Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 752
  • 681
  •   2
Отговори
# 300

Що реши, че е разведено?  Rolling Eyes

Авторът сам, ни в клин, ни в ръкав подчертава това: Аз все още се имам за голямо момче. Женените жени живеят по-дълго от разведените мъже, но разведените мъже по-дълго се запазваМЕ годни за живот. - каквото и да означава това "годни" Grinning

Хей, zizuzuzi, това не е ли малко лешоядско да ровиш по кошчетата за душевни отпадъци, за да правиш "компроматни" колажи? Жените обичат да си нищят емоциите, да анализират всяка ситуация и настроенията си, които биха могли да бъдат всякакви в рамките на един ден дори  Grinning
Което и не значи, че потайната пършуга, която мълчи за себе си и воайорства в тъмното за улов на "улики" е много щастлива, честита и ментално богата.
Хайде поне майките да не пипате с тез чекиджийски пръстета.
Има толкова много друг свЕт за мизантропски упражнения - той не е ли достатъчен?

# 301
Абе... да не е той автора?

# 302
Моля някоя умна глава да измисли друг епитет за автора, че това " чекиджия" почна да втръсва вече.

# 303

Не. Той показва някаква степен на интелигентност за разлика от автора.

# 304
И кво?
Не ви хареса автора или написаното?

Ей затуй дето сме пристрастни БТВ ще ни дадат урок-ново състезание по пеене,ама няма да знаете кой пее.

# 305

Е защо  като това му е най-отличителната характеристика.
Стига си го защитавала този ч... овек  Grinning

Моля някоя умна глава да измисли друг епитет за автора, че това " чекиджия" почна да втръсва вече.

# 306
  • София
Ружа бе Hug, как го рече: "потайна пършуга" - отде ви ги ражда главата бре, днес ме уморихте от смях направо..... Joy Joy Joy

# 307
  • Costa Rica
Ооооох, а аз си блъсках ли, блъсках главата какво, аджаба, ще да означава Хрус Листос Joy hahaha Гениално!

Авторът сам, ни в клин, ни в ръкав подчертава това: Аз все още се имам за голямо момче. Женените жени живеят по-дълго от разведените мъже, но разведените мъже по-дълго се запазваМЕ годни за живот. - каквото и да означава това "годни" Grinning
Ми прав е, човекът. Гореказаното се подкрепя от едно психо проучване на нивото на щастие.

# 308
Оправданията са като з-ка, всеки си го има. И автора и въпросната Теди. Единия, че се бои да порасне, другия, че не му харесва как е пораснал.
За мен това е статийка избърши сълзи за това, което искаме, но не ни стиска и това, от което бягаме, защото така ни е по-удобно.
Не можа да предизвика някаква емоция в мен, за разлика от началото, което ме заинтригува.

# 309
... другия, че не му харесва как е пораснал.
Дали наистина? Или само авторът си мисли, че другият се чувства така?

# 310
Е защо  като това му е най-отличителната характеристика.
Стига си го защитавала този ч... овек  Grinning

А ти до него ли си, когато се чекиджосва, та знаеш, че е такъв?
И въобще не го защитавам, ама в напъните си да блеснете, се излагате.
Дано не възпитавате по същия начин и децата си, че .....  ooooh!

# 311
Авторката на темата как се покри Grinning
Поне накара 20 човека да прочетат неземното произведение на приятелчето й.
На Ваня Щерева ми намирисва, ама няма да търся под вола теле!

# 312
... другия, че не му харесва как е пораснал.
Дали наистина? Или само авторът си мисли, че другият се чувства така?
Може, може. Защо пък да е доволна, като тябва да е нещастна!

# 313
Най-много ме е страх авторът да не се почувства велик от вниманието, което му отделихме. Ама какво да правиш - лято, скука.

# 314
  • София
Най-много ме е страх авторът да не се почувства велик от вниманието, което му отделихме. Ама какво да правиш - лято, скука.

И между идиотите си има йерархия - нека е на върха човека! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт