На море в Гърция - 4

• 141 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Лека зарибявка за тези, на които още предстои Simple Smile (Пейзажите още не съм ги свалила)

Дечи, от Волос е ферито за Скиатос, пътува 2.5 ч. Има и хидрофойли, те са час и половина, но са по-скъпи и само пасажерски - на тях не могат да се качват коли.

# 151
  • София
Параход чудни снимки. Сподели моля къде е този чуден плаж. Аз продължавам с чуденето и все пак май няма да резервирам нищо а ще караме на търси се. Като дестинация фаворит ми остава Никити. Може ли да споделиш дали там където сте, се усеща някакво напрежение. Тук в новините всеки ден дават разни безредици в Гърция и протести, та почвам леко да се притеснявам.

# 152
  • София
Параход, пиши наистина дали се усеща нещо, замислих се да отскочим другия уикенд, но ме е страх да не затворят границата основно - друг проблем специално за Халкидики не виждам.

# 153
  • София
Благодаря, Параход!   bouquet Ще подложа моя малък човек на това пътуване след 1-2год.
Плажът при вас изглежда чудесно! Каламици, нали?

# 154
  • София
Втората снимка е от Каламици май, но за първата не съм сигурна - от другаде е. Simple Smile

# 155
Лека зарибявка за тези, на които още предстои Simple Smile (Пейзажите още не съм ги свалила)

Chica bar на Каламици  Heart Eyes
Страшна идилия....
Както и близкия Криарици.
Дайвинга не ни очарова, главно ходихме на шнорхелинг.

За храненето в Кротири Резорт: закуската е на блок маса, не много обилна и разнообразна, но достатъчна. Вечерята е 4-степенно меню, основното се избира от 2-3 варианта, за злояди деца /като моите/ е малко проблемно. Ходихме за хапване до Ормо Панагия и пица-бара на Антигони хотел.
Като цяло базата на хотела е много хубава, сюитите са обзаведени много стилно, с големи бани и тераси.
Плажа е пясъчен, примесен с камъчета. В първите метри дъното е каменисто с много плуващи рибки, а навътре е меко пясъчно.
Наблизо ходихме на страхотните Лагониси, Кариди бийч, Пиргос, Трани.....

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 11:14 от scorpios

# 156
  • София
Scorpios, и ние ще бъдем в Кротири през септември. Много благодаря за отзивите. smile3525 А морето става ли бързо дълбоко, удобно ли е за малки деца? Явно и ние ще наобикаляме и други плажове в близост. Споменатите от теб не са много отдалечени, нали?
Детският басейн как е - водата в него топла ли е?
Те и моите са едни злояди, но ще се оправим някак с храната.

# 157
dechy, морето пред хотела е плитко, но заради камъните тук-там е добре децата да са
с аква обувки. Иначе за детски шнорхелинг е идеално.
А плажовете, които споменах са на 15-16 км, за нас не е далече  Grinning Ето района
Детския басейн е малък, бързо се затопля, с водна гъбка. Много е приятно в най-големия, който има чудна гледка към връх Атон.
Снимките от сайта си отговарят.

Ivka76, радвам се, че ви е харесал о.Скиатос и хотелчето  Sunglasses

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 13:08 от scorpios

# 158

Баш Simple Smile Второто е едно от заливчетата след Никити - мои любими Simple Smile
Сега сме в Йерисос по настояване на мъжа ми, на когото му било писнало от села и дивотия. Все едно съм в Созопол или Несебър... но пък има аквариум за радост на децата Simple Smile На Амулиани вече бяхме, чудя се къде да ги подкарам на плаж - сигурно пак към Ситония. Тук на Атон нещо не са ми по вкуса, макар водата да идва малко по-топла.

# 159
  • София
Параход,  може да отидете на плажа Комица. Не съм ходила на него, но е близо до Йерисо. Някъде до Неа Рода се намира, на 2км от стената на Атон. На снимките изглежда страхотен. Има някакви тузарски вили там.

# 160
  • Пловдив
преди няколко страници се обсъждаше излизането от България към Гърция на непълнолетните с лична карта. Очакваме тези дни да е готова л.карта на 14 годишния ми син. Дали с такава лична карта ще можем да идем до Гърция или докато е време да подавам и за международен паспорт. newsm78

# 161
  • Софето
dechy, морето пред хотела е плитко, но заради камъните тук-там е добре децата да са
с аква обувки. Иначе за детски шнорхелинг е идеално.
А плажовете, които споменах са на 15-16 км, за нас не е далече  Grinning Ето района
Детския басейн е малък, бързо се затопля, с водна гъбка. Много е приятно в най-големия, който има чудна гледка към връх Атон.
Снимките от сайта си отговарят.

Ivka76, радвам се, че ви е харесал о.Скиатос и хотелчето  Sunglasses

scorpios благодаря че сподели за Кротири, ако имаш снимки главно от плажа и е удобно да споделиш с нас  Grinning, много ще съм ти благодарна. За вечеря какви меса предлагаха, интересува ме главно пилешко и риба дали имаше?

# 162
  • София
преди няколко страници се обсъждаше излизането от България към Гърция на непълнолетните с лична карта. Очакваме тези дни да е готова л.карта на 14 годишния ми син. Дали с такава лична карта ще можем да идем до Гърция или докато е време да подавам и за международен паспорт. newsm78

Вече почти 4 години използваме такава карта и никога никой нищо не ни е казвал. Минавали сме и  през трите известни за мен граници - Златоград, Гоце Делчев и Кулата. Веднъж е ходила сама със самолет до Германия, пак с лична карта. Но пък имаше майки, които споделиха за проблемите си. Явно сама трябва да решиш.

# 163
  • Пловдив
Момичета, моля за отзиви за този хотел :
http://www.aristotelesbeach.gr/

Интересува ме и за Сани Резорт през коя агенция резервирате?

# 164
  • София
Момичета, моля за отзиви за този хотел :
http://www.aristotelesbeach.gr/

Основният път на Касандра минава между хотела и плажа. Хотелът е на доста високо и за плажа се минава първо по мост над колите, а после се слиза по доста стъпала. Не сме били там, но скоро имаше оферта в колективните сайтове или като реклама във фейсбук и му запомних името, а като бяхме в края на май видях моста и указателаната табела и се сетих, че е точно той. Може би не ви затрудняват стълби, но мен - да, особено след плаж.

Общи условия

Активация на акаунт