Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 608
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз пак да питам дали и някой друг има такъв проблем. Вчера направих 2 нови акаунта в Колектива - за да купя ваучер за кино за мъжът ми и за детето. На единият акаунт получих потвърждение по меил за регистрацията а на другият не. На единият акаунт ми даде два кода - все едно съм купила два ваучера а са ми изтеглени пари за един.  newsm78 какво става? При друг имали подобен проблем?

И при мен е така. Тази сутрин купих три билета и получих потвърждение само на първия. За другите два ми генерира само номера. Платих по банков път и сега чакам да разбера какво става.
А по един номер ли ти генерира на акаунт? Защото при мен на два от акаунтите ми се появиха по два номера, тоест по два ваучера, а са изтеглили пари само за 1 бр от акаунт  newsm78

# 541
  • София
якой да има отзиви от салон Зефир и по-скоро от почистването на лице? http://napolovina.com/offer.php?id=184

# 542
Момичета, какво мислите по въпроса с фирмите, които искат номера и пин кода на ваучера по телефона(при запазване на час или поръчка)- т.е. преди да сте използвали самата услуга.
За мен това създава чувство на несигурност тъй като нито сайта, нито фирмата носят отговорност при използването на ваучера от трети лица. А в случая когато си казал ваучера по телефона- ходи доказвай че не ти си използвал този ваучер.
Последният ми такъв случай е с ваучер от -spam173- . Писах им на мейла, но даже и не благоволиха да ми върнат отговор, за което огромна черна точка
Обясних им, че ако това го пишеше в условията бих се съгласила, но при положение, че те самите пишат "След като бъдеш обслужен, предай този ваучер като доказателство за извършеното авансово плащане". е напълно недопустимо.

При мен се получи същото,когато си заявих петифурите от Гаврош.Предполагам няма да има проблем,но ще видим.Искат по-бързо да си вземат парите,което си  е нормално,но нас ни напряга,защото няма никаква гаранция,че няма да ни кажат:"Този ваучер е използван".Според мен е нормално от сайта да им дадат парите накуп предварително,както ние сме направили или поне половината,а не "на час по лъжичка",така не се усещат много и самите фирми се чудят как да си вземат парите по-бързо.

# 543
..............

за залоупотреби не съм чувала - но ето - вече има  - попита ли "кога си ходила" да го ползваш? за каква услуга беше?

a.l.e.n.а, аз разбрах, че superrr само предполага за злоупотреби, а не, че е станала при нея....  Rolling Eyes

И на мен са ми ги искали един вид като гаранция, че ще отида и няма да им загубя време и възможността да обслужат друг клиент.  Peace

# 544
  • София
 Искам да благодаря на lepidopteria и bubchen, които ми помогнаха с намирането на салон Клеопатра  СОФИЯ  bouquet Проблемът беше в това, че адреса към офертата и в бг мапс излизат на много различни места. В салона ми казаха'' да, знаем че има проблем''   А иначе мястото е много на лесно място. Та сега да кажа за самия салон- квартален, не лош, мацките бяха много мили
/ Тони вече не работела там/, харесвам си цвета и прическата, но не бих отишла пак, защото в салона се пуши. Това за мен е недопустимо, щях да си взема още ваучери, а също да ходя и без, харесаха ми как работят, цените са нормални, мястото е лесно, има  много място за паркиране,  НО да се върна от фризьор и да мириша на цигари  Crossing Arms НЕ, благодаря.
 Днес ми пристигнаха и петифурите от Гаврош, харесват ми, но не са нещо особено, определено очаквах повече. Също днес си взех фотокнигата от Булгет, отново съм изключително доволна  Peace
 Тези дни ще ходя и на почистване на лице в Елида и ще дам отчет   Simple Smile

# 545
Към сайтовете:
Моля, умолявам даже - не може ли да се раздели София на някакви области и да се показват обявите така?! Тамън се насоча към някоя супер обява и виждам, че е в Младост! #2gunfire  #Crazy
Някак Люлин ли, Център, Младост, Суха Река, Гоце делчев - някакво такова делене на големи квартали да се направи, предпочитам във всичкиоферти., че там са ми най-подредени.

Ще бъде супер. моля! Naughty
Или поне да се направи така че да се вижда района в синьото квадратче с името на офертата. Уж от всички оферти работеха върху това, ама като гледам още не са го изработили.

Здравейте, работим върху това. За сега пуснахме абонамент за всички нови оферти на майл, до няколко дни пускаме коментари и след това ще върнем отново и краткото описание.
Ако имате други препоръки ще се радваме да ги чуем.

# 546
Към сайтовете:
Моля, умолявам даже - не може ли да се раздели София на някакви области и да се показват обявите така?! Тамън се насоча към някоя супер обява и виждам, че е в Младост! #2gunfire  #Crazy
Някак Люлин ли, Център, Младост, Суха Река, Гоце делчев - някакво такова делене на големи квартали да се направи, предпочитам във всичкиоферти., че там са ми най-подредени.

Ще бъде супер. моля! Naughty
Или поне да се направи така че да се вижда района в синьото квадратче с името на офертата. Уж от всички оферти работеха върху това, ама като гледам още не са го изработили.

Здравейте, работим върху това. За сега пуснахме абонамент за всички нови оферти на майл, до няколко дни пускаме коментари и след това ще върнем отново и краткото описание.

Супер е, че се сетихте да пускате всички нови оферти в мейла,че ми писна от всички сайтове да ме спамят постоянно.Поне проблема с 1827346713476154 нови съобщения в пощата е решен.А за локациите и аз съм съгласна- не е лошо като идея.

# 547
alex 99, напълно съм съгласна с теб.
Аз нали все си фуча колко некоректно ги пишат туристическите оферти, но промяна няма. Wink Явно им е най-изгодно да си пълнят двойните стаи.
И сега, в сферата на шегата, знаеш ли в едни коментари една госпожа какво беше написала? Преразказвам, не е дословен цитат: "Ама вие какво искате, хората ви дали изгодна офарта, а вие цялата рода искате да помъкнете?"  Joy Така съм се смяла, като го прочетох, ставаше въпрос за децата на хората.

Днес отново бяхме в "Германи". Сутрин няма треньор, идва в 12 часа. Така че не разбирам защо да свършва в 17-18.

# 548
Включете niesme.bg  (не съм заблязала дали други липсват).

# 549
Някой ползвал ли е услугите на Кристина Настева  http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/vremenna-tatuirovka-2-4-godi … -do-4-cvjata.html  и дали ще има подходящи цветове за вежди, тъй като има ограничение от 4 -ри  цвята   newsm78  , перманентния ми грим на веждите ми е от преди 3 г. и имам нужда от повторение , но нямам излишните 200 лева, ако става с тази оферта ще е суперско.

# 550
Аз да дам НЕГАТИВЕН ВОТ ЗА КОКОЛАНДИЯ! Купих вау4ера за моя племенник ,на 10 е,от самото на4ало са били изключително нелюбезни мом4етата там,не са ги пуснали на някои атракциони,защото 4аст от служителите ги ползвали в момента  Shocked , за билярда не можело понеже не знаели къде е топката,много дръпнато отношение, не им се е занимавало да го връзват за някои от атракционите,явно им е било ден за неработене,но им е добре като си прибират парите  smile3516
Ако мислят така да се държат от КОКОЛАНДИЯ да не пускат вау4ери  Crossing Arms

# 551
Много лоша новина за Коколандия. Имам 4 ваучера.
Дано се стегнат.
Сега ще си препиша изрично за кои съоръжения важат, да няма изненади на място.
Да не бъркаш нещо за билярда? Няма в офертата.

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 16:11 от Люлин

# 552
  • София
Здравейте,
Пиша за офертата Боядисване с боя Paul Mitchell или Bed Head + подстригване + сешоар за 20лв. вместо 76лв. в Stefanel Fashion Studio

Посетих вчера салона. След чакане един час и гледане как забъркват боята в една задна стаичка, а не пред клиентите, както е редно дойде и моят ред. Уточнихме боята и отново се запътиха към тайната стаичка. Помолих фризьорката да ми покаже боята, с която ще ме боядисва. И какво мислите?! Това я разгневи страхотно, започна да нервничи, да пелтечи за какво ми било да виждам боята и т.н. ...Както се досещате - пълна мошенничка, решила да изкара някой лев за сметка на хората. Изобщо не боядисва с Paul Mitchell, нито с Bed Head, а кой знае с какво...В крайна сметка изобщо нямаше боята налична, каза ми да съм дойдела друг ден или да ми върнела парите. Разбира се, взех си парите.
Много моля сайта - www.napolovina.com да контролира по някакъв начин какво продава, защото това е пълно безобразие.
А към момичетата, които са си купили ваучери - Задължително искайте да видите боята, иначе рискувате да ви намажат кой знае с какво...

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 16:30 от Pepeliashkaa7

# 553
Здравейте,
Пиша за офертата Боядисване с боя Paul Mitchell или Bed Head + подстригване + сешоар за 20лв. вместо 76лв. в Stefanel Fashion Studio

Посетих вчера салона. След чакане един час и гледане как забъркват боята в една задна стаичка, а не пред клиентите, както е редно дойде и моят ред. Уточнихме боята и отново се запътиха към тайната стаичка. Помолих фризьорката да ми покаже боята, с която ще ме боядисва. И какво мислите?! Това я разгневи страхотно, започна да нервничи, да пелтечи за какво ми било да виждам боята и т.н. ...Както се досещате - пълна мошенничка, решила да изкара някой лев за сметка на хората. Изобщо не боядисва с Paul Mitchell, нито с Bed Head, а кой знае с какво...В крайна сметка изобщо нямаше боята налична, каза ми да съм дойдела друг ден или да ми върнела парите. Разбира се, взех си парите.
Много моля сайта да контролира по някакъв начин какво продава, защото това е пълно безобразие.
А към момичетата, които са си купили ваучери - Задължително искайте да видите боята, иначе рискувате да ви намажат кой знае с какво...

Ужас, от кой сайт си го купи това?

# 554
  • София
Здравейте,

Много моля сайта да контролира по някакъв начин какво продава, защото това е пълно безобразие.

Ужас, от кой сайт си го купи това?

http://www.napolovina.com

Общи условия

Активация на акаунт