7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 49 889
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Напълно съм съгласна с forttuna. Това, че нещата са проверени не значи, че могат веднага да се публикуват. Има си работа и след това. Обработката си е трудоемка. Тази страница на Министерството, където да се види оценката на всяко дете, ако не се лъжа е за цялата страна. Докато се изпратят протоколите от всяко населено място... Може и да не се пращат, а да се вкарат директно от всяко РИО, но пак си е работа. Не ми се вярва, че това нещо става хаотично, защото системата ще блокира. Дори и да са много чевръсти все пак си трябва време.

Ия , дано се оправите с оценката на Марти  Peace

# 496
  • навсякъде
Влизам набързо да ви почерпя smile3510 cheers
днес девойката прави 14 години
а относно резултатите търпение малко остана

# 497
  • my own world....
Крем карамелче, честито пораснало детенце  Hug Здраве и много успехи!!!

# 498
  • София
Крем карамел ЧРД на твоето момиче!    bouquet
Пожелавам и да бъде жива и здрава и в петък да получи най-големия си подарък.

За резултатите...не мисля,че ще излезнат преди петък.Освен,ако не стане чудо и не се появят в четвъртък вечер.
Затова гледам да не се поддавам на слухове и доколкото мога спокойно да чакам.А аз съм сигурна,че когато и да се появят резултатите,тук ще бъде първото място,от което ще изтече информация,че вече са публикувани...

# 499
Девойки, никакви паники и гризане на нокти - молЯ вЕ!
Просто си отбележете в петък дата за резултати и не се питайте дали няма да излязат по-рано.
И да излязат час - два по-рано това какво променя!
Давайте го вече по-спокойно и най-вече опитайте да предразполагате децата, за да мислите желания.
Напълно съм съгласна с Олреди - желанията се редят според желанията на детето!
Винаги ще има доза шанс и късмет, но не подценявайте техните амбиции и виждания - все пак това е техния живот!

Карамелче, да ти е живо и здраво детенце и много радостни мигове да има цяла година!   bouquet  bouquet  bouquet

# 500
Крем карамел (от който мога да изям 2-3 тави),

да ти е живо и здраво момичето, да сбъдва мечтите си и никога да не остава без такива!  newsm67

# 501
  • София
Карамелче Честит рожден ден на момичето newsm59

Е, без паника момичета. При нас утре предстои последният изпит по химия и младежа ще започва да се чуди в подредбата на желанията му, а мама ще чака резултатите в петък.
Има ли и други химици за утре, ако да - тогава им пожелавам успех от сега, че незнам кога ще успея да влезна пак днес.

Приятен слънчев ден newsm08

# 502
крем карамел честито, да ти е жива и здрава..........и много да те радва. bdbaloni

# 503
чакам с нетърпение 10юни. newsm10

# 504
крем карамел, желая на порасналото ти момиче много, много здраве, за да може пълноценно да се радва на всички невероятни неща, които и предстоят.
и от догодина двете ни моми да са съученички  Wink

# 505
  • my own world....
УСПЕХ НА ХИМИЦИТЕ УТРЕ!  Hug

Вгледайте се в картинката и ако утре запецнете - вижте как се попълва  Joy НЯМА ДА ЗАПЕЦВАТЕ  ХАУ Sunglasses

# 506
Да не би да е грешно това на картинката, а?  Joy

Много напомня на моите познания по химия  hahaha

Нооооооо химиците утре ще се справят по-успешно!

# 507
  • Не съм от тук и съм за малко
Лени, чуден блог, супер сте.  Hug  Hug  Много благодарности.  newsm51
Крем Карамелче, честит празник.   bouquet Да ти е жива и здрава девойката и много радостни преживявания занапред.  Hug
Момичета, споко, преди ОНЕЗИ резултати, чакаме и НПМГ-ейските резултати в четвъртък привечер. И да ви подсетя, за който иска да се пробва в ТУЕС (но вие сигурно си знаете  Wink), че записването за изпит там е до 10.06 включително.  Peace

# 508
  • София
Една молба от тези, които ще кандидатстват в ТУЕС!!
Може ли след това да споделите за изпита?  Praynig Никъде не мога да намеря нищо качено как изглеждат тези прословути изпити!!!  ooooh! #Cussing out

# 509
На щастливата карамелена мама и на нейното безценно момиче пожелавам много здраве, щастие и късмет и винаги да са си радост и опора в живота.

Успех на покоряващите последния химичен връх утре!

Общи условия

Активация на акаунт