Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 983
  • 681
  •   1
Отговори
# 390
Байбиби, аз лично не мога да понасям един друг, поради което в-к Новинар го избягвам тотално:

http://kalinrumenov.bloginar.net/

Последното да не се счита за реклама, нито познавам въпросния, нито съм му жена, любовница, тъща или братовчедка.

# 391
Прочетох автора повърхностно. Един мъж и много, много жени. Всички ли са са обидени, да знам как се настройвам? Simple Smile

# 392
Всички ли са са обидени, да знам как се настройвам? Simple Smile
не,има и обиждащи Grinning

# 393
Прочетох автора повърхностно. Един мъж и много, много жени. Всички ли са са обидени, да знам как се настройвам? Simple Smile
Всички, всички  Simple Smile Биха го изкормили като котка, ако имаше как.

# 394
  • София
Не всички. Аз и прочетох статията диагонално, но някак не ми се стори увлекателна. Разочарованият тип мъж го познавам добре, та не вярвам в текста да има изненади, че и поводи за обида.

# 395
  • София

П.С. Парци може да предяви претенции за авторски права към онзи момък  с татуто.

Много те моля да спреш да се занимаваш с мен
Остави Парци-Теди на мира и си живей татуирания живот -мир.  Peace
Мисля, че достатъчно ми се наподиграва, достатъчно си послужи с мен като с патерица, достатъчно ме прослави.....
Тя Ружа добре ти е го е казала, аз нямам какво да добавя.

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 10:02 от Парци

# 396
Абе историята помни по-страшни истории, като , например, брожението , предизвикано от един след статията му в 25 часа. Дето имаше влечуги, змии, намсиквоси.

С две думи - полюции много, ама малко са следствие от качествени ерекции.

Повечето са от друга една, хм, манипулация.

# 397
Аз само не разбрах лирическият бавноразвиващ се герой в крайна сметка кои свои мечти успява да сбъдне (като изключим тази да си направи татуировки), та толкова жестоко съди въпросната Теди.
Да, животът всички ни променя, докато ние се опитваме да променяме нещата. Сещам се за немалко примери за будни деца. От онези будни калпазни, от които се очаква да направят нещо голямо след време, а в крайна сметка завършват доста безславно, будейки дори съжаление. Все пак историята  ми звучи като измислена, и то доста набързо и импулсивно с цел да се засегне определен човек. Звучи като написана за 10 минути - написана повече със злоба, отколкото с любов. А такива "произведения" винаги издишат.

# 398
Момиче се превръща в лелка. Абсурдно, нали? Ох, да ви имам грижите.

# 399
Дори и да е истинска историята, тя не е нищо повече от упражнение по писане. Стана ясно вече, че бавноразвиващият се е реален човек, който наистна се гордее с татусите си. Но да, наистина няма никакво значение кой е той и коя е Теди. Ако имаше, със сигурност щеше да се постарае повече. Учениците в 8-ми клас пишат по-добри есета.

# 400
Аз не смятам, че някой се интересува баш от литературните качества на написаното (и че липсата им е истинската причина за цялата тая истерия и порой от плюнки)  Simple Smile

# 401

Аз не съм обидена. Винаги съм се ужасявала да не се превърна в Теди, или пък да не изглеждам на хората на които държа като Теди. Което е много лесно, и не се характеризира основно с гуменки в пясъчника (съвсем уместен дрескод за мястото), обаче един мъж няма  как да го знае.

# 402
Що бе Доне, аз точно от това се интересувам. Ако го беше написал в стил Джек Лондон или Съмърсет Моъм, веднага щях да се съглася със него. Историята по принцип е интересна и навежда на размисъл, иначе нямаше да има и тема. Но изпод неговите пръсти звучи като изказване на някой сарфош от местната кръчма, а не като това на чувствителен младеж със забавено развитие, който някога е бил влюбен във въпросната девойка, обезобразена от майчинството.

# 403
   Ама какво толкова обидно виждате в образа на Теди ? На мен ми е симпатична. Това, че са и подути краката ли, или че няма мерки на фотомодел ? О, верно бе, в този форум това е равносилно да си прокажен... Simple Smile
   Точно от елементарността на написаното се потрисат повечето тук, хем плоско, хем дразнещо, защото личи, че авторът има претенции на писач, но няма качества...
   Теди, та Теди, по-назад Бърди каза за нея- "Теди е пич !".  

# 404
Аз не смятам, че някой се интересува баш от литературните качества на написаното (и че липсата им е истинската причина за цялата тая истерия и порой от плюнки)  Simple Smile
Напротив, Дона.

Мене точно стилистиката на въпросното извержение ме дразни. Аз не съм Теди, и вече е късно да бъда. Никога не съм мятала ножове и не съм бранила същества от мъжки пол, както и не съм бременяла 3 пъти.

Но скритото послание - 3 деца = автоматично на фльорца, нереализирана, незадоволена, дебела - това е, което дразни.

Опаковката на посланието дразни. Сигурно е умишлено. А може и той просто толкова да....може.

(дано и в секса не е толкова предвидим и банален, че горкО на жена му)

Общи условия

Активация на акаунт