Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 742
  • 709
  •   1
Отговори
# 330
И аз да се оплача от плуването в Германи. Преди 12.00ч. не работят. След 17ч. имат рожденни дни. Моите деца спят между 14-17ч. Остава ми един единствен час (от 12-13ч.),  в който можем да ги посетим и то ако някой друг вече не се е записал преди нас.

Търси Нона Нейчева и в никакъв случай Жанета Георгиева.  Peace

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 11:01 от Люлин

# 331
  И аз имам ваучер за плуване в Германи.Звънях им вчера вечерта и днес,но никой не ми вдига.Вече имам големи резерви,но ще видим.Доволни ли сте от самите уроци по плуване?Много ли идва на самите деца ако запиша два последователни часа?

Ще ми се да пуснат още оферти за децата през лятото и за аниматор или клоун за рожден ден!!!

# 332
Два последователни часа не те съветвам. Поне за моите е достатъчно 45-50 минути.
Баткото ходи и на още едно плуване на "Спартак". Предпочитам равномерно, а не прекалено натоварване.
Ако запишеш два часа един след друг вторият ще е по-скоро игра във водата. Вероятно.

Резервите са ти оправдани, уникална "организация" имат.

# 333
 Благодаря ти много за бързият отговор Люлин  Peace
 Питам,защото май се очертава голяма главоблъсканица с тези часове.ОК-важно е малката да се чувства добре-само за плуването говори-дано не се разочарова .От инструктора доволна ли си?Има ли подход към децата? Не питам за Германи - без коментар!

# 334
Запис и да попитам някой ползвал ли е тази оферта за приглед на колата, смяна на масло, филтри и т.н. от сервиз MM? http://www.imasdelka.com/smqna-na-maslo-podmqna-na-filtri-diagno … avtomobila-26wc29

Аз видях, че имам ваучер, който изтича и след като се обадих ми обясниха, че нямат възможност да ме вместят до края на обявения период - обадих се 3 дни преди края, защото много хора се били обадили в последния момент. Предложиха ми алтернатива за делничен ден, което ми е трудно да изпълня, защото работя... и ми казаха, че те ми правят услуга като ме приемат след края на периода, което ми подразни... А в обявата не беше записано, че трябва да се обадиш примерно 5 дни по-рано...

Чудя се дали изобщо да се занимавам с тях?
След като не искат да изпълнят задължението си към теб, обърни се към имасделка.ком да вземат отношение по въпроса. Дала си пари, редно е да си получиш или закупеното, или парите.

# 335
Да дам отзиви за ресторант Мармo в Младост-2, снощи го посетихме с любимия Simple Smile Беше много хубаво! - ресторантът е с много приятен съвременен интериор, храната е вкусна и поднесена красиво, обслужването е отлично. Не усетих никакво неприятно отношение заради това, че сме с ваучер, на съседната маса имаше компания също с ваучери и към тях отношението беше чудесно. Цените са сравнително високи предвид локацията на заведението (все пак се намира в краен квартал, на не особено атрактивно място), но са приемливи предвид предлаганото в заведението. Ние му поотпуснахме малко края и доплатихме 27 лв към 40-те, включени във ваучера, но си поръчахме сравнително богата вечеря - две салати (италианска овчарска и селска - и двете са чудесни), две основни ястия (пиле екзотик и пиле тандури - също много апетитни), бутилка българско розе и бисквитена и еклерова торта за десерт. Изобщо напълно доволни сме, на мен засега ми върви на успешни сделки явно Grinning

Последна редакция: сб, 04 юни 2011, 13:26 от Шехина

# 336
И аз да се оплача от плуването в Германи. Преди 12.00ч. не работят. След 17ч. имат рожденни дни. Моите деца спят между 14-17ч. Остава ми един единствен час (от 12-13ч.),  в който можем да ги посетим и то ако някой друг вече не се е записал преди нас.
Защо да не работят преди 12ч? Синът ми днес беше от 10.00, предната седмица също ... Лошо впечатление ми прави факта, че се съблича в събелкалнята, където всички дечица от детската градина са си оставили нещата. Иначе Любчо е доволен ... Треньорът днес е споделил, че напуска, не го устройвали условията.
За РД, да, не е мн. приятно, но нямаме избор...

# 337
  • София
Тая тема съвсем ви изпуснах дирите  ooooh!
Да похваля момичетата от салон Белиз. Отидох с ваучер за фотоепилация на мишници и се оказа, че жени с проблеми с ЩЖ не е хубаво да се подлагат на процедурата. Аз питах момичето дали ако аз си поема отговорността ще ми направи процедурата, тя отказа (това си беше тест от моя страна, защото и аз не бих рискувала със здравето си). Вчера се чух с ендокринолога ми и той каза, че Хашимото не е проблем и спокойно мога да си правя процедурите, та утре имам записан час Simple Smile Ще давам отзиви после  Peace

# 338
За плуването при Георги Палазов няма такива проблеми с часовете - през седмицата, през уикенда, когато се уговориме. Страхотен е!   bouquet

за 1 юни в Германи се обаждах да ги питам имат ли капацитет за толкова продадени ваучери и те ме уверяваха, че очаквали над 1000 гости и това не било проблем. Визирайки малкия басейн, обявеното водно парти и купища деца... не купих ваучер.

# 339
Защо да не работят преди 12ч? Синът ми днес беше от 10.00, предната седмица също ... Лошо впечатление ми прави факта, че се съблича в събелкалнята, където всички дечица от детската градина са си оставили нещата. Иначе Любчо е доволен ... Треньорът днес е споделил, че напуска, не го устройвали условията.

На мен ми казаха по телефона, че мога да записвам часове между 12-20ч. Когато поисках 18ч., казаха, че след 17ч. имат рожденни дни.

# 340

На мен ми казаха по телефона, че мога да записвам часове между 12-20ч. Когато поисках 18ч., казаха, че след 17ч. имат рожденни дни.
Хмм, странно, тези ще звънна да запиша час за следващия уикенд...
И днес сутринта е имало РД, не е само след 17.00.

# 341
  Голяма излагация са тези Германи с тези ваучери за плуване.Звъня им вече 10 пъти и никой не ми отговаря.Вече много съжалявам,че си взех ваучер и казах на малката за плуването.Коментарите тук потвърждават колко са неорентирани.Не можеш да си запишеш час,махал се треньора -просто супер непрофесионално.Надявам се да се вземат в ръце и да оправят този гаф с тези ваучери!!!

# 342
Отзиви за този салон?
Хубави ли са боите за коса, не съм ги ползвала?

http://www.evtinoto.com/offers/Boyadisvane-s--boya-LAKME--podstr … d-lILJ-5B-pI7mWlj

# 343
  • София
Тая тема съвсем ви изпуснах дирите  ooooh!
Да похваля момичетата от салон Белиз. Отидох с ваучер за фотоепилация на мишници и се оказа, че жени с проблеми с ЩЖ не е хубаво да се подлагат на процедурата. Аз питах момичето дали ако аз си поема отговорността ще ми направи процедурата, тя отказа (това си беше тест от моя страна, защото и аз не бих рискувала със здравето си). Вчера се чух с ендокринолога ми и той каза, че Хашимото не е проблем и спокойно мога да си правя процедурите, та утре имам записан час Simple Smile Ще давам отзиви после  Peace

Ново двайсе, аз що фотоепилации си направих, без да знам за това...... Лекарка ми ги прави (не с ваучери), ама нищо не спомена..... както и да е, дано не съм си навредила.....

И пак да питам, профилактика на климатик в къщи или в офиса никой ли не е ползвал?

# 344
  • София
Zazzy, с теб сме заедно в хашимотската тема, та ако нямаш други проблеми с ЩЖ не би трябвало да си си навредила. Аз говорих с Начев ако това има значение, на него му имам доверие.
Иначе на мен ми дадоха един лист да подпиша, че не страдам от един куп заболявания + бременност и тогава възникна въпроса. Там пишеше, че не трябва да имам заболяване на ЩЖ.
А я кажи дали имаше ефект при теб фотоепилацията?

Общи условия

Активация на акаунт