Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 985
  • 681
  •   1
Отговори
# 255
Идва ми да се и...а на гнусните му писания
на този татуиран скопец и на всички подържащи
тезичката му, няма да вляза повече в тая тема,
направо се отвратих!!

# 256
  • София
Всъщност, като се замисля,аз начи, требе да се гръмна - до този момент съм си стояла вкъщи и съм бърсала сополи. Обаче, кво забелязвам - много от тия, които работят, ходят на токчета и смятат, че не е нужно нищо да знаеш за децата и отглеждането им Crazy, преди да ги докараш на тоз свят, пишат по-неграмотно и нефелно от сина ми, който е на пет.
Да не споменаваме двуизмерната мисъл......

# 257
  • София
О, Боже!!!
Авторът едва ли е предполагал, че Теди-то му ще се превърне в архетип, благодарение на една тема във форума.

А е толкова...хъм...семпъл автор, направо се дразня вече.

# 258
"Истината е, че и ги мързи. И че са превърнали мързела си в мисия. Мисия майка"
тоя е гениален

# 259
....Вярвай ми, отглеждането на децата, възпитанието им и създаването на качествени хора от тях далеч няма общо със стоене в къщи, липса на социални контакти и нулеви лични амбиции.

Брей, респектирах се! Ти колко деца отгледа в такава среда, че да ти вярваме как е най-правилно?!

А ти в другата?

# 260
...евентуално да го заведеш до пясъчника...

където, евентуално да говориш с други като теб за памперси, сополи и пр.
Много хубаво ни го обясниха в една скорошна тема.

kak бе, това е съвсем в реда на нещата. След като паднат памперсите и сополите преминат на обслужване от детската учителка, приоритетите с променят  Laughing

# 261
Всъщност, като се замисля,аз начи, требе да се гръмна - до този момент съм си стояла вкъщи и съм бърсала сополи. Обаче, кво забелязвам - много от тия, които работят, ходят на токчета и смятат, че не е нужно нищо да знаеш за децата и отглеждането им Crazy, преди да ги докараш на тоз свят, пишат по-неграмотно и нефелно от сина ми, който е на пет.
Извинявай, ти очевидно си най-засегната от статията  Laughing Във всеки си пост правиш асоциации със себе си.
А ти не носиш ли токчета? Не ти ли харесват?

# 262
О, Боже!!!
Авторът едва ли е предполагал, че Теди-то му ще се превърне в архетип, благодарение на една тема във форума.

А е толкова...хъм...семпъл автор, направо се дразня вече.

ако трябва да перефразирам известната максима: зад всеки успял списвач в женско списание стои една потребителка в bg-mamma

а в google попаднах на следната велика мисъл: Господ не би могъл да бъде навсякъде затова е създал майките!

# 263
  • София
Ми как няма да съм засегната - и аз съм с три деца и съм малоумница, стояща си вкъщи....
Токчета нося-я-я-я, обичам си ги. И понеже не стоя по пясъчници в коментираният смисъл, никога не се събирам с майки, не гледам сериали /е, само "Стъклен дом"/, не лющя семки и мразя зрънчо, изглеждам по-добре от много ученички и все още имам амбиции, ми е крайно неприятно да се изсули някъв тъпанар и да ми обобщава многодетните майки като фактор за предизвикване на стомашни спазми. Щото той не визира майки от някакъв тип, той просто се дразни на жени, които имат деца и за които предпачитат да се грижат, вместо да завършат ядрена физика, да направят всичко възможно само и само да запазят момичешки външен вид и да треперят дали някой няма да преброи повече от три бръчки или пет целулитени петънца....

# 264
  • София
Разбира се, че Парци всъщност си е едно Теди, могат да го потвърдят съседите й от детския квартал, в който нямаше жива котка преди 20 години.
Са тайно се надяват на дечицата й. Mr. Green

# 265
Извинявай, ти очевидно си най-засегната от статията  Laughing Във всеки си пост правиш асоциации със себе си.

Да, една нейна тема в "ДиС" потвърждава едно към едно думите на автора... Лично е засегната, животът и е протекъл по описания начин, а тя е интелигентна и я боли...

# 266
...

Тези с токчетата към живите или към умрелите се причисляват? Joy
Аз на 15 носех кубинки и сега на 32 пак си нося същото, токчетата за някой др. живот Whistling

# 267
  • София
Разбира се, че Парци всъщност си е едно Теди, могат да го потвърдят съседите й от детския квартал, в който нямаше жива котка преди 20 години.
Са тайно се надяват на дечицата й. Mr. Green

Абсолютно вярно Mr. Green Разкрихте ме -аз съм тая от статията. А за вас писал ли е някой, а? Mr. Green

Извинявай, ти очевидно си най-засегната от статията  Laughing Във всеки си пост правиш асоциации със себе си.

Да, една нейна тема в "ДиС" потвърждава едно към едно думите на автора... Лично е засегната, животът и е протекъл по описания начин, а тя е интелигентна и я боли...

Аре, палим гумите - достатъчно обяснявах....Оставям токчетата да се надбЕгват с трътлите Mr. Green

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 22:27 от Парци

# 268

Не че ти не правиш паралели със себе си, но карай. УспЕЯла си даже да се разведеш- биеш по точки.

# 269
  • София
....Вярвай ми, отглеждането на децата, възпитанието им и създаването на качествени хора от тях далеч няма общо със стоене в къщи, липса на социални контакти и нулеви лични амбиции.

Брей, респектирах се! Ти колко деца отгледа в такава среда, че да ти вярваме как е най-правилно?!

А ти в другата?

Аз съм по средата, ти му мисли!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт