"ЯНУАРСКИ весели деца радват се на пролетта!" (13)

• 26 607
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Мегси добре дошла  отново wavey.Мерси за инфото,ще погледна.
Честита месечинка на Марти!!!

# 601
Мерси Гали  Hug

Забравих да кажа, че струва или 2,50 или 2,80 не си спомням точно, но са евтини  Peace

За килцта...мисля, че се вижда колко остават до идеалните за мен 60 кг. След като ми спря тотално кърмата започнах да избягвам някои храни, а сега от събота започнахме да тичаме вечер с една приятелка  Grinning. За две седмици съм свалила 3 кг.  Sunglasses

За мазането след баня - не мажа всеки път. Слагам кремче за подсичане, когато видя че се зачервява и му минава много бързо до следващата смяна на памперса..ползвам кремчето на Мустела и съм много доволна.

# 602
Биричка - столчето го купих от гаражна разпродажба - евтинко  Mr. Green, но e Chicco Hook-on Highchair - гледам, че не са толкова скъпи в Интернет - около $40
Бебеш - за оризовата каша- и тука препоръчват с такава да се започва и да се дава даже около месец преди зеленчуци и плодове  newsm78 (по няколко лъжички на ден де) То ако искаш винаги можеш да намериш контра статии. Аз като майка за първи път в началото се бях втрещила като четях всеки ден тотално противоположни неща. Ама той моя мъж вика, то от много четене така става. Сега карам по-избирателно, т.е не търся под вола теле, че е ясно, че ще си го намеря  Simple Smile
Какче, Инка - и моето дете е пристрастено към цицата - и преди половин час да е яла пак не отказва да си цокне. През нощта за сега го докарахме до два пъти - заспива към 8 и яде към 11 и около 3-4.
За джаджата - вярно е, че пише след 6 месеца, ама това не ме спря да се сдобия с нея  Laughing
А пък аз вече дадох на Рая да оближе една полуизядена от мен ябълка, с двете си ръце хвана банан и го цока под вещия ми надзор и изсмука малко парченце диня - все неща, с които не се захранва  Embarassed

# 603

Добро утро!

Аз съм от тези, които спрягат оризовата каша за една от първите храни. Не Бебешондел!
Казвала съм и преди защо- каката прояде тази каша, всичко останало отхвърляше, а и ориза- да, слаб алерген е.
НО! Ивайла започнах да я захранвам на 7 навършени месеца, тя прояде на 9 и кусур месеца.
По това нейни връстници ядяха едва ли не пача...А и детето няма кой знае колко генетично наследство откъм алергии.

Не разбирам защо винаги след пост на Бебешондел скачате така.
Никога ли не ви е минавало през ума, че парен от каша-айрян духа? 
Макар, че децата ми не са направили досега реакция, чета нейните постове и статиите, към които дава линкове. За всеки случай. Не се психирам излишно, не припадам от страх и не проектирам "страхотии" върху децата си. Просто се информирам!

За което съм и изключително благодарна и признателна!

Който не харесва постове, статии и прочие- ами прескача и заминава нататък-много ли е сложно?

Приятен ден и по-малко тревожни мисли ви желая, момичета!

# 604
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!

# 605
  • София
Добро утро!

Аз нямах компютър два дни и имах доста за наваксване.

Какче, не искам да зву1а като черен пророк, но твоите болежки много ми напомнят на моите. Иди да те види лекар.

Мила,  Hug за кафето. Както всеки път....

Колкото до наболялата тема, да, парен каша духа, ама не е нужно да се всява паника във всички. Как пък един положителен пост (освен за кърменето) не пусна, Бебеш? Много ми е любопитно да те попитам - след като всичко е алерген, Явор само тиква ли яде?

# 606
Ами само тиква яде да, до като не стана на 1 година се обриваше от почти всичко и цял а зима е бил на ябълки, тиква и АМ. На година и 3 месеца прояде картофи и ориз, до тогава се обриваше от тях.

От сега нататък небето ще е синьо и ще се оправяте сами, каквито и проблеми да има на някой с каквито и да е обриви - отговарям само на лични. Вече имам представа кой с какво ще е горе-долу, тъй че само чакам да се позахраните повече за да излезе на яве кой с какво. О, да забравих, ще намажете кремче/кортикостероид/, и ще набутате пак лъжицата, че то само на АМ  не може бе  Naughty

# 607
Тонче, как ме барна  с тоя клиииииип  Heart Eyes
Днес съм на вълна Анастейша...ама с други песни  Peace
Ерос го недолюбвам, не знам защо  Thinking

Днес е Световен ден на Океаните

# 608
Добро утро!

Мила, благодаря  Hug Отново.

Тонче, благодаря и на теб  за свежите клипове сутрин Hug

# 609
Айде едно клипче и от мойте  Wink :

# 610
Бебс- Ignorance is bliss...

Има майки на които си полезна с опит и съвети...Най-малкото заради тях не спирай да пишеш!

# 611
  • София, Лагера
Ха добрутро!
Спи ми се. Тази нощ на пресекулки  Tired

... каквито и проблеми да има на някой с каквито и да е обриви - отговарям само на лични.
Ето това е добър пост!  Peace

...Вече имам представа кой с какво ще е горе-долу, тъй че само чакам да се позахраните повече за да излезе на яве кой с какво. О, да забравих, ще намажете кремче/кортикостероид/, и ще набутате пак лъжицата, че то само на АМ  не може бе  Naughty
Ще чакаш с нетърпение на някой да му се появят проблеми, така ли да го разбирам?  newsm78 Ако отсега знаеш, предлагам да споделиш и майките да си знаят. Wink Т.е. да бъдеш полезна, а не пост фактум натякващо нравоучителна.

Бебеш, аз не съм много по тази част, но според разни източни (май) теории човек със собствените си мисли предизвиква проблемите си. Имам позната, която е задълбала, ако е необходимо ще намеря линкове. Помисли върху това заради самата себе си, не може само да се притесняваш за хлапетата си, тровиш си собствения живот, а утре ще тровиш и техния. А относно злорадството над другите... всеки сам си прави греховете, а те се изкупват все някога  Confused

# 612
Ноеми, злобата можеш да си я спестиш  Wink

Май по твоя пример трябва да ида на психолог и задължително да заведа и децата  hahaha

# 613
  • София, Лагера
Бебеш, къде видя злоба? Не на всички подбудите им са такива! Казвам ти да се опиташ да бъдеш позитивна заради самата себе си! Защото това си е твоя живот, твоите мисли, тревоги. А животът ти е един и няма смисъл зорлем да го почреняш с възможно най-лошите сценарии за бъдещето. За теб е това, не за мен  Peace

# 614
  • София
На крива ракета космосът й е крив... Защо не се замислиш върху това, което повечето хора ти казват? Ако имаш малко по-положително отношение към живота, може да не ти се вижда толкова черен и дебнещ с опасности.

Общи условия

Активация на акаунт