Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 772
  • 709
  •   1
Отговори
# 285
  • в града на вечния купон
Последния ми ползван ваучер е за х-л Бохема в с. Огняново - http://www.dalavera.bg/48/40-lv-za-dve-noshtuvki-zakuski-za-dvam … 100lv-60-otstapka 
беше стархотно, не бях ходила в този край, мога да кажа , че се докоснах до рая smile3531 smile3531 smile3531 smile3531
ако може пак да пуснат такава оферта
ще чакам последно реших.....

# 286
  • София
Някой да е ходил вече на антицелулитния масаж в МИКС? Отзиви? Simple Smile

# 287
  • София
момичета имате ли проблем с влизането в профила си в сайта на 888.бг  newsm78

# 288
  • София-Младост
момичета имате ли проблем с влизането в профила си в сайта на 888.бг  newsm78
да

# 289
  • Sofia, BG
Водна Аеробика - виждал ли е някой оферта за тях ?

Дааа  воала: http://vzemigo.bg/index.php?option=com_enmasse&controller=de … d=64&Itemid=3
Но честно казано треньорката, която води в Бокар изобщо не ми допада. Ходила съм преди и при самата Мария в св. София (клиниката на д-р Мазнейкова, която е съвсем близо до Бокар) и бях очарована - страхотно настроение и дух имаше по време на тренировката, не усещаш как е минало времето и си тръгваш зареден положително, но за съжаление не всеки преподавател умее да настрои така хората, с които работи. Иначе като материална база фитнеса в Бокар е страхотен, аз често посещавам спа-центъра без ваучер  Peace

# 290
Заради вашите препоръки се опитвам да си поръчам билети за "Кола Брюнон", но вече 6 пъти сайтът на Колектива ме изхвърля - само при мен ли е блокирал?

# 291
  • София
Заради вашите препоръки се опитвам да си поръчам билети за "Кола Брюнон", но вече 6 пъти сайтът на Колектива ме изхвърля - само при мен ли е блокирал?

И при мен също. А междувременно закупените ваучери се увеличиха и реших, че само аз имам проблем.

# 292
Моля за отзиви за студио "Eklipse".Много често пускат оферти и са ми много удобни като локация,студиото се намира близо до Пирогов.Ако някой има впечатления нека сподели и по-специално за маникюр и педикюр?

# 293
  • София
Моля за отзиви за студио "Eklipse".Много често пускат оферти и са ми много удобни като локация,студиото се намира близо до Пирогов.Ако някой има впечатления нека сподели и по-специално за маникюр и педикюр?

Вчера бях само за лак и маникюр, отнема 10-тина минути. Доста е плътен графика така че трябва поне седмица предварително да се запишеш. Момичето е симпатяга, но е доста натоварена с ваучерите и явно напоследък е имало недоразумения с клиенти(ваучери) и  леко се беше изнервила на тях. (става въпрос за голямо закъснение при запазен час или отиват клиентите без изобщо да са запазили час и т.н.-ако  някой се интересува от подробности на лични)

Аз съм доволна от резултата, съвсем малка забележка имам, но като цяло положителен резултат и оценка 8/10

# 294
  • София близо до Витоша
http://www.vzemigo.bg/
Трениравка по водна аеробика,какво мислите? Вчера пуснах запитване ,а днес я намерих ? Виждам много добри отзиви за Мария Шпицер . Някой ходил ли е при нея .

# 295
  • София-Младост

Вчера бях само за лак и маникюр, отнема 10-тина минути. Доста е плътен графика така че трябва поне седмица предварително да се запишеш. Момичето е симпатяга, но е доста натоварена с ваучерите и явно напоследък е имало недоразумения с клиенти(ваучери) и  леко се беше изнервила на тях. (става въпрос за голямо закъснение при запазен час или отиват клиентите без изобщо да са запазили час и т.н.-ако  някой се интересува от подробности на лични)

Аз съм доволна от резултата, съвсем малка забележка имам, но като цяло положителен резултат и оценка 8/10
Маникюр за 10 минути...не е ли малко малко? Знам каква цена са дали, но за 10 мин какво правят...

# 296
http://www.vzemigo.bg/
Трениравка по водна аеробика,какво мислите? Вчера пуснах запитване ,а днес я намерих ? Виждам много добри отзиви за Мария Шпицер . Някой ходил ли е при нея .
Точно 5 поста по-горе.. newsm78

# 297
  • София-Младост
Отзиви за Pizza9 в МОЛ Сердика?
http://ofertomat.bg/offers/view/101.html

# 298
  • София

Маникюр за 10 минути...не е ли малко малко? Знам каква цена са дали, но за 10 мин какво правят...

Цената е 3 лева. Оформяне на нокти, лак, топ лак и сушене(спрей)

# 299
  • София-Младост

Цената е 3 лева. Оформяне на нокти, лак, топ лак и сушене(спрей)
Видях цената, но питам за 10 мин ще успеят ли да ми подрежат, изпилят/полират ноктите, оформят плочката и т.н. Или малко с пиличката и слагат лак?

Общи условия

Активация на акаунт