Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 759
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Какво мислите за тази оферта:  http://sdelkite.bg/sdelka/142-%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0% … %D1%8A%D0%B1.html

Съще ме интересува дали някой е ползвал вече от ваучерите за профилактика на климатик (не на кола) и доволни ли сте?

# 301
  • София
Моля за отзиви за студио "Eklipse".Много често пускат оферти и са ми много удобни като локация,студиото се намира близо до Пирогов.Ако някой има впечатления нека сподели и по-специално за маникюр и педикюр?

Вчера бях само за лак и маникюр, отнема 10-тина минути. Доста е плътен графика така че трябва поне седмица предварително да се запишеш. Момичето е симпатяга, но е доста натоварена с ваучерите и явно напоследък е имало недоразумения с клиенти(ваучери) и  леко се беше изнервила на тях. (става въпрос за голямо закъснение при запазен час или отиват клиентите без изобщо да са запазили час и т.н.-ако  някой се интересува от подробности на лични)

Аз съм доволна от резултата, съвсем малка забележка имам, но като цяло положителен резултат и оценка 8/10
Маникюр за 10 минути...не е ли малко малко? Знам каква цена са дали, но за 10 мин какво правят...

Цената е 3 лева. Оформяне на нокти, лак, топ лак и сушене(спрей)
Видях цената, но питам за 10 мин ще успеят ли да ми подрежат, изпилят/полират ноктите, оформят плочката и т.н. Или малко с пиличката и слагат лак?

ако под подрежат имаш предвид кожичките - без тази услуга, всичко останало да. На мен ми хареса как работи момичето.

# 302
Cherry12 а как ти се стори като цяло този салон Идар? Пускат често целутрон и разните му отслабващи процедури, дали си струват?
да споделя за салона - аз ходих на масаж при тях - ароматерапия плюс медотерапия на стъпала ли беше, нещо такова. Удобно е, че са близо до метростанция (Сливница). Оба(е нито са възпитани, нито са любезни, нито ти е кеф там! Бях спортувала през деня и момичето - не помня име, но русичка, приятна, 91 набор!- дете! - така ме намачка, че нямах мускулна треска следващия ден, но ме болеше и на места имах синки от нейното натискане. 1 час мина направо неприятно. Не бих повторила никога.
Самата аз ги помолих за чаша вода - а те си имаха автомат, ама не се сещат.
Тъ - не препоръчвам.

# 303
Някой да е ходил Oasis Beauty Studio? Тази оферта звучи много добре,но нещо не ми се рискува с нова козметичка
http://www.zadrujno.bg/647/kola-maska-cialo-tialo-muje-jeni-otst … o-pazaruvane.aspx

# 304
Какво мислите за тази оферта:  http://sdelkite.bg/sdelka/142-%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0% … %D1%8A%D0%B1.html

Съще ме интересува дали някой е ползвал вече от ваучерите за профилактика на климатик (не на кола) и доволни ли сте?

И аз я гледах, но малко ми е чудно какво точно представлява електролечението. Дали предизвиква някакъв дискомфорт?

# 305
  • София
http://www.lapni.bg/offer/285  smile3532 smile3532 smile3532 Е ,няма такава тъпотия!

# 306
  • на село
rotfImao rotfImbo Верно няма!

# 307
# 308
  • Някъде на път....
Абсолютно!  ooooh!

# 309
Здравейте и от мен!
Искам да изразя тоталното си разочарование от ГЕРМАНИ. Купих ваучер за 1 юни за 2 деца, но на входа ни поискаха по 10 лв за нас-майките. В обявата пишели, че трябва ваучер и за нас. До тук добре, но вътре гъч от хора, почерпката беше едни ужасни наденички и картофи с лук, за пиене не дадоха поне 1 сокче за децата, плащаш отделно. Такова хубаво място, никаква организация.Останах с много лошо впечатление. Исках да си закупя ваучер и за други процедури там, но явно не си заслужава.

# 310
Момичета, внимавайте много със сайтовете, четете хубаво, задавайте въпроси, защото напоследък зачестяват случаите с некоректни обяви.
Само за справка ще Ви дам една активна в момента оферта
http://www.lapni.bg/offer/264/61-отстъпка-от-25.06.-до-02.07.-за-7-нощувки-на-Морето-за-Двама-в-хотел-Прима-Вера-2-Приморско-само-за-128-лв

Офертата важи за 2-ма човека само в периода от 25.06 до 02.07, до момента са продадени 21 ваучера, а стаите в хотела са само 15!
Дано не настаняват по 2 семейства в стая, че ума ми не го побира как ще настанят 21 семейства в 15 стаи - поне да имаха форум да се уточни този въпрос #Crazy

# 311
# 312
SILVA_M, ние с ева си коментирахме, че има риск да стане твърде пренаселено. Бяха продали над 300 ваучера. Съжалявам за неприятната емоция.
Ние имаме ваучери за плуване.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 19:44 от Люлин

# 313

Пиците бяха хубави преди година. И това, че тестето им се прави с Био брашно е някаква нова измишльотина. Правят ги тънки като палачинка пиците и слагат съвсем малко продукти отгоре. Наистина и италианците не слагат повече от 3 вида продукти върху пицата, но нашите слагат съвсем малко количество! Отказах се от тези пици главно защото един  тъмен/мургав  субект правеше тестото преди време, но това е друга тема.

# 314
Другата седмица съм на маникюр и педикюр в Еклипс, ще дам отзиви.
Италиянските пици в Сердика много ми харесват, взех си ваучер.
КАртофите Грингос също са ми любими за протокола...щото виждам, че има и други мнения.
Търся си оферта за подстригване, ако може пО към центъра, не много скъпо  Mr. Green...ще съм благодарна на линкчета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт