Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 682
  • 709
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
искам да ви споделя какво открих и колко съм втрещена #Crazy. Търсих нещо за подарък на една моя приятелка и попаднах на оферта за колие на Сваровси с формата на коте. Тя по принцип има котка и реших, че много ще се зарадва, а и намалението си е значително (от 100 на 29 лв). Реших да проверя в интернет дали наистина е така и какво мислите - открих го за 33 лв. на редовна цена :crazyeyes:http://apreyn.com/prod.php?id=4313 #Crazy. Днеска гледам колко сайтове са пуснали същото коте със същото "намаление" - Аванто, сделките, евтинко - сигурно има и още - тези ги видях във Вички оферти.  Направо не мога да повярвам - съвсем ни взеха за канарчета от някои сайтове. Ясно толкова си проверяват "намаленията". Споделям го, за да не се прецакате и вие. Лично аз се отказах от това бижу, щото вече се съмнявам и в качеството му.

# 406
  • София-Младост
Един дебилен въпрос от начинаещ. Какво означава тва: Ваучерът може да бъде използван в рамките на едно посещение. Аз си харесах една оферта и си поръчах няколко накуп от нея, означава ли, че ще трябва да я използвам наведнъж? Или точно обратното? Rolling Eyes

Също при плащането в Ийзипей трябва ли да нося принтирано заявката с номера на плащането? Или може да си препиша номерчето просто и с него. Embarassed

Моля, осведомете невежата си посестрима. Praynig

Е не всички наведнъж, а 1 ваучер наведнъж еднократно...дай по-добре да видим за какво иде реч всъщност.
С изипей не съм плащала, но мисля, че ди достатъчен само номера.

# 407
  • София
Отзиви за автомивка Витоша, моля!  Wink  Днешната им оферта изглежда много добре - Топ оферта! Цялостно пране на автомобил + външно измиване от авт …  отстъпка от 55%.

Аз бях купувала ваучер за тази автомивка преди и сега пак купих, но само за измиване, без пране - ето тази оферта. Автомивката е ок като цяло - колата беше сравнително чиста, без да се престарават. Като за 10 лв. става. С прането не знам как са. Simple Smile

# 408
Severa
Можеш да си ползваш ваучерите в рамките на посочения срок.
В рамките на едно посещение означава, че ако ваучера включва нпр. няколко процедури то те трябва да се извършат наведнъж. Нпр. прическа+педикюр ти ги правят в един ден, не може за едното да отидеш в друг ден.
На касата на изипей трябва да продиктуваш номера, нищо не разпечатвай  Peace

# 409
  • София
Мерси, милички! Ей за тази оферта иде реч:

http://www.avanto.bg/sofia/solarium_benita

Поръчала съм си 10 по 10 минути от нея. Но нямам никакво намерение да се пека 100 минути наведнъж. Crazy

# 410
  • София-Младост
Мерси, милички! Ей за тази оферта иде реч:

http://www.avanto.bg/sofia/solarium_benita

Поръчала съм си 10 по 10 минути от нея. Но нямам никакво намерение да се пека 100 минути наведнъж. Crazy
Не е и нужно, но 10 мин. накуп от 1 ваучер ще трябва да ползваш. Т.е. ако отивайки ползваш 5мин, останалите 5 ги губиш Simple Smile

# 411
Също при плащането в Ийзипей трябва ли да нося принтирано заявката с номера на плащането? Или може да си препиша номерчето просто и с него. Embarassed

Само диктуваш номера и сравняваш сумата дали е същатата.Peace

# 412
  • София
Благодаря! Hug

# 413
Питах в другата тема, но и тук ако има някой, който може да даде отзиви  Praynig
Трайна епилация с доказано ефективната elos система  Thinking

# 414
  • София
Sled malko otivam tam. Shte pisha posle.

# 415
За Копривщица и точно тази къща пускат отново оферта, но нямам спомен преди дали беше от колектива и цената каква беше. Нека някой ходил даде отзиви. Моля.

# 416
  • София
А как се получават кодове за отстъпка от Колектива?

# 417
  • До хладилника, който обичам
А как се получават кодове за отстъпка от Колектива?

Моя го изпратиха, защото съм била купила ваучери за 2 сделки в рамките на някакъв си период. По това време много хора получиха такъв. Повече не съм получавала, въпреки че пазарувах. Беше за 20% отстъпка от сделка по избор.

# 418
А задружните пари до кога важаха. Тези, които ги даваха бонус когато се регистрираш с BGMAMA.

# 419
Ходихсме с детето на тържество на 1-ви юни , по тази оферта: http://ofertata.bg/offers/1
Пълна подигравка беше товаа!  ooooh! Рекламата гласеше: "Откриване на комплекс", да но той не бил нов тоя комплекс, а било "откриване на СЕЗОНА в съответния стар комплекс"; също беше писано че щяло да има безплатен концерт на Ищар... но то всъщност било "че можело да спечелим от томбола безплатни билети за концерта на Ищар".... Големи са мизерници значи!
НИКОГА НЯМА ДА ИМ ОТИДА ПОВЕЧЕ В СКАПАНИЯ КОМПЛЕКС (стария плувен комплекс до Силвър Център)
Поне детето се повесели (порисува и се попързаля), докато майка му се чувтваше излъгана, да не говоря че "излъгах" и мои приятели!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт