На море в Гърция - 4

• 141 052
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Има доста хотели, забранени за деца, особено в едни по-далечни и екзотични дестинации. По нашите ширини не е толкова често срещано. Хората искат спокойствие, аз имах навремето една колежка, която така си избираше хотелите. Laughing

# 511
veka, благодаря за подробния отговор, много добре звучи.

# 512
  • София
veka, благодаря за подробния отговор, много добре звучи.

Бунгалата можеш да видиш на виртуал тур на сайта им.Всичко е едно към едно.И двата вида бунгала имат освен спалните, отделни баня и тоалетна и всекидневна с кухненски бокс.Имат веранда с маса с 4 или 6 стола.Има постоянно топла вода.Пред всяко бунгало има в тревата едни гумени постелки,на които трябва да паркираш колата си.Влиза се и излиза от къмпинга с пропуски,които ти дават при настаняване.Има охрана,която също постоянно обикаля с велосипеди из къмпинга и следи за реда.Ако след 23 часа някой вдига шум пред бунгалото му правят забележка.Много е организирано.

# 513
  • София

Финално избрахме хотела и капарирахме:
http://www.queentours.bg/page.php?n=107424&SiteID=631
Някой има ли скорошни отзиви от него.. намерих в темата от 2009-та положителен коментар, но ще се радвам и на по-скорошни, какво трябва да се знае, +, - ... в общия случай.. нещичко така   bouquet

# 514
  • София

Финално избрахме хотела и капарирахме:
http://www.queentours.bg/page.php?n=107424&SiteID=631
Някой има ли скорошни отзиви от него.. намерих в темата от 2009-та положителен коментар, но ще се радвам и на по-скорошни, какво трябва да се знае, +, - ... в общия случай.. нещичко така   bouquet

Ние бяхме 2009 година в друг хотел от същата верига на Корфу, само че Пелекас.Тази верига по принцип държи на името си и хотелите са хубави, а инклузива е на много високо ниво Peace

# 515
Здравейте,
Искаме да отидем до Гърция през октомври, ще пътуваме с кола от Варна. Кой остров ще ни препоръчате?
Все пак не искаме да пътуваме 15ч., нещо хем на близо, хем красиво, хем спокойно, да не е само каманаци и по това време на годината да е все още топло.
Уточнявам, че не сме ходили досега до Гърция, така че може и да е от най-популярните, но изпитано красиви места.

# 516
veka, извинявай, аз не разбрах кои са тези бунгала. Къде се намират?

# 517
Здравейте,
Искаме да отидем до Гърция през октомври, ще пътуваме с кола от Варна. Кой остров ще ни препоръчате?
Все пак не искаме да пътуваме 15ч., нещо хем на близо, хем красиво, хем спокойно, да не е само каманаци и по това време на годината да е все още топло.
Уточнявам, че не сме ходили досега до Гърция, така че може и да е от най-популярните, но изпитано красиви места.

Наистина ще ви дойде доста пътя, но от по-близките - препоръчвам Скиатос / от Волос/  и  Корфу / от Игуменица/

Става въпрос за http://www.thalattacamp.gr/en   край Каламици, Ситония

# 518
  • София

Къмпинг Талата, Каламици Peace

# 519
  • София

veka, благодаря за отговоря, аз както казах от 2009 прочетох, че са останали доволни хората и наистина се надявам да продължават да държат на качеството  bouquet
Питах се дали някой знае цената на шезлонгите по плажа с чадъри и такива дребни неща, както и какво можем да видим наоколо (с кола ще сме, но не ни се пътува по 100км) Crazy

# 520
Veka, не можах да видя бунгалата на виртуал тур на сайта им.
Има ли комари?
И каква е цената на нощувка /ако е удобно разбира се/?
А и още - с почистването как стоят нещата?
Благодаря ти.

# 521
  • София
http://www.thalattacamp.gr/resources/panoramic/Accommodation/Tou … Accomodation.html

ей тук би трябвало да ти излиза виртуал тур от сайта им.

# 522
  • София
Veka, не можах да видя бунгалата на виртуал тур на сайта им.
Има ли комари?
И каква е цената на нощувка /ако е удобно разбира се/?
А и още - с почистването как стоят нещата?
Благодаря ти.

Бенида, не мога да ти помогна - понякога виртуалния тур го зарежда бавно,но си работи.Цените са написани на сайта.Те зависят и от броя на хората, от това с кола ли са и т.н. Правиш запитване на мейл за това,което те интересува и ще ти отговорят почти веднага.
Колкото до почистването - сам си почистваш бунгалото.Хората са оставили метла и лопата, кофа и дръжка с конци.Има нормално комари,не са някакви кръвопийци.Има скакалци чат-пат.Пеят птички.

# 523
# 524
Разгледах ги! Мнооого ми харесва!Изглежда толкова спокойно. Сякаш времето е спряло. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт