7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 301
  • 723
  •   1
Отговори
# 180
и аз ги чакам днешните отговори, и ученика също Simple Smile

# 181
olduser, благодаря за ценната информация!
Не мога да повярвам, че някой умишлено е повредил пощата!?!?!?! Що за ИДИОТ трябва да е, за да направи такова нещо censored

# 182
Оlduser,
мисля, че майчетата ще се съгласят с мен и с удоволствие ще те почетат на срещата си в петък. Ти заслужаваш огромното ни БЛАГОДАРЯ и другите "подробности" с бирата! Какво бихме правили без вас - "будните" ни татковци!? bowuu  bouquet

# 183
Е, на една мама с компютър и интеренет (значи и с гугъл) не и трябват отговори за да провери теста. За няколкото съмнителни въпроса (главно по география) и аз попитах гугъла.

# 184
  • София
olduser огромно благодаря и от мен за положения труд!
Колкото до умишленото увреждане...нямам думи!

# 185
Здравейте на всички! И аз очаквам с нетърпение отговорите от днес! Ще следя темата постоянно и дано някой ги публикува Simple Smile
Успешен ден от мен засега! Simple Smile

# 186
Черна станция, прави си  Laughing  Hug

# 187
Оlduser, СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ !!!  smile3501

Ще черпим бира  Mr. Green

# 188
# 189
Elly1 много благодаря за линка Wink От това, което си спомням по История имам 14 точки от 18 (мнооого зле), а по География 12 от 18 (ооще по-зле).. но какво да се прави. Такъв е живота  Laughing Дано Вашите деца са изкарали пълни шестици! Simple Smile

# 190
при мен не се отваря

# 191
Представили ли сме се без грешка  Laughing

# 192
Голям майтап. Щерката сбъркала на един въпрос по история - на въпроса какво не си пасва с евреите, вместо "трибун", написала "завет". Питам я как не се е сетила за Стария завет, а тя ми казва "Ми ако бяха казали testament щях да се сетя" Joy

# 193
  • my own world....
зубъри ниедни  Hug

# 194
Голям майтап. Щерката сбъркала на един въпрос по история - на въпроса какво не си пасва с евреите, вместо "трибун", написала "завет". Питам я как не се е сетила за Стария завет, а тя ми казва "Ми ако бяха казали testament щях да се сетя" Joy
Laughing Laughing То добре че само това й е грешката!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт