МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 727
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
забравих да попитам проблем ли е 4е не съм се записала о6теза рждане там?в края на месеца 6те се записвам.термина ми е за 15 октомври и затова не бързам.

# 466
здравейте майчета

благодарим за графика на лекциите. С удоволствие ще посещавам вашите лекции. За сега имам намерение да идвам на лекциите следващата седмица Simple Smile

# 467
  • Бургас
Здравейте, мами!!!! Бихте ли ми казали, какво точно трябва да си вземя в Дева Мария от личните вещи и нещата за бебето,когато отида да раждам. Благодаря ти предварително.

Лично аз не носих нищо за бебчетата, каквото е нужно те са го осигурили. За моя багаж си стегнах тоалетните принадлежности - 30 god добре ги е описала. Аз раждах с операция и си носих ментови бомбонки и лукчета, след упойката не можех да преглъщам, дразнеше ме гърлото. Иначе зарядно за тел - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Аз си носих и списания. Освен тези неща не забравяй личните си документи, защото аз се връщах в последния момент за тях Simple Smile

# 468
И талончето с кръвната група!!

# 469
Здравейте!
Да споделя разочарованието си от от д-р Хубчев в "Дева Мария". Сега се връщам от ФМ. Д-а каза, че всичко е наред...уж....Прегледа ми продължи 3-4 минути, аз не успях да  видя почти нищо, защото толкова бързо местеше ултразвука, сякаш съм специалистка и трябва да знам какво се вижда! 
Даде ми диск....познайте-няма нищо записано на него....празен.
И цялото това удоволствие ми излезе 70 лв.
Да не споменавам коооолко много чаках за да вляза!
 #Crazy newsm78 Cry

# 470
учудвам се че сте недоволни от д-р Хубчев, за мен той е най-добрия там. Да не би да е имало нещо спешно? Защо не му казахте, че искате по-бавно да извърши прегледа, за да може и вие да видите. Макар че наистина ако прегледа е бил само 4 минути не е много добре. Ама аз наистина съм доволна от него.

# 471
Ами и аз очаквах много, защото бях чула хубави неща за него...Но уви Sad

# 472
  • Бургас
Darling,ако искаш да ти работи диска,го дай на рецепцията да го обработят.Аз така върнах моите и сега всичко е наред.Те го вкарват пак в кабинета за ФМ и правят някакъв запис.Лекарят няма да коментирам,но така си дала 70лв-,поне дискче за спомен да си имаш.

# 473
  • Бургас
Здравейте!
Да споделя разочарованието си от от д-р Хубчев в "Дева Мария". Сега се връщам от ФМ. Д-а каза, че всичко е наред...уж....Прегледа ми продължи 3-4 минути, аз не успях да  видя почти нищо, защото толкова бързо местеше ултразвука, сякаш съм специалистка и трябва да знам какво се вижда!  
 #Crazy newsm78 Cry
Аз също бях на морфология(20г.с.) днес при него. Беше ми притеснено за това изследване, от прочетенето по форума останах с впечатление, че не мога да имам голямо доверие на бургаските лекари, а за Хубчев, към който ме насочи моята док. на ЖК, че претупвал нещата на прегледите. Затова предварително се информирахме с мъжа ми как протича изследването и влязохме двамата, за да сме сигурни, че съвестно ще се отнесе към изследването. Прегледът ми също беше не повече от 5-10 минути. Наистина докторът работи бързо, НО всяко нещо ни обясни и питаше дали го виждаме. Не мисля, че прегледа ми беше претупан - засне, измери и ни показа всичко, което се гледа на феталната морфология -мозък, череп, очи, лице, гр. стълб, крайници, пръсти, сърце, п. мехур, стомах, пол, плацента, пъпна връв...Просто за мен също беше малко бързо и объркващо, но по-важно е докторът да вижда каквото трябва. Мисля, че не е правилно да се създава погрешно отрицателно мнение и на другите момичета, които им предстои този преглед да се притесняват. Лека бременност и здраво бебче ти желая!

# 474
За това им аз се учудих, че дарлинг не е доволна от Хубчев. Да ти кажа, човека знае какво гледа и затова и си действа бързо. ако види нещо притеснително със сигурност би ти казал.

Селения - радвам се, че ти си останала доволна от прегледа. Можеш да се включиш и темичката ни - в Общ отчетен "Бременност и раждане" - Бургаски мами., ако желаеш.

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 15:42 от tania_burgas

# 475
Нямам нищо против уменията на доктора или неговата компетентност, просто вниманието което получих беше много по-малко от това което получих про който и да е било друг обикновен доктор.А да задам въпроси и дума да не ставаше...още преди да стана от леглото и вече ми каза "Чао,довиждане и т.н."
Напълно ми стана ясно, че човека нямаше време и бързаше-не падам от небето,но просто не е справедливо от моя си гледна точка...  Tired
Два пъти се разкарвах до Ветрен и ми оправиха диска, който никой не ми поиска докато плащах, а си го държах в ръката през цялото време...аз мога ли да знам какви са им схемите там?!
 Peace

# 476
  • DE
Трябва ли предварително да се записвам, ако искам да присъствам на лекцията на "Биберон"?
Искам да отида с майка ми.Simple Smile

# 477
Мимоза хубаво е да си направиш поне заявка в сйата, за да знаях хората колко хора ще има:)

# 478
Здравейте!
Да споделя разочарованието си от от д-р Хубчев в "Дева Мария". Сега се връщам от ФМ. Д-а каза, че всичко е наред...уж....Прегледа ми продължи 3-4 минути, аз не успях да  видя почти нищо, защото толкова бързо местеше ултразвука, сякаш съм специалистка и трябва да знам какво се вижда! 
 #Crazy newsm78 Cry

Здравейте,
изпратели сме Ви отговор на електронната поща  Peace

# 479
Аз също съм ходила при Хубчев бяхме заедно с мъжа ми и доста време ме гледаше обясняваше ни всичко което виждаме и бяхме много доволни. А диска се оставя там за обработка и след няколко дни се взима Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт