Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 649
  • 709
  •   1
Отговори
# 435
  • София
....

А по темата... Напоследък нищо не мога да си харесам от ваучерите и по-добре де  Naughty
Днес ме изкуши единствено офертата за Механа Избата, че много го харесвам това заведенийце...
Кое беше това заведение Избата? Мисля, че и аз го харесвам, но не мога да си спомня кое е. newsm78

# 436
# 437
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green трябва да взема да се науча да ползвам бутона – проверка правопис  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
момичета отзиви за този център http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=184&refid=100182
и за 62% отстъпка за Професионална Грижа за вашите Крака със SPA педикюр, O.P.I. лак + Декорация по избор в салон за красота BELIZE само за 18 лв. http://www.lapni.bg/offer/226
ако не ме лъже памета имаше доволни

сърбят ме ръцете  hahaha - не съм си купувала ваучер от 5-6 дена  Joy

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 19:09 от lepidopteria

# 438
Привет, момичета! Simple Smile

Купувам ваучер за тази оферта от задружно (ако някой е взел повече):

Диамантен пилинг на лице+виртуална мезотерапия с ДНК комплекс за заличаване на пигментни петна, разширени пори, стрии, белези от операции за 25 вместо 80 лв. в дерматокозметичен център Енигма

Лека вечер!

# 439
  • София
Доколкото си спомням, имате куче в къщи (или бъркам  newsm78). Отровата, с която пръскат не е ли опасна за домашните любимци?
За кучето се сетих покрай прането на килими. Вашите точно 10 кв.м. ли бяха? Ако са малко над 10 по какви цени се доплаща? Тогава попитах в офертата, но не ми отговориха, а скоро трябва да си използвам ваучера.
Таня, по време на пръскането кучо е затворен на балкона - екстра му е на чист въздух по цял ден.
За килимите - бях купила 2 ваучера. Единия килим е много голям и се получаваха общо за 3те - около 18 кв. м. Като ги вземаха казаха, че в автомивката ги мерят и после може да се доплати. При мене не се наложи.

# 440
  • Sofia
Имам ваучери за картофи Грингос.
Мога ли да ги ползвам с кода, без да ги разпечатвам?

# 441
  • София
Айша,   bouquet   Котките ще ми е трудно да ги затворя на балкона Sad. Ще разчитам само на пръскането в мазета и стълби.

# 442
  • София
Таня, момчето преди да пръска каза, че препарата не влияе на големи животни и хора.
Хлебарките ги привличал и като минели през него ги тровел.
В стаята на дъщеря ми има тарантула в аквариум. Нищо и няма след пръскането.
Но попитай във  фирмата предварително заради котките.

# 443
  • София
Айша,   bouquet   Котките ще ми е трудно да ги затворя на балкона Sad. Ще разчитам само на пръскането в мазета и стълби.

Ние също имаме котка и сме викали фирма да пръска за хлебарки- не сме имали проблем. Бях предупредила предварително, че имаме животно у дома. Peace А ако ще пръскате входа и ти не напръскаш, рискуваш да дойдат при теб. Mr. Green

# 444
Здравейте, моля ви за мнение за ресторант „Коза Ностра“ – тази оферта.

# 445
# 446
  • До хладилника, който обичам
Детски шапки Фокс някой да е взел вече, че да каже какви модели има?

# 447
  • Sofia, BG
дааа и аз се размечтах...  Crazy

Как се издразних на една оферта за масаж, пилинг и парна баня 'намалени' с 53% и вече само 87 лв  Shocked Специално проверих ценоразписа на сайта - масажа е 50лв, пилинга е 25 лв, парната баня колко да е... в никой спа-център не съм плащала повече от 7-8 лв  newsm78 излиза, че дори се плаща повече  #2gunfire

# 448
  • софия
„Коза ностра“ Отзиви? Дали има градина?

# 449
  • София
http://grabo.bg/7-dni-na-maldivite-sas-zakuska-obiad-i-vecheria- … 50-otstapka-0g9k9  Flutter
[ote]\
Внимание!"Бонуси към офертатаАко закупите ваучер, можете да се възползвате и от отстъпка за самолетен билет с включени летищни такси за Истанбул - Мале, на промоционална цена от 699 евро. Намалението за деца от тази цена е в размер на 150 евро.'"
Момичета,четете внимателно офертите! Офертата не включва  и пътя до Истанбул и билета Истанбул-Мале!

Общи условия

Активация на акаунт