МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 681
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, интересува ме кога е следващата лекция в училище Биберон и на каква тема ще бъде?

# 496
здравей beauty_bs следващата лекция в училище биберон е:

На 23.08 от 14.00ч ще се проведе лекция:
Кърменето като начин на живот - подготовка на гърдите, безболезнено кърмене, практически насоки за успешното хранене.

Лектор - Светлина Николова -старша акушерка на Неонатологично отделение в МБАЛ "Дева Мария"

Графика на лекции може да си следиш на следния линк:
http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3/sid/8c23ae89da42e … c7075fe5d7a769db4

Хубав ден!

# 497
Мами, помагайте със съвети. Малката ми принцеса от два дни е изключително злояда и много плаче. На пет месеца е. До преди месец я кърмих, но кърмата ми спря и почнахме НАН. Нямаше проблеми в началото, но сега от два дни ми отделя газове и не иска да яде. Дали е от жегите или да тичаме на доктор?

# 498
bonbonka 1:сигурно трябва все пак да се консултираш с лекар,но от личет опит знам,а и от доста познати,че НАН-а е възможно най-ужасната бебешка храна.Най-вече действа запчащо на бебето.Аз лично ползвах единствено Милупа,Милумил или Аптамил и не съм чувала оплакване от тази храна.Но все пак поискай съвет и от лекар.Успех и дано бебо се оправи. Peace

# 499
аз о6те не съм станала мама ,но скоро и това 6те се слу4и,но и аз знам 4е нан има високо садаржание на желязо и не вси4ки беб4ета го искат.

# 500
Подкрепям!
Ники много се запичаше от НАН. Но беше на АР, защото много повръщаше, може и от това да беше трудното изхождане. Минахме на Фризовом и все още си го пие.

# 501
И аз имах проблеми с НАН-а. Ивчо много се запичаше, плачкаше и както при твоето бебче имаше доста газове. Заведох го на лекар и ми препоръчаха да използвам hipp combiotic, което се доближавало най-много до кърмата. Освен това е препоръчително за бебчета при които има повишен риск от алергии. Разбира се последвах съвета на специалиста си и към момента нямаме тези проблеми, които се появиха с НАН. Дано и на теб помогне. Аз съм доволна! Все пак е добре да се посъветваш и с лекар!

# 502
bonbonka_1, задължително се консултирай с лекар. Иначе и на моята кукла НАН-а не и понесе, сменихме няколко млека, но накрая попаднахме на "нашето"- CELIA DEVELOP, страшно доволна съм, вече няколко месеца нямаме никакви проблеми.

# 503
  • Бургас
Здравейте.Някой знае ли всъщност от кога болните с решение на телк над 71% не са освободени от заплащане леглоден 4,80?Откога се доплаща и храната?Кой може да ми каже предварително при постъпването по дадена клинична пътека какви изледвания покрива тя?Да не се окаже после че примерно болният е постъпил за лечение на инфаркт , а от сумата която му се съобщи  накрая да го получи отново.Мисля ,че всеки е в правото си да знае предварително , ако това не може да се предвиди то поне преди самото изследване или каквато и да било услуга болният или близките му да бъдат уведомени колко струва тя.

# 504
Пробвай и с фризовом Simple Smile а пюрета ядете ли? Да не е нещо от пюретата да не и харесват или от тях да има газове Simple Smile не се шашкай!

# 505
Здравейте мами Simple Smile относно училище Биберон пратих съобщение от сайта на Дева Мария , но не съм сигурна ,че съм записана. Как мога да го проверя това ? Искам да присъствам на тази лекция на 24.08 , но кой ще ми потвърди ,че съм записана ?Трябва ли да звъня на някой от Дева Мария за да ми потвърди ,че съм записана за лекцията ? Благодаря предварително

# 506
Ала Бала - щом си пуснала заявка, няма нужда да ти се потвърждава. Просто си отиваш на лекцията. извинявай лекцията не беше ли на 23.08

# 507
Здравейте момичете, благодаря ви много за отговорите!От всичко казано разбирам, че съм попаднала на най-лошото възможно мляко за моята принсецка #Crazy Утре сме записани за консултация и ще споделя с вас какво е станало. Иначе за пюренцата - опитваме се помалко да я захранвам и с тях, но определено си ги обича, не ми прави муцки  Laughing 

# 508
Ала Бала - щом си пуснала заявка, няма нужда да ти се потвърждава. Просто си отиваш на лекцията. извинявай лекцията не беше ли на 23.08

Да на 23.08 ама който не внимава какво пише така става Wink Party Hug

# 509
Искам да питам на 24 .08 кой анестезиолог ще е на работа през деня.И кой гинеколози .

Общи условия

Активация на акаунт