На море в Гърция - 4

• 141 075
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте! Има ли някой отзиви от този хотел:
http://www.aristoteles.gr/
Имат доста приемливи цени.
Ако някой може да препоръча друг хотел на AI или поне полупансион на нормални цени - до 80 лева на човек за началото на септември, да дава предложения. Praynig

Намерих ето това: мнение от 2009г.
И това: Триваго
И това: Трипадвайзър

С две думи - мненията са повече от ужасни! Sick

*На мен ми препоръчваха ето този хотел като по-евтин, но хубав: Хотел Миконос, Касандра. Цените също могат да се видят в линка. Peace

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 19:59 от СКО

# 541
  • София
Ако някой може да препоръча друг хотел на AI или поне полупансион на нормални цени - до 80 лева на човек за началото на септември, да дава предложения. Praynig
http://www.booking.com/hotel/gr/aristoteles-holiday-resort-and-s … 55172&lang=bg ето ти много мнения. на мен от 2 агенции, с които пътуваме в Гърция НЕ ми го препоръчаха, но пък цената ако е много добра.  Rolling Eyes

# 542
  • София
Здравейте на всички в тази тема  bouquet Извинявам се, че така нахлувам, но имам едно въпросче ако може да ми отговорите - откъде мога да купя аква обувки за детето пък и за нас? Но нещо по-евтино, защото вероятно ще ги ползваме само за 3-4 дни и не ми се инвестира по-солена сума в тях Simple Smile Благодаря ви.

# 543
В Кауфланд гледах на промоция по 5-6 лева с гумирана подметка. Изглеждаха ок.  Peace
И в Спорт директ по 2-3 лири

# 544
  • София
http://www.booking.com/hotel/gr/aristoteles-holiday-resort-and-s … 55172&lang=bg ето ти много мнения. на мен от 2 агенции, с които пътуваме в Гърция НЕ ми го препоръчаха, но пък цената ако е много добра.  Rolling Eyes
Аз бях миналата година в началото на септември за една седмица в този хотел и съм доволна - цена на вечер 65е за двойна стая. Ние имахме късмет и ни настаниха в апартамент без да плащаме нищо допълнително. Бяхме с компания и не се задържахме много в комплекса, но определено нямам оплаквания - храната беше добра (полупансион).
Тази година бяхме в Dion Palace - http://www.booking.com/hotel/gr/dion-palace.html?sid=c6019e4c2cf … 9d&aid=332682
Отидох с огромни очаквания - но останах леко разочарована. Комплексът наистина е хубав, но от гледна точка на храна - имат на какво още да се научат. Утешава ме фактът, че цената на резервацията беше добра  Wink

# 545
Някой има ли впечатления от Скотина.
Има добра оферта,ноо...агенцията не съм я ползвала.Благодаря!
http://hitro.bg/go/29545

# 546
Малко извън темата, но бих искала да попитам, ако е удобно дали задължително трябва да купувам аква обувки за плажа на Никити и околностите?

# 547
мама Мони, аква обувки има в Джъмбо.

СКО, аз не бих рискувала. Преди 2 години имаше един форум, администрираше го грък, но вече не го намирам, беше доста полезен...

Теси, ние сме доволни много от това хотелче, тази година пак сме там.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 09:34 от комикс

# 548
  • с/у ОколоМръсТното

много ми хареса.  Peace
Понеже сте били... Плажа е с фин пясък, нали... Че не обичам аква-обувки.
И виждам, че се предлага нощувка + закуска... А после къде се храните? има ли в близост местенца за хапване? Хотелът в самото селище Геракина ли е?

# 549
комикс,
подкрепям предложението ти.
От собствен опит и за който се интересува:
Собственикът е приятен мъж  и се грижи за комфорта на гостите си. Има малко плажче  под хотелчето,а на 10 м встрани е голям ,дълъг плаж. В двора има барбекю, и макар на нас да не ни се занимаваше, броя го за допълнителна екстра.Препоръчвам ъгловия апартамент- уникална гледка,широк и удобен.
Шани,
идеята ти за  Антемус е много добра, а за тези пари е супер.

# 550

много ми хареса.  Peace
Понеже сте били... Плажа е с фин пясък, нали... Че не обичам аква-обувки.
И виждам, че се предлага нощувка + закуска... А после къде се храните? има ли в близост местенца за хапване? Хотелът в самото селище Геракина ли е?

Пясъкът е хубав, във водата също, но има и малка ивица камъни, малко по-навътре. Ако не ви се излиза от селото има таверна на 5 мин пеша, където готвят много вкусно, собственика е приятел със собственика на хотела, има и едно местенце където правят гироси, магазинче, аптека, вестници. Самият хотел е накрая на Геракини, но селцето е толкова малко, че никак не е фатално. Тази година ще сме в ъгловия апартамент, преди бяхме в студио на първия, също приятно, някои се оплакват, че баните са малки, според мен са си съвсем прилични. Наблизо има и известен голям плаж, но не си спомням как се казваше...до там се ходи с кола, обаче. Спирам, защото съм пристрастна, много обичам това местенце.

# 551
.....
*На мен ми препоръчваха ето този хотел като по-евтин, но хубав: Хотел Миконос, Касандра. Цените също могат да се видят в линка. Peace
Да на сайта изглежда много добре, аз в началото на сезона разпитвах за него и всичките коментари бяха  no с 2 думи - хотела бил обичайна спирка за 1-2 преспивания на повечето екскурзии в района, което за мен беше достатъчно да ме откаже  Sick

# 552
  • с/у ОколоМръсТното
. Спирам, защото съм пристрастна, много обичам това местенце.

не, моля те не спирай...
Геракина бийч (или както там се зовеше един оромен комплекс с бунгала - хиляди + хотел) в близост ли е до хотел Мистрал? Понеже аз съм била само в този комплекс и не познавам Геракина много-много...

*2K*, Антемус-а го предложих на вери_найс-чето.  Hug Аз вече не искам по лъскави (да не кажа никакви) хотели в гръцко, а само по разните му там вилички и къщи. Но за Геракина имам причина да разпитвам за тоз х-л.

# 553
. Спирам, защото съм пристрастна, много обичам това местенце.

не, моля те не спирай...
Геракина бийч (или както там се зовеше един оромен комплекс с бунгала - хиляди + хотел) в близост ли е до хотел Мистрал? Понеже аз съм била само в този комплекс и не познавам Геракина много-много...

След големия комплекс има още 2 вили и малко свободно пространство, следва комплекс мезонети и веднага след тях е хотелчето. В разгара на сезона не знам как е, но септември, когато ние сме ходили и ще ходим е спокойно, случвало се е да сме сами на плажчето. Нощем излизат комарчета, но по стаите има у-ва за вкл. в контакта и нямаше грижи. Собственикът е много мил, изобщо не е надменен, дори една вечер ни покани за по питие, имаше и гърци, които почиват там, само хубави неща мога да напиша, идеален е за хора, които не търсят излишен лукс, имат нужда от тишина и спокойствие и уединеност, снимките на сайта отговарят напълно на действителността. Какво друго те интересува? Болницата в Полигирос е наблизо, ако не дай Боже нещо се наложи, Кристос ( собственикът ) работи като техн. поддръжка там.

# 554
  • Deutschland/HE
*2K*, Антемус-а го предложих на вери_найс-чето.  Hug Аз вече не искам по лъскави (да не кажа никакви) хотели в гръцко, а само по разните му там вилички и къщи. Но за Геракина имам причина да разпитвам за тоз х-л.

за Антемиус аз съм много пристрастна Simple Smile Горещо го препоръчвам за хора с малки деца, а и без деца също. Ние миналата година ходихме от Варна до там и бяхме само възрастни и зор ни дойде пътя, за това най-добре с междинна нощувка. Тази година ще сме в Блу Долфин и маршрута ни е Варна-Банско-Халкидики.

Общи условия

Активация на акаунт