МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 725
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
може ли да ми кажете дали д-р Георгиев ще излиза в отпуск Август? Ако "не", кога е на смяна?
Благодаря предварително Simple Smile

# 481
И моята ФМ я прави д-р Хубчев. Изключително компетентен и внимателен лекар. Няма какво да добавя!

# 482
добро утро

Бих искала да попитам дали лекцията си остава за днес от 15.00 часа Simple Smile

# 483
Здравейте!
Аз отдавна не бях влизала тук.На мен преди 3м и половина ми се роди чудесен син в Дева Мария.
И аз бях си изказала мнението за акушерките тук и ми пратиха ЛС. Mr. Green
Нормално е в ъв форумите да не са само доволни бременни или мами,а да има и недоволни от болницата и докторите.Няма идеални хора.
Ако бях на мястото на това момиче също щях да се оплача-все пак човек като си плаща трябва да получава внимание и добро обслужване! Wink

# 484
Здравейте Simple Smile!
може ли да ми кажете дали д-р Георгиев ще излиза в отпуск Август? Ако "не", кога е на смяна?

От 15,08 до 06,09 д-р Георгиев ще бъде в отпуск

# 485
Очакваме Ви на 11.08 - от 14.30ч, в "Училище за бъдещи родители - Биберон", ще се проведе лекция:
1. Видове контракции. Видове раждане. Възможни усложнения при раждане и техните корекции.
лектор: Д-р Георги Георгиев -, Акушер-гинеколог и Главен лекар на МБАЛ Дева Мария
2. "Стволовите клетки – обещания и реалност. Пробовземане – какво се случва в родилния дом? Безопастно ли е за майката и бебето? Административни и правни страни. "
лектор - Елизабет Николова - представител на тъканна банка "Булген"

# 486
да със сигурно съм там Simple Smile на лекцията утре от 14.30 часа:)

# 487
Права си svet 2, трябва да си казваме всички плюсове и минуси, за да може жените, които пъстъпват в болницата или ходят на прегледи там да имат реална представа от случващото се, както и, ако има основателни забележки те да се проверяват и отстраняват, Виждам, че много хубава лекция предстои, вече се сещам с носталгия....!

# 488
Здравейте, бъдещи мами.Чета форуми вече 8 месеца, откакто съм бременна, и чак сега решавам  и аз да се запиша и да споделям мнения с вас.Моят термин е на 26.09.2011....надявам се да родя нормално,но все още чакам мнението на следящата бременността ми АГ.Посещавала съм последните 4-5 лекции, на днешната за съжаление не успях да дойда  Cry така че най-вероятно с някои от вас сме се засичали.Е, доскоро  Simple Smile

# 489
Дарилинг, аз и друг път съм си описвала прегледа при прехваления Хубчев. Напълно те разбирам как си се почуствала. Аз до седмия месец ходех при Давидков във Варна, но не можех след това да пътувам и от мнения от тук от там ми препоръчаха въпросния Хубчев. Та в началото на 8мия месец ходих уж на фм при него. Прегледа продължи точно 5 минути, аз се водя рискова бременност, имам куп проблеми. За пет минути ми каза куп глупости и ми изписа рецепта със сериозни лекарства, която така и не изпълних, дори ми каза че трябва да си купя кортикостероидни инжекции, ако има преждевременно раждане да са развити дробчетата на бебчето. Лошото е, че всичко това го преценя за 5 минути. След този преглед се наложи да ходя при друг лекар за второ мнение, защото ме наплаши, че плацентата ми е прекалено зряла за този срок на бременносттта.
По принцип в Бургас няма специалист за фм, мога категорично да го заявя!

# 490
някои може ли да ми пише дали др драгнева работи някъде в бургас и ако работи къде се намира Simple Smile

# 491
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!

От 15,08 до 06,09 д-р Георгиев ще бъде в отпуск
Много Благодаря Simple Smile!

# 492
някои може ли да ми пише дали др драгнева работи някъде в бургас и ако работи къде се намира Simple Smile
В Дева Мария работи Peace

# 493
освен в дева мария имам предвид в кабинет в бургас.

# 494
  • Бургас
освен в дева мария имам предвид в кабинет в бургас.
Кабинета й се намира на ул.Гурко. Телефона й е 0899340440,можеш да звъннеш за час и тя ще ти каже точния номер,че не го помня.

Общи условия

Активация на акаунт