Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 722
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
Ходихсме с детето на тържество на 1-ви юни , по тази оферта: http://ofertata.bg/offers/1
Пълна подигравка беше товаа!  ooooh! Рекламата гласеше: "Откриване на комплекс", да но той не бил нов тоя комплекс, а било "откриване на СЕЗОНА в съответния стар комплекс"; също беше писано че щяло да има безплатен концерт на Ищар... но то всъщност било "че можело да спечелим от томбола безплатни билети за концерта на Ищар".... Големи са мизерници значи!
НИКОГА НЯМА ДА ИМ ОТИДА ПОВЕЧЕ В СКАПАНИЯ КОМПЛЕКС (стария плувен комплекс до Силвър Център)
Поне детето се повесели (порисува и се попързаля), докато майка му се чувтваше излъгана, да не говоря че "излъгах" и мои приятели!  #Cussing out

А комплекса ремонтиран ли е? Във фейсбук твърдят, че е много хубав и няма да се пълни с циганите на Филиповци.

# 421
Ходихсме с детето на тържество на 1-ви юни , по тази оферта: http://ofertata.bg/offers/1
Пълна подигравка беше товаа!  ooooh! Рекламата гласеше: "Откриване на комплекс", да но той не бил нов тоя комплекс, а било "откриване на СЕЗОНА в съответния стар комплекс"; също беше писано че щяло да има безплатен концерт на Ищар... но то всъщност било "че можело да спечелим от томбола безплатни билети за концерта на Ищар".... Големи са мизерници значи!
НИКОГА НЯМА ДА ИМ ОТИДА ПОВЕЧЕ В СКАПАНИЯ КОМПЛЕКС (стария плувен комплекс до Силвър Център)
Поне детето се повесели (порисува и се попързаля), докато майка му се чувтваше излъгана, да не говоря че "излъгах" и мои приятели!  #Cussing out

А комплекса ремонтиран ли е? Във фейсбук твърдят, че е много хубав и няма да се пълни с циганите на Филиповци.

Идея си нямам дали е ремонтиран, имаше толкова много хора, че едва се промъквахме с малката покрай пълните с вода басейни, нищо не можах да видя и преценя. А и ме загубиха още като видях за какво иде реч... Да не говорим че обикаляхме 40 мин. с колата в района, за да намерим "новия комплекс" който откриват  ooooh! , защото въобще не вярвах че така подло са скрили истината в обявата! Нямам думи просто!

# 422
  • София
Jen_Jen и аз бях си "купила" от въпросните ваучери, добре че не отидохме значи, да не се ядосвам. Че щяхме да сме голяма тайфа с децата. Колкото до въпросния "комплекс" силно се съмнявам че няма да има циганета и пубери от района, които в някой случай са по досадни от ромите.

# 423
Дали вече сте обсъждали тази оферта        http://grabo.bg/sofia/87-otstapka-ot- … -v-legrano-0gdw8w.
И какви са отзивите?

# 424
  • София
Я какво си имаме тука  Mr. Green http://ofertomat.bg/offers/view/106.html

Иначе да дам отзиви:

Хотел Time Out Сандански (Vip Oferta) : Офертата беше за две нощувки със закуски + 1 вечеря с комплимент бутилка вино за двама за 90лв.. Хотелчето е малко, тип семейно. Стаите не са нищо особено. За реалната обявена на рецепция цена от 85лв. на вечер, ще имат много да взимат! Беше обявено, че  има Wi-Fi - да, но не и в нашата стая на 4ти етаж.  Naughty Не ми беше приятна тази изненадка. Относно вечерята, беше на шведска маса и имаше немалък избор, всчико беше вкусно, а винцето - чудесно (макар и червено, без право на избор, което не се връзва много с жегата, ама карай). В хотелчето имат джакузи (малка локва) и парна баня, които не пробвах, но това поради жегата. Има и малък фитнес, който на ЛМ му дойде дюшеш за една лека тренировчица. Пълната излагация бяха закуските - пак шведска маса, но нямаше нищо за неядящите хляб. Моя милост.  bowuu Нито корнфлейкс, нито мюсли,нито кисело мляко, нито поне едни сварени яйца!  ooooh! Набивах домати със сирене.  Stop Прясното мляко също беше свършило. Особено зле беше положението за станалите към 9ч. Пак аз.  Mr. Green ( При обявена закуска 8-10ч.). Цените в хотелчето също не бяха много народни - бира, кафе, все по 2лв. КИбапче, кИфте 1.50лв.  Laughing Както и да е, де. Ние ядохме в града.  Peace Иначе тераската беше приятна, но определено липсваше един басеин. Като цяло си изкарахме страхотно, но не и благодарение на хотела. Втория ден ходихме на басеин на едно малко хотелче (Prim), където хората бяха уникално любезни! Храната беше много вкусна, цените народни и със страхотна тераса под едни дъбове, над реката.  Heart Eyes Другият път сме там!
 Та като цяло за Time Out. Не беше зле, но няма да повторя. Нито с ваучери, нито без! Давам цяло 6 , заради прекрасното изкарване, като цяло.6/10

Епилация Елос (4 малки или 2 гоелми/Задружно) : Преди малко се връщам от там. Правих триъгълник. Както рецепциониската, така и самата лекарка, бяха страшно любезни. Не ми допадна само това, че не попълвах въпросник. Дори не ме попитаха дали съм бремена.  Naughty Иначе лекарката ми обясни всичко съвсем подробно. Оказа се, че Елос е комбинация от лазер и радиочестотен ток (дано не му обърках името). newsm78 Обаче.... #Crazy Процедурката е меко казано неприятна! Ауууч!  Scream Едно 10 години правя кола маска там, ама това е ... чудо невиждано!   tiptoe Както някой беше споделил по повод фотото на триъгълника : "преотих" се. Не я знам тая дума, ама много точно пасва.  LaughingИ трябваше да се опна гола, голеничка.  Embarassed Голям срам! Иначе те мажат с гел, като при фотото.  newsm78 А после те пръскат с термална вода. Та, само остава и ефект да има.  Crazy Оценка няма да давам, че чакам резултата първо. Иначе, като отношение - 10/10

# 425
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Здравейте, пиша от тук в момента http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=196
Всичко е чудесно и е както е описано в офертата.Хотелчето е доста приятно, песоналът е мил и НЕДОСАДЕН  Grinning, храната е доста разнообразна и мноого вкусна:))Басейнът също е добре,не е пренаселно като цяло.Наблизо има и безплатен плаж  Peace Peace Peace Peace

благодаря за коментарите, ние също сме с ваучер за там за 24 август, е, тогава едва ли няма да е пренаселено, но това е компромис, който приехме да поемем, важно е, че всичко останало, което споделяш е ОК
весело доотпочиване

# 426
  • София
... Както някой беше споделил по повод фотото на триъгълника : "преотих" се. Не я знам тая дума, ама много точно пасва.  Laughing
Без отношение към темата, тъй като аз също "там" съм от край време с кола маска, да изкажа и моите подозрения относно усещането: преПотих се  Mr. Green

А по темата... Напоследък нищо не мога да си харесам от ваучерите и по-добре де  Naughty
Днес ме изкуши единствено офертата за Механа Избата, че много го харесвам това заведенийце...

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 17:01 от carbo

# 427
http://www.cheaper.bg/current_offers/2/27 Дълбоко почистване на лице... за 15 лв. Отзиви за студиото Лучана? При тях май всичко е по 30 лв и на промоция - 15. Дали си струва?

# 428
  • София
... Както някой беше споделил по повод фотото на триъгълника : "преотих" се. Не я знам тая дума, ама много точно пасва.  Laughing
Без отношение към темата, тъй като аз също "там" съм от край време с кола маска, да изкажа и моите подозрения относно усещането: преПотих се  Mr. Green

Joy Най-вероятно си права, че е правописна грешка, пък аз реших, че е някоя непозната за мен диалектна дума.Иначе много добре се вързва - преотих сеhahaha Мацката дето ме подхлъзна с тази дума, да не се крие, а да си признава!  Laughing

# 429
Момичета, помня, че бяхте писали за фотокнигите, това дали е добра оферта?
http://www.zadrujno.bg/655/fotoalbum-korica-snimki-grupovo-pazar … ane-otstapka.aspx

# 430
  • софия
А и на Колектива офертата за Копривщица звучи изкушаващо - Копривщица: 2 нощувки за двама в „Хаджи Иванчова къща” само за 5 … вместо за 116 лв!  Само се чудя как ли са цените за хапването там.....Иначе е идеално за някой уикенд, не мислите ли?  Peace
За къщата нищо не мога да кажа, но ние бяхме майските празници в Копривщица и цените в ресторантите са много прилични, да не кажа евтини в сравнение със софийските. Градът е страхотен и хората много мили.

# 431
  • Sofia
http://ofertomat.bg/offers/view/104.html
Нещо не разбрах - дали за 6лв на видеокасета става въпрос? Не е ли много?

# 432
http://ofertomat.bg/offers/view/104.html
Нещо не разбрах - дали за 6лв на видеокасета става въпрос? Не е ли много?
Дори още повече:
Ваучерът покрива прехвърляне на до 1 час видео от VHS, VHS-C, Video8 или mini DVD във формат DVD-R. За всеки започнат час ще ви трябва 1 ваучер.

# 433
  • Някъде на път....
А и на Колектива офертата за Копривщица звучи изкушаващо - Копривщица: 2 нощувки за двама в „Хаджи Иванчова къща” само за 5 … вместо за 116 лв!  Само се чудя как ли са цените за хапването там.....Иначе е идеално за някой уикенд, не мислите ли?  Peace
За къщата нищо не мога да кажа, но ние бяхме майските празници в Копривщица и цените в ресторантите са много прилични, да не кажа евтини в сравнение със софийските. Градът е страхотен и хората много мили.
zvanche, благодаря!  Hug
Така да се каже, нави ме!  Peace

# 434
  • софия
....
zvanche, благодаря!  Hug
Така да се каже, нави ме!  Peace
Hug Hug
Дано не те подвеждам и на вас да ви хареса. На моята джувка й беше много интересно да влиза и разглежда старите къщи. Най й хареса старото училище. Аз нещата ги попрочетох тук. Гледахме и програма за 24 май. Много мило беше. Отидохме инцидентно, не бях ходила, но с удоволствие пак ще отида.

Общи условия

Активация на акаунт