Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 643
  • 709
  •   1
Отговори
# 510
  • софия
......

Е да ама в еха.бг ги няма офертите на грабо...добре че от там ми ги пращат по мейла...
Те пък грабо напоследък едни оферти пускат...

# 511
Аз вече си свикнах специално да поглеждам в Грабо, защото ги няма, но така или иначе нищо не си харесвам от там. Само по навик надниквам.

# 512
  • София
Относно почивката на Малдивите...не е  намалено.Вижте това от сайт на друга тур. агенция : http://www.bohemia.bg/prog.php?p=1163&c=112 ...За 2200/2300 ЛВ (1100 Е): 10 дни,закуска и вечеря,самолетен билет.Вярно,че е 4*,но на Малдивите и на палатка мога  Laughing .

Че то даже май става въпрос за същия курорт. И без палатка съм навита за там  Mr. Green
Ох мечтииии.

# 513
И аз да се оплача - изтекъл ми е ваучера за пицария Мамма Миа. СНощи видях. Подозирам, че при пускането на оферти винаги имат задна мисъл, че няма да се ползват всички закупени ваучери. Аз съм си виновна, че не гледам, но пробвах 3 дни да се свържа с тях миналия месец и се оказа, че са много натоварени и трябва да поръчам няколко часа по-рано, което значи да вържа някой в къщи да седи 4 часа и да чака пица. Все повече се замислям при покупка на ваучер. Naughty

Не е нужно "да вържеш някой" да стои 4 часа и да чака..просто заявяваш фиксиран час!! Разликата е плюс минус 15 мин...при нас дойдоха на минутката!

# 514
Отзиви за салон за красота BELIZE?Аюрведа  масажа  за 16 лв звучи доста добре.
Моля, ако няма има наблюдение за добър фризьор да даде координати (ако е в район Люлин, Надежда ще е най-добре)!

# 515
Пуснете моляяя процедури LPG за тяло Hug

# 516
Подкрепям за районирането, ако може така да се каже...
Чакам нещичко за подстригване, по- наблизо...аз съм в Слатина, и на мен Люлин ми е далечко, ама и ГД също...Свиркайте, ако видите нещо.

# 517
Къде ги намирате тези добри оферти в Люлин,че аз не мога  Thinking ?Била съм на масаж на гръб само.
Днес ядох суши в Magnito по тази оферта: http://www.evtinko.com/offer.php?id=2 ...и нищо особено,да не кажа разочароващо,повече не бих си взела или отишла.Мислех,че ще е много добро,предвид цените там(всъщност цената на това в менюто е 38,ако не се лъжа а не 35)Рибата тон беше от консерва,което всъщност не беше толкова лошо на вкус,но това че е пасирана с майонеза е далеч от представата ми за "здравословното нискокалорично суши".Малки парчета.Определено липсва "комбу"(подправка) в ориза ...абе сигурно щях да съм доволна,ако нямах по-големи очаквания.
Яд ме е,че изтървах последната оферта на DA_BAR,поне скоро съм в Пасифик.

# 518
Много благодаря за линка към билетите за кино на Колектива!  bouquet
Опитах да ги рекламирам на приятелки, но от сайта на Колектива до самата оферта не мога да стигна... newsm78

# 519
Сърбяха ме вече и мен пръстите да купя ваучер Mr. Green и... тази вечер се отчетох с един за ресторант Cosa Nostra от Колектива Simple Smile (изобщо сме големи гурмани напоследък с любимия, само заведения за хапване посещаваме, гладни новобрачни Blush)

# 520

Яд ме е,че изтървах последната оферта на DA_BAR,поне скоро съм в Пасифик.

Има оферта за  DA_BAR :

http://www.lapni.bg/offer/250/%D0%92%D0%9A%D0%A3%D0%A1%D0%9D%D0% … 5.90-%D0%BB%D0%B2

# 521
  • Sofia
ivontistyle, благодаря! И аз - там. Grinning

# 522
  • София-Младост
И аз да се оплача - изтекъл ми е ваучера за пицария Мамма Миа. СНощи видях. Подозирам, че при пускането на оферти винаги имат задна мисъл, че няма да се ползват всички закупени ваучери. Аз съм си виновна, че не гледам, но пробвах 3 дни да се свържа с тях миналия месец и се оказа, че са много натоварени и трябва да поръчам няколко часа по-рано, което значи да вържа някой в къщи да седи 4 часа и да чака пица. Все повече се замислям при покупка на ваучер. Naughty
Ще напиша нещо, като не съм сигурна до колко  евярно, но ми го казаха в един салон, в който бях с ваучер.
Фирмата продала ваучера не плаща неизползваните, в смисъл купуваш ваучер за пицария Мама мия от "Сделка" примерно, но по една или друга причина не го ползваш. Пицарията не получава нищо за него, парите остават при "Сделка". Друг е въпросът, че като се продават ваучери, не знам по чия вина не се преценява, че 1000 продадени са прекалено много... и остават разочаровани понякога.

# 523
Ще напиша нещо, като не съм сигурна до колко  евярно, но ми го казаха в един салон, в който бях с ваучер.
Фирмата продала ваучера не плаща неизползваните, в смисъл купуваш ваучер за пицария Мама мия от "Сделка" примерно, но по една или друга причина не го ползваш. Пицарията не получава нищо за него, парите остават при "Сделка". Друг е въпросът, ме като се продават ваучери, не знам по чия вина не се преценява, че 1000 продадени са прекалено много... и остават разочаровани понякога.
Аз по-нагоре писах,4е и на мен ми бе6е изтекъл вау4ера от Мама Миа и ми разрешиха да си го ползвам въпреки вси4ко.Обади се,може да имаш шанс о6те  Peace

# 524
  • София
Аз по-нагоре писах,4е и на мен ми бе6е изтекъл вау4ера от Мама Миа и ми разрешиха да си го ползвам въпреки вси4ко.Обади се,може да имаш шанс о6те  Peace

И ние както се оказа имахме изтекъл ваучер за Мама Миа - след като няколко пъти предишната седмица се бяхме опитвали да поръчаме за обяд и все нямало възможност за доставка в следващите 3-4 часа... Когато се обадих, първото което попитаха беше - кога сте си купували ваучера - и съответно видях, че е изтекъл. Казаха, че ще попитат дали няма възможност да го приемат, но така и не ни се обадиха Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт