Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки

• 123 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Пуфанкова, ама верно е убиец! Бравос!!! Направо цепи мрака !  smile3501

# 226
  • София
Пуфи, чудна е чантата! С кеф да се фръцкаш  Heart Eyes smile3501

# 227
Пуфи - много ми харесва чантата Hug
на Кармела блузката също - поздравления! И едно много симпатичо бебешко одеялце имаше (извинявам се, че не запомних на кой беше Blush)
Аз съм готова с роклята, намерих на Илиенци една нощничка, точно каквато ми трябваше за подплата - едноцветна памучна - направо си пасна като шита за роклята ми Heart Eyes- даже днес се фръцкам с нея на работа въпреки прохладното време Sunglasses Довечера ще снимам да покажа Peace

# 228
# 229
Цитат
Новата ми тунизиец-убиец чантофръц

Супер е чантичката, е, ама аз я видях и на живо!

# 230
big pufana , страхотна чанта! Браво!  smile3501

# 231
Чантата е страхотна Пуфче, и   стилна, и голяма, наистина да има какво да сложиш в нея !  Поъдравявам те,  много е красива и практична!   Hug

# 232
  • Стара Загора
Не съм влизала скоро и сега видях пак красоти-БРАВО!
IPG-ариелката с супер,браво!
Поздравления за роклите на Фифундрела,Боби7315, на Карамелената бисквитка за блузката.
Пуфана-чантата е хубава!
Извинявам се ако пропускам някой,ама много хубави неща бе Crazy
ето една жилетка от мен -прежда дом.вълна, малко боцка......

# 233
Ето и роклето ми:)  http://prikachi.com/images.php?images/8/3448008m.jpg - от ленче е плетена - много лесно се плете и не мръдна след прането Peace

# 234
Чудесна рокля, Иник!
Честита чанта, Пуфана! Заинтригува ме плетения ръкав на ръката, която държи чантата.

# 235
  • София
Inik, много сладурска рокличка, браво  smile3501

Заинтригува ме плетения ръкав на ръката, която държи чантата.
И мен. Новата бяла жилетка на Памира?  smile3530

# 236
 Здравейте , от няколко дни следя вашите творения . Очарована съм . Това е нещо мое. 

Последна редакция: пн, 13 юни 2011, 19:58 от dadonibi

# 237
dadonibi, много симпатично шапо! цветовете  са толкова меки и сладурки!

п.с. и моя мъж, който хвърляше по едно око на екрана, много се впечатли Simple Smile

# 238
Dadonibi, чудна е шапката!
Пуфи, страхотна чанта. С подплата ли е?
Иник, роклята е много хубава! А тази прежда лен блести ли или така ми се вижда от снимката? В смисъл матова ли е или лъскава?

Ето и кръговото болеро-жилетка облечено . Не стои лошо, но ако си довърша последните редове ще стане супер. А друг цвят от същата прежда нямам, намерих си две кълбета при мама и ги използвах за целта. Самата прежда е лъскава (или е коприна или вискоза, или нещо подобно) и с друго няма да стои добре. Но пък същата прежда я има в сайта на Стенли, та ще ходя да видя дали наистина я имат в магазина Grinning

А това пък е моето одеало, което съединих вчера, но е недовършено. Правих го от най-различни остатъци от прежди и стана криво, но си го харесвам. Много е шарено http://svhristova.snimka.bg/hobby/pletivo.578697.23889486
Много вдъхновение и много нови творения ви желая, момичета!

# 239
Да, има лъскава нишка - съдържанието на пеждата е лен, памук и вискоза(30% Лен  40% Памук 30% Вискоза), предполагам, че лъскавото е вискозата Peace http://www.stenliyarn.com/site/index.php?page=shop.product_detai … hk=1&Itemid=2

Общи условия

Активация на акаунт