Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 629
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
И аз да се оплача - изтекъл ми е ваучера за пицария Мамма Миа. СНощи видях. Подозирам, че при пускането на оферти винаги имат задна мисъл, че няма да се ползват всички закупени ваучери. Аз съм си виновна, че не гледам, но пробвах 3 дни да се свържа с тях миналия месец и се оказа, че са много натоварени и трябва да поръчам няколко часа по-рано, което значи да вържа някой в къщи да седи 4 часа и да чака пица. Все повече се замислям при покупка на ваучер. Naughty
Аз по-нагоре писах,4е и на мен ми бе6е изтекъл вау4ера от Мама Миа и ми разрешиха да си го ползвам въпреки вси4ко.Обади се,може да имаш шанс о6те  Peace

И ние както се оказа имахме изтекъл ваучер за Мама Миа - след като няколко пъти предишната седмица се бяхме опитвали да поръчаме за обяд и все нямало възможност за доставка в следващите 3-4 часа... Когато се обадих, първото което попитаха беше - кога сте си купували ваучера - и съответно видях, че е изтекъл. Казаха, че ще попитат дали няма възможност да го приемат, но така и не ни се обадиха Crossing Arms

Странно,на мен ми се обадиха след 15-ина минути,условието единствено беше аз да си го взем ана място.БЕше ми за 10 лв.,две пици и 1л. пепси.Моят квартал е изключен от картата за доставка и явно няма да поръ4вам от тях за съжаление,не са им лоши пиците.

# 526
  • София
някой дали си е закупил силиконовите часовници от сделката на колектива миналата седмица,пуснах мейл с кодовете на ваучерите ,и ни вест,ни кост

Същата работа - децата поръчаха преди няколко дни и досега нищо  Rolling Eyes

Но дъщеря ми си купи часовник преди около месец на редовната цена. Пак стана бавно.

# 527
  • София
Аз пак да питам дали и някой друг има такъв проблем. Вчера направих 2 нови акаунта в Колектива - за да купя ваучер за кино за мъжът ми и за детето. На единият акаунт получих потвърждение по меил за регистрацията а на другият не. На единият акаунт ми даде два кода - все едно съм купила два ваучера а са ми изтеглени пари за един.  newsm78 какво става? При друг имали подобен проблем?

# 528
  • София
Момичета, какво мислите по въпроса с фирмите, които искат номера и пин кода на ваучера по телефона(при запазване на час или поръчка)- т.е. преди да сте използвали самата услуга.
За мен това създава чувство на несигурност тъй като нито сайта, нито фирмата носят отговорност при използването на ваучера от трети лица. А в случая когато си казал ваучера по телефона- ходи доказвай че не ти си използвал този ваучер.
Последният ми такъв случай е с ваучер от -spam173- . Писах им на мейла, но даже и не благоволиха да ми върнат отговор, за което огромна черна точка
Обясних им, че ако това го пишеше в условията бих се съгласила, но при положение, че те самите пишат "След като бъдеш обслужен, предай този ваучер като доказателство за извършеното авансово плащане". е напълно недопустимо.

# 529
Да похваля пицарии Мамма Миа.  Peace Ваучерът ми беше изтекъл, но разбрах, че някои от вас са успели да го използват и след това. Обадих се вчера след обяд и вечерта отидох да си взема пиците от пицарията им в избран от мене час. Пиците бяха готови. Дадоха ми и Пепсито. Персоналът беше много любезен. Доволна съм.

# 530
  • София
Извинявам се, ако е коментирано, но ми направи впечатление следното: колие Сваровски коте, намалено от 100 на 29 лева, а в сайта на фирмата вносител всички колиета са с ценови диапазон 29-40лева, без въпросното промоционално, което единствено е с цена 100лева.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=186&refid=100182
http://www.svarovskibg.com/categories/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/
Много тенденциозно ми изглежда  newsm78

# 531
Срещали ли сте оферти за семейна почивка и дали някой ще се сети да предложи? Макар, че е малко трудно да предвидят броя на децата, ама иначе ми се вижда сложно. Ето пример почивка в Девин (макар, че тази специално е скъпа за нас) - значи за мен и съпруга ми трябва по един ваучер, то и без това са разрешени само 2 на човек, малките са безплатно, а каката явно трябва да доплатя, ама тя е над 12 години. Само, че ваучера е за двойна стая, ама ние няма да се съберем в двойна, дори и с допълнително легло. И повечето ваучери са такива, айде не всички са като нас с три деца, ама отиват на почивка с децата.

Нещо не мога да си го представя и като има изгодни оферти се ядосвам.

# 532
  • София
Извинявам се, ако е коментирано, но ми направи впечатление следното: колие Сваровски коте, намалено от 100 на 29 лева, а в сайта на фирмата вносител всички колиета са с ценови диапазон 29-40лева, без въпросното промоционално, което единствено е с цена 100лева.
http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=186&refid=100182
http://www.svarovskibg.com/categories/%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0/
Много тенденциозно ми изглежда  newsm78

Защото не струва толкова  Laughing. Ето ти цена без колективно пазаруване  Wink.

# 533
Днес от Колектива разбрах, че имат оферти, които могат да се видят само от сайта на Нова Телевизия - http://novatv.bg/#kolektiva, в долната част на страницата.

# 534
Аз пак да питам дали и някой друг има такъв проблем. Вчера направих 2 нови акаунта в Колектива - за да купя ваучер за кино за мъжът ми и за детето. На единият акаунт получих потвърждение по меил за регистрацията а на другият не. На единият акаунт ми даде два кода - все едно съм купила два ваучера а са ми изтеглени пари за един.  newsm78 какво става? При друг имали подобен проблем?

И при мен е така. Тази сутрин купих три билета и получих потвърждение само на първия. За другите два ми генерира само номера. Платих по банков път и сега чакам да разбера какво става.

# 535
Кой искаше масаж за Младост? http://bg.kolektiva.net/plodova-terapija-za-tjalo-masazh-v-salon … mp;a_bid=6c0c4a1d

А от картата на eha.bg видях, че за там има още 4.

# 536
  • в 1001-та нощ
superrr - обикновено го правят по две причини - първо да видят дали ваучерът е действителен и второ - много хора с ваучер - записват час и не ходят, което води до бездействие и загуба на време, пари ... в такъв случай - ваучерът се брои за ползван  Peace

за залоупотреби не съм чувала - но ето - вече има  - попита ли "кога си ходила" да го ползваш? за каква услуга беше?

# 537
  • в 1001-та нощ
Срещали ли сте оферти за семейна почивка и дали някой ще се сети да предложи? Макар, че е малко трудно да предвидят броя на децата, ама иначе ми се вижда сложно. Ето пример почивка в Девин (макар, че тази специално е скъпа за нас) - значи за мен и съпруга ми трябва по един ваучер, то и без това са разрешени само 2 на човек, малките са безплатно, а каката явно трябва да доплатя, ама тя е над 12 години. Само, че ваучера е за двойна стая, ама ние няма да се съберем в двойна, дори и с допълнително легло. И повечето ваучери са такива, айде не всички са като нас с три деца, ама отиват на почивка с децата.

Нещо не мога да си го представя и като има изгодни оферти се ядосвам.

правите регистрация на съпруга ти - той си взема ваучер - отделно, а ти за теб и каката  Peace за по-голяма стая или апартамент - обичайно се доплаща малко  Peace не вярвам да не направят компромис  Peace

# 538
да дам отзиви за ваучер за пицария Наполи - голяма пица или лазаня.

Аз лично съм много доволна. Заведението е квартално, но много приятно. Има предвидено място за външни маси (много тихо и приятно), които обаче за съжаление вчера не бяха поставени. Пиците които си взехме бяха изключително вкусни, персоналът беше любезен. Не съм имала проблеми с резервацията.
Хареса ми и това, че по принцип цените на заведението са ниски и не е проблем да си поръчаш и каквото друго искаш извън предвиденот във ваучера.

# 539

Яд ме е,че изтървах последната оферта на DA_BAR,поне скоро съм в Пасифик.

Има оферта за  DA_BAR :

http://www.lapni.bg/offer/250/%D0%92%D0%9A%D0%A3%D0%A1%D0%9D%D0% … 5.90-%D0%BB%D0%B2
   bouquet Добре,де,да уточня.Изтървах офертата в Грабо,тя ми беше харесала.Такъв малък сет и от един вид не ме устройва,напитките са ми излишни,особено ако взема за вкъщи,а и да съм там,предпочитам бяло вино. Много благодаря за труда,който си си направила за мен,много мило  Hug

Общи условия

Активация на акаунт