Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?










Но важното е, че хлебчето е много вкусно! Ще се уча в движение - за което, много благодаря на всички отзовали се
Но от известно време хлябът едва изпълва формата, нищо не съм променяла в рецептата, ясно ми е че може да е от различна партида на брашното, защото ползвам едно и също брашно: на "Мелко"-Сливен, защото в началото като купих машината с него се получаваше най-добър резултат. С брашно за козунаци на същата фирма постигам малко по-добър ефект, но хляба е много далече като краен резултат от това, което беше в началото. Нито на вкус, нито на вид, дори сивее хляба
В помещението работи климатик, мислех си дали защото не е много топло и затова нещо да не се получава, но температурата си е съвсем нормална.
Опитах да направя някакъв пълнозърнест хляб по рецепта от книжката.