спра и то се потя съвсееем малко?

# 153
Аз продължавам да си тичам, не всеки ден, но редовно. Тичам по половин час на ден - горе-долу по около 2 км. Забелязах, че вече ми стана много по-лесно да тичам без да се изморявам. Вече не спирам често-често, а примерно по средата за кратка почивка - 2-3 минути. В съчетание със съответната диета ми се отрази добре и на килограмите - почти 5 кг надолу. Скоро заминаваме към морето и мисля сутрин на плажа да тичам.  Laughing

# 154
Върнах се при вас. Simple Smile От две седмици, нищо не бях правела за спорт и днес сутринта си платих затова. Друг път няма да ми се случва. На мен обаче незнам дали защото бягам веднага като стана, но по средата започва да ми става лошо, после ми отминава и като стигна вкъщи имам чуството, че ще припадна. Вече трети път така и нещо започвам да се замислям дали да не започна да тичам вечер. Аз да питам, вие кафе пиете ли преди да тичате?

# 155
Аз продължавам да си тичам, не всеки ден, но редовно. Тичам по половин час на ден - горе-долу по около 2 км. Забелязах, че вече ми стана много по-лесно да тичам без да се изморявам. Вече не спирам често-често, а примерно по средата за кратка почивка - 2-3 минути. В съчетание със съответната диета ми се отрази добре и на килограмите - почти 5 кг надолу. Скоро заминаваме към морето и мисля сутрин на плажа да тичам.  Laughing
Браво  Peace продължавай и на морето, за да не загубиш форма  Party

# 156
Момичета да ви попитам защо не се потя вече,докато бягам? В началото като започнах се заливах буквално още на първата обиколка(а моите обиколки са малки,не като на стадиона). Сега чак като спра и то се потя съвсееем малко?
Ами възможно е това натоварване вече да е по- малко за теб. Т.е, да не се изморяваш много.  При мен също се получава така, но пък аз бягам в 6 сутринта и сега от климатични условия е малко по- хладно, та сигурно е и затова.

# 157
На мен ми стана лошо само първия път, но се бях обездвижила сериозно. Дори ме заболя глава, сякаш от прекалено голямото количество кислород - аз тичам извън София Wink. Сега също понякога ми става леко замаяно, но аз съм си с ниско кръвно и може би затова. И не, не пия кафе преди тичане. Peace
Браво  Peace продължавай и на морето, за да не загубиш форма  Party
О, няма да спирам - дори мъжото каза, че щял да тича с мен. Да видим! hahaha

# 158
Момичета можете ли да ми помогнете с нещо- студентка съм в софия и след като си замина септември се чудя къде ще продължа да бягам newsm78 Живея близо до Хотел Плиска. Имате ли идеи? Thinking

# 159
Джогинг-6 км Simple Smile

# 160
Здравейте на всички   bouquet

От известно време ви чета и се надъхвам и аз да тичам- голяма мотивация сте! Сега се връщам от първият ми опит. Успях около три километра като  към края повече ходех, отколкото тичах. Надявам се, че загрях достатъчно преди това. По принцип се движа много в ежеднеяието и  затова ми беше по- лесно отколкото очаквах. Сега усещам как леко ми натежават бедрата, може би все пак съм попрекалила   Grinning  Програмата ми е такава, че имам възможност за максимум три трениропвки в седмицата.

Много успех и кураж на всички пожелавам! И успешна седмица  Simple Smile

# 161
Момичета можете ли да ми помогнете с нещо- студентка съм в софия и след като си замина септември се чудя къде ще продължа да бягам newsm78 Живея близо до Хотел Плиска. Имате ли идеи? Thinking
В Борисовата градина отсреща  Peace

# 162
kali благодаря ти. Аз се притеснявам, че ми идва малко далече, не знам никак не познавам района. А и аз евентуално ще бягам рано сутрин...не знам ще видим като си отида след 20 дни Simple Smile

# 163
kali благодаря ти. Аз се притеснявам, че ми идва малко далече, не знам никак не познавам района. А и аз евентуално ще бягам рано сутрин...не знам ще видим като си отида след 20 дни Simple Smile

Ако нямаш къде да бягаш, по-добре замени тичането с групови занимания в зала, и без това идва зима Wink

# 164
Явно наистина вече не се изморявам толкова,днеска пак забелязах,че почти не се изпотих. Бягах само около 20мин,започнах с една обиколка на мястото,където бягам,после 2 бавно темпо,1 бързо темпо,после завърших с 1 бавно темпо. Така засилвам ли си метаболизма?

Общи условия

Активация на акаунт