Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?


Та това се чудя защо така,преди не ни се услаждаше чак толкова, а сега направо всеки търси има ли хляб...Не сме увеличили драстично количеството хляб на хранене, но все си мисля,че или брашното / 25кг чувал от мелница/,или това,че добавям лъжица мас и шарена сол в тестото,направиха хляба някак си по-вкусен и "вървежен" 


.
,та реших да пробвам и без него със същата пропорция вода и спазих останалите продукти.





То вярно, че и рецептата беше елементарна - само с брашно, вода, сол и мая....