Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?
Все се надявах да има някой, на когото са заменили казанчето
Ще пиша като има развитие
,то изобщо поемат ли нещо
Пак има брашно отстрани и един такъв тиклав става
.И как точно се процедира с царевичното брашно,че не съм на ясно.
- в руските сайтове има доста рецепти и си избрах една. Това е сиропиран козунак, съдейки по рецептата. Рускините го приготвят и като малки мъфинки, които после сиропират, обаче аз си избрах по-лесния вариант - изпекох в машина и като изстине, ще го нарежа, ще подредя в тавичка и ще сиропирам. Пускам снимка и рецепта, а като го нарежа и сиропирам, може пак да снимам и тогава ще го поместя в темите с рецептите. Пекох на отложен старт 
Да си поздравиш помощничката, че и на отложен старт ти го е изпекла.