Усилено разпитвам дали не се процедира "уж секцио по спешност", но за сега няма недоволни
А ми прави впечатление, че в София практиката е такава, бързо бързо се преминава от естествено раждане към операция
Усилено разпитвам дали не се процедира "уж секцио по спешност", но за сега няма недоволни
А ми прави впечатление, че в София практиката е такава, бързо бързо се преминава от естествено раждане към операция
За раждането, ами какво да ви кажа бях с пълна упойка. Нищо не усещаш докато се кълца. След това ми беше малко гадно в устата, но това било нормално, мъжът ми ми донесе ментолови бонбони и се облекчи болката (абе не мога да кажа, че е точно болка, но ме дразнеше като преглъщах).
Здравейте и от мен момичета,час сега успявам да драсна някой ред.На 26.08. се роди нашето прекрасно момченце Георги,3020г,49см.Всичко мина добре,секцио със спинална упойка,изписаха ни в сряда.Изключително съм доволна от целия персонал на родилно отделение и специални благодарности на Д-р Дорийска,която ме оперира.ѝимах възможност да опозная всички лекари,които бяха на дежурства и съм очарована от тях,без изключение.Единствените ми забележки и неприятни моменти ми бяха относно анестезията,но вече е минало.
Това ми е второ раждане,първото ми беше в София-в Първа АГ-Тина Киркова и имам база за сравнение-в Дева Мария всичко беше на ниво и се радвам,че я избрах.Поздрави на всички мами и стискам палци на всички,които очакват скоро събитието.
Здравей tania_burgas-да,още на 3 ден започнах да го кърмя,въпреки,че все още нямах кърма,просто започвахме да опитваме,докато все още не е свикнало с шишето,като му давах и шише,разбира се.Но от 5 ден започнах да го слагам през 2-3 часа,без да дохранвам и от тогава слава богу сме само на кърма,не дохрахвам.Добър ориентир в този случай е броя на пълненето на памперсите-почти колкото броя на кърменията.Храня го когато той поиска,не почасово и нямаме още режим-смятам,че е рано още.Толкова от мен,поздрави.Кога ще ръждаш?? Препоръчани теми