Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 759
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
Докладвам за днес - билетите от Грабо за Български разкази на Мариус. Проблем с Грабо нямах. Мариус е прекрасен. Но организацията на самия фестивал е малко куца.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 23:47 от Heltah

# 271
  • София
И аз се връщам от театър сега. Държаха ни до последно пред входа на парка и местата вътре бяха мналко нагъсто (а и нямаше запазени места, казват ти ред и сектор и който превари взима по-хубавите места). Представлението започна с около 20 мин закъснение. И честно казано не ми хареса... това вече си е лично чувство - няма общо с Грабо, продуцентите или дори Мариус...

# 272
  • София
Ресторант "Мармо"- оценка 9/10. Чудесна храна и приятна обстановка. Жалко, че нямаме още един ваучер. Mr. Green

Картофите Грингос- не бихме повторили. Не ни допадна особено смесването на всички тези готови салати и сосове.

Го Паста- перфектни, както винаги. Опитах нов сос- неаполитански (домати, зехтин и босилек) и горещо го препоръчвам, особено за топлото време- лек и ароматен. Peace

На въпросчето на Mahidevran- харесала съм си вече салон за педикюр ( от офертите) и салон за кола маска (без оферта) и не смятам да ползвам други, дори и на по-изгодна цена.  За масажи и други козметични процедури не съм си намерила все още място и бих експериментирала.

# 273
Deva, именно. Пък и фактът, че ако не си на първия или втория ред общо взето не виждаш, особено за джуджета като мен. Но съм се набутала за събота и неделя с билети. Оказа се, че ще пътувам и да си призная ги предложих на момичетата от темата за театрите. Ако им се ходи на тях.

ПС: Нещо отзиви за тази оферта?

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 01:00 от Heltah

# 274
  • София
имате ли идея дали тази козметика си струва Зареди се с козметични продукти за 25 лв, вместо за 50 лв, от BBF Bulgaria!   http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/pazaruvaj-za-50-leva-plascha … bulgaria-com.html  newsm78

# 275
  • София
Мahidevran, мое Ломи Ломи гуро  Mr. Green , имаш ли пръст в този салон, та да знам дали да им се доверя?  Thinking Laughing
http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/nasladi-se-na-60-min-masazh-lomi-lomi.html

# 276

Мисля си, че басейнът му е ужасно малък. Ако не държиш на него може и да е добра офертата. Peace
Аз си купих вау4ер и запазих за 1 и 2 юли.6те дам отзиви,но за тези пари ми се струва добре и без това ме бе6е яд,4е изпуснах този за язовира,нямаше дати за съб. и неделя .

# 277
Добро утро дами Simple Smile петъчно включване от мен  Grinning

Някой да има преки наблюдения върху следния салон : http://great.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0 … %D0%BB%D0%B2.html  newsm78

Не съм позлвала никакви ваучери скоро, но имам запазен час за утре за салон Съни, така че ще споделя отзиви от там Simple Smile Слънчев ден ви пожелавам   bouquet

# 278
  • в града на вечния купон

Мисля си, че басейнът му е ужасно малък. Ако не държиш на него може и да е добра офертата. Peace
Аз си купих вау4ер и запазих за 1 и 2 юли.6те дам отзиви,но за тези пари ми се струва добре и без това ме бе6е яд,4е изпуснах този за язовира,нямаше дати за съб. и неделя .
аз още съм в процес на чудене.....
с надежадата , че ще излезе нещо по добро

# 279
Добро утро дами Simple Smile петъчно включване от мен  Grinning

Не съм позлвала никакви ваучери скоро, но имам запазен час за утре за салон Съни, така че ще споделя отзиви от там Simple Smile Слънчев ден ви пожелавам   bouquet

За салон Съни имам също ваучер за кукленските букли, миналата седмица звънях да се запиша, но нямаха свободни часове, очаквам мнението ти .

# 280
  • Sofia, BG
Да ви препоръчам постановка - Кола Брьонон - Младежки театър Бяха пускали преди време пак и всички, които отидохме тогава останахме очаровани  Peace Малко бях предубедена, че щом пускат ваучери ще е по-слабо представлението, но единодушното мнение беше, че това е една от най-добрите постановки, които сме гледали. Изпипана е отвсякъде, невероятна игра на Малин Кръстев, който до този момент познавах само като водещ на Господарите

# 281
  • София-Младост
Да ви препоръчам постановка - Кола Брьонон - Младежки театър Бяха пускали преди време пак и всички, които отидохме тогава останахме очаровани  Peace Малко бях предубедена, че щом пускат ваучери ще е по-слабо представлението, но единодушното мнение беше, че това е една от най-добрите постановки, които сме гледали. Изпипана е отвсякъде, невероятна игра на Малин Кръстев, който до този момент познавах само като водещ на Господарите
Супер точно се чудех дали да питам за отзиви. Малин Кръстев съм го гледала в няколко други постановки...е много е добър. Simple Smile В тази връзка като се плати ваучера се отива на касата на театъра и от там ти дават билети така ли? А с местата как е , като отидеш си избираш от свободните или има поределн сектор за ваучери?

# 282
Последния ми ползван ваучер е за х-л Бохема в с. Огняново - http://www.dalavera.bg/48/40-lv-za-dve-noshtuvki-zakuski-za-dvam … 100lv-60-otstapka 
беше стархотно, не бях ходила в този край, мога да кажа , че се докоснах до рая smile3531 smile3531 smile3531 smile3531

# 283
  • Sofia, BG
Супер точно се чудех дали да питам за отзиви. Малин Кръстев съм го гледала в няколко други постановки...е много е добър. Simple Smile В тази връзка като се плати ваучера се отива на касата на театъра и от там ти дават билети така ли? А с местата как е , като отидеш си избираш от свободните или има поределн сектор за ваучери?

Не съм ги купувала аз, но до колкото знам, като си разпечаташ ваучера отиваш на касата и там ти дават билет, няма отделен сектор 'ваучери'  Mr. Green Mr. Green но си избираш места от първите редове. Ние бяхме на много добри места 3-4 ред в средата. Колкото  по-скоро след взимането на ваучера отидете, толкова по-хубави места ще си вземете  Peace

# 284
И аз препоръчвам  Кола Брьонон - Младежки театър! Билетите са за хубави места. Постановката е хубава, костюмите и сценографията също. Ние бяхме с миналите ваучери.

пс И това ви го казвам, признавайки си, че попринцип не обичам много-много да ходя на театър...

Общи условия

Активация на акаунт