Джогинг

• 35 369
  • 250
  •   1
Отговори
# 165
kali благодаря ти. Аз се притеснявам, че ми идва малко далече, не знам никак не познавам района. А и аз евентуално ще бягам рано сутрин...не знам ще видим като си отида след 20 дни Simple Smile

Ако нямаш къде да бягаш, по-добре замени тичането с групови занимания в зала, и без това идва зима Wink
Може би си права. Аз предпочитам бягането защото мога да си го правя когато поискам. Все пак уча в УНСС и програмата ни е ooooh!(имала съм и в събота) Затова не съм сигурно. По примцип гледам да не се задържам много в София. Но да не ви занимавам. Благодаря ти пак   bouquet
 Аз вече правя 5 обиколки без спирка. Засега не съм увеличила, защото нямам време, но се надявам и това да стане. Относно зимата- направо изпитвам ужас, че няма да мога да бягам, така свикнах Mr. Green Даже от 2-3 дни съм забелязала, че сутрин е по- хладно и определено не е много добре Confused

# 166
tinki_15, стадион "Академик" е сравнително близо до хотел Плиска. Не зная дали би могла да имаш свободен достъп до него, но може да поразпиташ. По-безопасно е да тичаш там, отколкото в Борисовата градина (особено пък и рано сутрин).  За през зимата, зала "Фестивална", там има писта, но пак стои въпроса за свободния достъп.
Друг вариант е да проучиш дали може да ползваш базата на НСА - съвсем близо ти е до УНСС и да тичаш в дупки между лекции и упражнения (това означава, че трябва да разкарваш екип, пък и съблекалня ще ти е необходима), но пък си струва да опиташ. Успех!

# 167
KTB, какво му е толкова опасното на Борисовата градина? Постоянно има патрулираща конна полиция Peace

# 168
Дори и в горската част ли патрулират? Аз миналото лято наистина видях полицаите, но в частта с алеите (близо до Орлов мост).

# 169
Не. Само по алеите както тези откъм Орлов мост, така и от страната на стадион Българска армия и около Маймунарника.

# 170
Значи около Плиска най-вероятно не патрулират. Ако пък tinki_15 желае да продължава да  тича сутрин, гората няма да е удачен избор, защото там е тъмно.
Аз миналото лято видях няколко тичащи по алеите в Борисовата. Чудно ми беше как се справят между разхождащите се и каращи колело, но може би се свиква.
извинявам се за офф-а. Надявам се tinki_15 да намери най-доброто решение за нея.

# 171
Caipirinha благодаря ти за съветите.Както и на теб КТВ. Когато се прибера ще разгледам и дано открия точното място Simple Smile Определено имам елание да продължа за бягането, а да не си го спирам до май месец. Иначе в студентски град мога да се преобличам и в "Бонсист", но не ми е удобно! Peace

# 172
Записвам се и аз при вас - тичам отскоро през ден. Нямам за цел да остлабвам, а по-скоро го правя за тонус и леко стягане. Само с тичане без друг спорт дали ще постигна този ефект? При тичането се стяга цялото тяло, нали?

# 173
При тичането се стяга цялото тяло, нали?
Почти, но най-вече се свалят килограми (ако имаш излишни, разбира се).
за стягане може да комбинираш с упражнения за отделните групи мускули.
Тичаш за тонус, след това правиш упражнения за ръце (например лицеви опори на някоя пейка), малко клякания  и напъди за бедра и упражнения за корем:
за целта можеш да ползваш пак пейка, кто легнеш на нея-вдигане на краката или се увисваш като за набиране и пак вдигаш краката (може и свити) нагоре към корема.
също и коремни преси, ако имаш къде да легнеш.
а може и след тичането да продължиш с 10-15-20 мин. упражнения вкъщи  Peace
И накрая задължително разтягане  Peace
Дано съм била полезна  Hug

# 174
Благодаря много, мисля, че знаех отговора, но малко ме  домързява за втората част    Party
Нямам за сваляне, искам леко стягане. Все пак и тичането трябва да допринесе за това.

# 175
Ох и аз искам да се стегна. най- вече задната част на бедрата и ханша. Когато бях на море постоянно плувах и за една седмица разликата беше уау, но сега се чудя какъв тип натоварване да предприема, защото само с бягане и каланетика просто не става същото. newsm78

# 176
Здравейте, доста отдавна не съм влизала във форума, не съм и бягала много!  Embarassed
Сега започнах 90 дневната диета, като се надявам да сваля в областа на корема, защото нищо друго не помогна, но мисля да не спирам тренировките и да започна да бягам отново, преди да е станало студено! Simple Smile

# 177
Ох и аз искам да се стегна. най- вече задната част на бедрата и ханша. Когато бях на море постоянно плувах и за една седмица разликата беше уау, но сега се чудя какъв тип натоварване да предприема, защото само с бягане и каланетика просто не става същото. newsm78
Най-добре да редуваш типовете натоварване, не САМО бягане, или САМО каланетика. Редувай. каквото ти харесва  Peace

# 178
Момичета, мерите ли си пулса и с какво?
Специално питам инструкторките, каква е реалната полза? Ще се принудя ли така да тичам по-бързо?
Треньорът ми казва да си бягам засега и да се съсредоточа върху обема. Мен обаче ме интересува тази джаджа...а хем не ми се дават пари...
http://www.polarshop.cz/fitness-sporttestery/1-polar-ft1.html

В събота участвах в първите си организирани 10км. Участниците бяха около 5 500 души! Много добра атмосфера, итересно беше. Старта беше в 14.00, печеше ужасно, сянка никъде, а по павета се тича като по котешки черепи. Не е като в терен, мекичко както обичам...
Аз съм свикнала да бягам сутрин, след 6, 7 часа, в прохладен парк, много различно ми се стори и последния километър беше ужас. Резултатът ми беше посредствен- 1:00:15, но съм доволна, че не припаднах от обезводняване. А пих! Вече на състезание ще бягам с бутилчица, не беше достатъчна водата на станцията на петия километър. Така...
В края на март ще се включа в първия си половин маратон, тази седмица започват тренировките.

Не смятам да спирам през зимата. Тичала съм и в сняг и в лед, на тъмно в 6 сутринта. Става!

Betty L, поздравления за килограмите!   bouquet
Аз качих. Sad надявам се скоро да се похваля с минус.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 22:19 от Deziderata

# 179
  • Пловдив
Момичета от Пловдив, и по-специално, ако има от Кичука - къде бягате? Аз единствено досега само на Гребната... но ми е супер далече... Споделете Simple Smile Иска ми се да започна да бягам, много обичам, но нямам възможност всеки ден да ходя до гребната...  Crossing Arms
Някоя от вас да има идеи?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт