Ранен биохимичен скрининг - къде?

• 1 425
  • 3
  •   1
Отговори
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Здравейте,
Малко съм притеснена, направих си ранния биохимичен скрининг - 11 до 13+6гс в Synevo.
Не съм сигурна дали не сбърках, мисля че трябваше да отида в Майчин дом.
Притеснява ме дали са надежни резултатите на Synevo?
Има ли и други, който са използвали услугите на тази лаботатория за този вид тест? Много благодаря за отговорите

# 1
 То БХС-са и ранен и късен, май все ще се окаже не особено надежден, където и да си го правила.Тук във форума даже цяла тема имаше за и против теста.Аз лично съм ЗА повече сигурност и спокойствие, но не съм съвсем сигурна, дали този тест сам по себе си е благонадежден.Аз лично си правих БХС, ФМ и пренатест-все неинвазивни тестове.По мое мнение обаче в краен случай, ако всички други резултати са лоши и ти трябва препотвърждение, тогава отиваш на амниоцентеза или хорионбиопсия.Аз лично изпитвам ужас от инвазивно изследване такова, но ако все пак трябваше да избирам, бих избрала хорионбиопсията, защото дава инфо в по-ранен етап, а и съм се натъквала на по-лоши неща за амниоцентезата, отколкото за хорионбиопсията-като противопоказания и т.н.
  С една дума нямаше да ти е по-сигурен теста в МД.А какви са резултатите?

# 2
  • По света и у нас! Най - често у нас!
Резултатите не са лоши, просто се чудех дали е по добре да се направят в МД.
Относно ферталната морфология, записала съм си час.
Благодаря ти!

# 3
Резултатите не са лоши, просто се чудех дали е по добре да се направят в МД.
Относно ферталната морфология, записала съм си час.
Благодаря ти!
   Не мисля, че в МД щеше да е по-добре, а и нали са ти не лоши резултатите!Стискам палци и ФМ да мине чудесно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт